Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama yanlış çıka çıka öğreneceksin, böyle böyle ilerliyoruz hepimiz.Ya kızlar coğrafya çalışıyorum soru çözüyorum cok yanlış cıkıyo bu da bende hiçbir heves bırakmıyo
aynenama yanlış çıka çıka öğreneceksin, böyle böyle ilerliyoruz hepimiz.
şimdi ben mat çalışıyorum, bir ay sonra konularını bitirmek istiyorum. konularım bittikten sonra devamlı soru çözmeye başlayacağım ama eminim günde 100 soru çözsem en az 50si yanlış çıkacaktır. çünkü pratiğim yok, konularım daha oturmadı, yani tam öğrenemedim.
ama soru çöze çöze öğrenmeye başlayacağım pekişecek. zamanla sorulara aşinalık başlayacak cümlenin gelişinden cevabı bileceğiz
Haklısın cnm ya ne bilim işte huzursuz oldum istıyorum ki hepsi net çıksın abartıyorum galibaama yanlış çıka çıka öğreneceksin, böyle böyle ilerliyoruz hepimiz.
şimdi ben mat çalışıyorum, bir ay sonra konularını bitirmek istiyorum. konularım bittikten sonra devamlı soru çözmeye başlayacağım ama eminim günde 100 soru çözsem en az 50si yanlış çıkacaktır. çünkü pratiğim yok, konularım daha oturmadı, yani tam öğrenemedim.
ama soru çöze çöze öğrenmeye başlayacağım pekişecek. zamanla sorulara aşinalık başlayacak cümlenin gelişinden cevabı bileceğiz
o zaman sorun yok harika
2016da düz memur atanırız. zaten gk-gy halletmiş olacağız. 2017 sınavına kadar da sadece alan çalışırız, uzman yardımcısı oluruz sonra daaaa
yupppiiiiiii
çok soru çözdüm galiba kafa gitti
bu kadar iyimserlik normal değil
merak etme hepimiz aynı yaşlardayız zatenYas siniri varmı canım 30 oldum beni hayatta almazlar
hayır ya çok iyisin işteTURKCE Soru sayisi Doğru Yanlis
Sözcük Anlam 58 42 16
Cumlede Anlam 87 77 10
Paragraf 52 40 12
Kızlar çok kötüyüm demi ya bu nedir boyle
hayır ya çok iyisin işte
çözmeye devaaaam
Canim bende 30 uma girmek üzereyim bizim yasiımız normal inş daha da geçmeden bir yere atanır iz çok iyi çalışmaktan başka çare mız yok sağolsun arkadaşlar çok motive ediyorlar çalışma hırsı da geliyoYas siniri varmı canım 30 oldum beni hayatta almazlar
ben haziran programımı yaptımMat. Bitirince mi türkçeye gecexeksin
Birlikte ayni konuları çalışmak çok daha verimli oluruz aslında bende arada mata da çalışayım ayna çok ilerde ona yetisemem de belki sana yetisebilirim
çok ilginç bu konudaki herkesin yaşı 30 civarı birbirimizi iyi bulduk cidden. böyle gidersek birlikte atanacağızCanim bende 30 uma girmek üzereyim bizim yasiımız normal inş daha da geçmeden bir yere atanır iz çok iyi çalışmaktan başka çare mız yok sağolsun arkadaşlar çok motive ediyorlar çalışma hırsı da geliyo
ben yargı ya da yediiklim düşünüyorum. pegem hiç düşünmedim siz neden pegemi tercih ettiniz? ankarada neredeki o?Kızlar bi sorum olacak pagem dershanesi nasıl arkadasımla yazılmayı düşünüyoz sizdende bi fikir alım dedim
dershanelerle ilgili şöyle bir konu açmıştım orada bilgileri paylaştım.Bi arkadas araştırmış pagem dedi benimde hiç fikrim yok size bi sorum dedim meseutıyetteymiş
Cok teşekkür ederim cnmdershanelerle ilgili şöyle bir konu açmıştım orada bilgileri paylaştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dece-gk-gy-icin-dershane-onerileriniz.819637/
409 da kaldım bugün çalışamadım hız problemlerineaaynaa kaçıncı sayfadasın canım akşam çalıştın mı?
ben yemekten sonra oturamadım kitabın başına şimdi geçiyorum
ya bu ebob ekok çok sıktı beni mantığını kavramaya çalışırken ortamdan ikiye yarılacam