Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de boğazım şişti kuzum çok ağrıyorselam canım nasılsın
cumartesi benim işim vardı, pazar günü de benim kayınpederle kayınvaldeyi davet ettik. ondan hafta sonu hiiiiç bakmadım.
şimdi başlıyorum
hoş geldin canım beraberce çalışırızkızlar bende varım aranıza katılabilir miyim IBF li değilim ama bu yılda gireceğim ama hazirlanamadim 2016 yi çok önemsiyorum.
ben de hasta oldumSlm kizlar bende noktalama işaretlerini çalışıyorum karınca misali ilerliyor un ya bi saatlik konu iki günümü alıyor. İyice de kotu oldu hastaligim. Oksururlen bogazim yirtilcak sanki.
canım bende Çarşamba ihtiyaçla grüşcem büyük ihtimalle ora olacakcanım son kararın ne oldu hangisine yazılacaksın?
ben dün bu sene yargıya giden bir arkadaşla konuştum, hiç memnun olmadığını söyledi, sakın yargıya yazılma dedi. yediiklime gideceğim gibi ben.
Geçmiş olsun canım aman dikkat yaz gribi ağır olurbenim de boğazım şişti kuzum çok ağrıyor
teşekkür ederim zor yutkunuyorumGeçmiş olsun kızlar hepimize
sağol canım ama çok acıyor boğazımGeçmiş olsun canım aman dikkat yaz gribi ağır olur
sözel grubu ne ola ki. ben dilciyim :)yediiklime yazılırsan tanışalım oldumu haftasonu sabah grubu sözel grubuna yazıldım ben M Mistik Kedi
ben de ibf li değilim ama buradan çıkmıyorumkızlar bende varım aranıza katılabilir miyim IBF li değilim ama bu yılda gireceğim ama hazirlanamadim 2016 yi çok önemsiyorum.
çok geçmiş olsuuunbenim de boğazım şişti kuzum çok ağrıyor
yaa neden orayı tercih ettin, ihtiyacın kitaplarını biliyoruz ama dershanesine yazılan hiç çıkmamıştı karşıma. nerdeki ihtiyaçcanım bende Çarşamba ihtiyaçla grüşcem büyük ihtimalle ora olacak
SAĞOL CANIMçok geçmiş olsuuun
bugün de çalışamadım ya benim de eşim hasta :)mistik çalışmalar nasıl gidiyor kuzum
geçmiş olsun canım benim eşimin de boynu ağrıyor ya havaların bir ısınması bir soğuması bizi çok etkiliyor çok hasta olmasak baribugün de çalışamadım ya benim de eşim hasta :)