İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

arkadaşlar benim matematik temelim iyi sözellerden mi başlasam yoksa matematikten mi başlasam daha iyi olur
sözeller çabuk unutulur matematiğine güveniyorsan yine de en çok zorlandığından başla notlarını kenara koy derim iyi çözemediğim sorulara bakarsın canım :KK66:

Bende kacgündür bakamıyorum dershaneye yazılım dedım ondanda vazgeçtim cunku hem ev hem cocuk hem iş bi de dershane kaldıramam evde cd Alıp calışcam sizin önerdiğiniz bi cd falan var mı kızlar

Bende kacgündür bakamıyorum dershaneye yazılım dedım ondanda vazgeçtim cunku hem ev hem cocuk hem iş bi de dershane kaldıramam evde cd Alıp calışcam sizin önerdiğiniz bi cd falan var mı kızlar
cd li setler oluyor ben bakmıştım al bence de yanında kitaplarını da veriyorlar

Cocuk olmadan zamanini deerlendir gercekten gercekten cok degerli bana da derlerdi yasamadan ogrenememisim simdi yukumuz iki kat es, anne, ogrenci offf offf
evet çocuk olunca daha zor gerçekten de ama bilemiyorum ben en azından sınava kadar ALLAH nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorum doğurana kadar zaten yaş olacak 31 her ay umut ediyorum acaba hamile miyim diye ay ALLAH aratmasın da ya

daha genç olsam bu kadar istemem ama yaş da geliyor geçiyor hayırlısıyla istiyorum bakalım

X