- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
kitap falan aldın mı elinde hangi yayınların kitapları varKesinlikle cnm bende haftaya dershaneye yazılcam karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap falan aldın mı elinde hangi yayınların kitapları varKesinlikle cnm bende haftaya dershaneye yazılcam karar verdim
neden coğrafyadan başladınData coğrafya uzman karıyer öğreten soru bankası coğrafya bi de pegmin öğrencinin ders defteri suan sadece coğrafya çalışıyorum
anladım ben coğrafya hiç sevmem de ben de sayısalı bitireyim dedim sözeler çabuk unutuluyrBi nedeni yok cnm ilk onu bitirim istedim 2008 yılında mezun oldum ve yıllardır kalem kitap almıyorum elime dershane başlayana kdr evde bilgilerimi tazeliycem
kesinlikle aralım vermemek lazım imkanınızda varsa kesinlikle dershaneye gidin ben evde çalışacağım dershaneye gidemem maddi nedenlerden dolayı ama kitaplarımı falan alırsam çok soru çözersem kendime güveniyorum bir arkadaşım da ALLAH razı olsun bana ktap falan da yolladı sevindirik sevindirk çalışıyorum elimdeki matematik kitabını bitirmeye çalışıyorum şuan birkaç kitap eksiğim kaldı işte sen kesinlikle git dershaneHaklısın cnm da ben sürekli soru çözmekten yanayım konu bitsin istiyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM eksiklerimi tamamladımCnm kitap ihtiyacın olursa gönderirim sana bitirdiklerimi
Seve seve canım ne demek elimden geldiğincekitap eksiğim kalmadı dershaneye giderseniz sorularımı çözersiniz notlarınızdan ffalan püf noktaları paylaşırsınız benimle
herkes moral bozuyor biz çalışmaya bakacağız hayırlısıyla atanırız inşSeve seve canım ne demek elimden geldiğince
İnş cnm inşallahhhhhhherkes moral bozuyor biz çalışmaya bakacağız hayırlısıyla atanırız inş
çalışacağız bol bol da dua edeceğiz hayırlısı her şeyinİnş cnm inşallahhhhhh
AMİN CANIMÂmin canım yapan Arkadaşlarım var atananlar calışan yapar önemli olan sistemli bi şekilde çalışmak Rabbim yardımcımız olsub