sözeller çabuk unutulur matematiğine güveniyorsan yine de en çok zorlandığından başla notlarını kenara koy derim iyi çözemediğim sorulara bakarsın canımarkadaşlar benim matematik temelim iyi sözellerden mi başlasam yoksa matematikten mi başlasam daha iyi olur
Ahhh nerde sabahtan beri temizlik yapiyorum cocukla olunca bu saati buldu bugun hc bakamadim artik bakamam galibakimse yok mu herkes ders mi çalışıyor
az da olsa bakmaya çalış bir soru bir sorudur canım ben de bir ders programı yapamadım kendimeAhhh nerde sabahtan beri temizlik yapiyorum cocukla olunca bu saati buldu bugun hc bakamadim artik bakamam galiba
cd li setler oluyor ben bakmıştım al bence de yanında kitaplarını da veriyorlarBende kacgündür bakamıyorum dershaneye yazılım dedım ondanda vazgeçtim cunku hem ev hem cocuk hem iş bi de dershane kaldıramam evde cd Alıp calışcam sizin önerdiğiniz bi cd falan var mı kızlar
Evet dogru soyluyisun canim o kadar yoruluyrum ki derse hic halim kalmyo bu zamanlarda a turkceye bakim diyorum o braz daha kolay eazindan arada oda oyle biteraz da olsa bakmaya çalış bir soru bir sorudur canım ben de bir ders programı yapamadım kendime
O kadr cok yayın ver ki hangisini alım bilemedim kullanan var mı kicd li setler oluyor ben bakmıştım al bence de yanında kitaplarını da veriyorlar
Cocuk olmadan zamanini deerlendir gercekten gercekten cok degerli bana da derlerdi yasamadan ogrenememisim simdi yukumuz iki kat es, anne, ogrenci offf offfaz da olsa bakmaya çalış bir soru bir sorudur canım ben de bir ders programı yapamadım kendime
ben kullanmaıdm canım daha çok konu anlatımlı kitap ve çok test çözme taraftarıyım cd almak bilemiyorum o da iyi olur aslındaO kadr cok yayın ver ki hangisini alım bilemedim kullanan var mı ki
evet çocuk olunca daha zor gerçekten de ama bilemiyorum ben en azından sınava kadar ALLAH nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorum doğurana kadar zaten yaş olacak 31 her ay umut ediyorum acaba hamile miyim diye ay ALLAH aratmasın da yaCocuk olmadan zamanini deerlendir gercekten gercekten cok degerli bana da derlerdi yasamadan ogrenememisim simdi yukumuz iki kat es, anne, ogrenci offf offf
ben ihtiyaç derim ama bilemiyorumCnm matematık için yani yoksa Diğerlerini bi Şekilde hallederim
evet canım çalışıyorum matematik falan biraz daha tempomu artıracağım ama hamiş kalırsam doğuma kadar daha da çok çalışırım hayırlısıCnm cocuk yok iş yok evdesınız bu Fırsatı Iyı degerlendırın gercekten
Rabbim gönlüne göre versin canımmmmmmevet canım çalışıyorum matematik falan biraz daha tempomu artıracağım ama hamiş kalırsam doğuma kadar daha da çok çalışırım hayırlısı
cümlemizinRabbim gönlüne göre versin canımmmmmm
Canim netten arastir benim de hic fikrim yok ama ben rojda seker die bur hoca cvard1 nette onun derslerinden bir kac tane almayi dusunuyirum matematikten istersen sen de ona bi bakO kadr cok yayın ver ki hangisini alım bilemedim kullanan var mı ki
matmatıkcı senııııevet canım çalışıyorum matematik falan biraz daha tempomu artıracağım ama hamiş kalırsam doğuma kadar daha da çok çalışırım hayırlısı