İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Data coğrafya uzman karıyer öğreten soru bankası coğrafya bi de pegmin öğrencinin ders defteri suan sadece coğrafya çalışıyorum

Bi nedeni yok cnm ilk onu bitirim istedim 2008 yılında mezun oldum ve yıllardır kalem kitap almıyorum elime dershane başlayana kdr evde bilgilerimi tazeliycem

Bi nedeni yok cnm ilk onu bitirim istedim 2008 yılında mezun oldum ve yıllardır kalem kitap almıyorum elime dershane başlayana kdr evde bilgilerimi tazeliycem
anladım ben coğrafya hiç sevmem de ben de sayısalı bitireyim dedim sözeler çabuk unutuluyr

Haklısın cnm da ben sürekli soru çözmekten yanayım konu bitsin istiyorum
kesinlikle aralım vermemek lazım imkanınızda varsa kesinlikle dershaneye gidin ben evde çalışacağım dershaneye gidemem maddi nedenlerden dolayı ama kitaplarımı falan alırsam çok soru çözersem kendime güveniyorum bir arkadaşım da ALLAH razı olsun bana ktap falan da yolladı sevindirik sevindirk çalışıyorum elimdeki matematik kitabını bitirmeye çalışıyorum şuan birkaç kitap eksiğim kaldı işte sen kesinlikle git dershane

Cnm ben gitmek istiyorum kimi diyo Boşa zaman kaybı kimi diyo kpss kalkacak kimi diyo 90 almadan atanamaxsın bunlarda felaket cnmı sıkıyo ama yılmıycam

imkanın varsa kesinlikle git bir matematik sorusunu çözemediğinde hocalarına sorarsın düzenli olur deneme sınavlarına girersin şuan için kpss kalmaz ha 85 almak lazım kesin atanırım demek için ama umut etmeden de ekmek olmaz ve çalışacaksın

kitap eksiğim kalmadı dershaneye giderseniz sorularımı çözersiniz notlarınızdan ffalan püf noktaları paylaşırsınız benimle

Âmin canım yapan Arkadaşlarım var atananlar calışan yapar önemli olan sistemli bi şekilde çalışmak Rabbim yardımcımız olsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…