- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
ya benim de uykum geldi yatacağım galiba sabah erken kalkıp 6 gibi öyle çalışayım409 da kaldım bugün çalışamadım hız problemlerine
yarına görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim de uykum geldi yatacağım galiba sabah erken kalkıp 6 gibi öyle çalışayım409 da kaldım bugün çalışamadım hız problemlerine
BEN DE UYURUM BİRAZDANya benim de uykum geldi yatacağım galiba sabah erken kalkıp 6 gibi öyle çalışayım
yarına görüşürüz
havalar bir açıyor bir bozuyorBende grip oldum kızım da iyileşmedi daha o kadar da dikkat ediyorum ama
çok geçmiş olsun hem kızına hem sanaBende grip oldum kızım da iyileşmedi daha o kadar da dikkat ediyorum ama
aynen gece üşüdüm bençok geçmiş olsun hem kızına hem sana
havalar kötü bu aralar
çok anormal ya haziranda üşüyoruzaynen gece üşüdüm ben
ben de çayı ısıtayım da hareket problemlerine geçeyimbugün benim evde temizlik var. sonra da dışarı çıkacağım. kpss akşama kaldı
Geçmiş olsun ikinize de canim bende co korkuyorum kızım hastalara die bide benimki çok terliyo bazen nasıl giydirecegimi şaşırıyorumBende grip oldum kızım da iyileşmedi daha o kadar da dikkat ediyorum ama
ben de halsizim bayağıuyku bastırıp duruyor çalışamadım bir türlü ya off
Slm cnmhuuuuuuuuu
as canım bugünkü çalışmalar nasılSlm cnm
bugün ben de temizlik yaptım halsizim yarına eltimgil yemeğe gelecek yarın da ders çalışamam artık pazartesine erken kalkarım ders porgramı oluşturacağım daha sıkı çalışmak içimCnm sabah 6 Kalktım işe gittim akşam 7 geldim temizlik yemek şimdi işim bitti derse başladım sabah yıne 6 da iş var
Kesinlikle cnm bende haftaya dershaneye yazılcam karar verdimbugün ben de temizlik yaptım halsizim yarına eltimgil yemeğe gelecek yarın da ders çalışamam artık pazartesine erken kalkarım ders porgramı oluşturacağım daha sıkı çalışmak içim