Bizimki kalkinca yazamadim tabi amin canim hayirlisiyla saglikli olsun bebek rizkiyla gelir hersey daha guzel olur merak etme inanmak gerekli bence zaten birde anneleri calisti mi bu bebklerin hersey daha iyi oluraslında iyi olur doğru ama inan bu sıralar biraz sıkışığız eşime bir şey diyemem de o da sıkılıyor hayırlısıyla doğsun olsun da alacağız bakalım benim birkaç arkadaşım işte bebek kıyafetlerini falan biriktiriyorlar bana eski komşum da bana beşik verdi annem de kaynanamdan daha çok şey yapar örgüfalan biliyor kendine almaz ama torununa alır ilk torunu olacak aman olur bir şeyler kerata biraz büyüyene kadar da biz toparlanırız bizim çocukluğumuzdan daha iyi durumda olacağı kesin ALLAH BÜYÜK herkesin yardımcısı olsun Rabbim sıkıntıda koymasın bizi bu atama işini halletmeliyiz canım
Kesinlikle anneler de çalışmalı canım yani bazen eşimle konuşunca küçük emrah geliyor anlattığım bazı şeylere konuyu kapattırıyor küçümseyen akrabalar bile vardı maddi durumlardan dolayı kendileri memurdu güya onun için ben memuriyeti gurur meselesi olarak da yaptım çok şükür eşim çalışıyor işi var ama tek maaşla da bir yere kadar borç da olunca ailelerin durumu yoktu iki tarafta elinden geleni yaptı borçlarımızı 2 senedir kapatamadık ama asıl neden evlatların bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmemesi hırs yapacağız canım başka yolu yok...Bizimki kalkinca yazamadim tabi amin canim hayirlisiyla saglikli olsun bebek rizkiyla gelir hersey daha guzel olur merak etme inanmak gerekli bence zaten birde anneleri calisti mi bu bebklerin hersey daha iyi olur
bende çocuklardan çalışamadım sadece türkçenin ilk konusunu bitirdim dersleri sıra ile gitmek istiyorum ama bir türlü adapte olamıyorum.selam
bir süredir geziyordum havalar düzelince biraz attım kendimi dışarı
şimdi oturdum çalışmaya devam
bende çocuklardan çalışamadım sadece türkçenin ilk konusunu bitirdim dersleri sıra ile gitmek istiyorum ama bir türlü adapte olamıyorum.
bol bol çalışmak lazım.Bu arada benim kardeşim dersaneye gitti çok faydalı olmadı diyor ama bilemiyorum bende istiyordum dersane ama maddiyat engel oluyor.
BEN DE BUGÜN ÇALIŞAMADIM PEK AKŞAM ÇALIŞIRIM ARTIK TABLO GRAFİK BİTER AKŞAMselam
bir süredir geziyordum havalar düzelince biraz attım kendimi dışarı
şimdi oturdum çalışmaya devam
bitecek senin kitap yakındaBEN DE BUGÜN ÇALIŞAMADIM PEK AKŞAM ÇALIŞIRIM ARTIK TABLO GRAFİK BİTER AKŞAM
inşallah iki haftaya bitsin istiyorum soru bankasına geçeceğimbitecek senin kitap yakında
çok şey değiştirdiler de ondan moralini bozma Türkçede çok dikkat edilmesi gereken bir konu git gide azalır yanlışlar daha yolun başındayız olur o kadarSlm kızlar yazım yanlışlarından kirk soru cozdum 24 doğru yapmıştım.( çok kotu ya yazım yanlışları çok karisik geliyor bana
ay tarihe ben de en yakın zamanda başlayacağım korkuyorum tarihtenGunaydınlarr :) Yükselmeyi bitirdim Osmanlı kültür ve medeniyetteyim. Çok uzun bir konu bende ağır gidiyorum zaten .. Bu arada oğlum uyanıkken çalışma yöntemi buldum. Açıyorum netten işlediğim konuyu hoca anlatıyor bende bir yandan dinleyip bir yandan mutfakta yemek yapıyorum ya da oğlumu doyururken bir yanda o açık oluyor bir cümle öğrensem kardır. Aksi halde sadece uyurken çalışırsam çok az geliyor bana . Hakkımızda hayırlısı :)
BEN DE MATEMATİĞİ BİR HALLEDEYİM ŞU ELİMDEKİ KİTABI BİR ATAYIM KENARABende korkuyorum canım çok çabuk unutuluyor birde hep değişen şeyler var meb değiştirmiş çok araştırmak gerekiyor . Mesela sultan unvanını kullanan ilk padişah bir kitapta birinci murat birinde yıldırım Bayezid ama aslında Orhan gazi olarak değiştirilmiş.. Bunu bir bitireyim diğer dersleri matematikle götüreceğim havuz problemlerinde kaldım :)
hem de nasıl bitsin şu kitapAt at moral olur sana :)
Hayırdır canım ne olduhuuu hanımlar neredesiniz benim biraz moralim bozuk ama derse devam