İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

hangi şehir hangi dershaneye yazıldın ben de yazılmak istiyorum da
sen bayağ ilerlemişsin konularda
çok geçmiş olsun

çalıştıklarını bizimle paylaşırsın hem heveslenrsin hem de hırslanırsın sen seneye mi gireceksin ben seneye gireceğim

ben tek ders ile başladım 1,5 ay önce o yüzden ilerledim.

ankara yediiklim dershanesi fiyat olarak uygun geldi birde gitmiş arkadaşım vardı tavsiye ettiler..

dershane notlarımı tabiki paylaşırım:)
2016 da ki önlisans sınavına gireceğim. dershane söz veriyor biz her sene mayısta bitiriyoruz konuları diye inşallah öyledir zaman gösterecek bakalım

inşallah hayırlısıyla atanırız dershane sorması ayıp ne kadar istedi

biz de ankaradayız
sizde nasıl oluyor genel kültür genel yetenek mi? alan dersleri de var mı?
benim sadece genel kültür genel yetenek
ya ben de yargı ve yediiklim arasında kaldım. kimi yediiklim diyor kimi yargı... bilemedim.
ama şu var: yediiklimin dershanesi kızılay karanfilde yeri çok güzel, işlek çarşının ortasında
yargının yeri necatibeyde gıcık bir yerde.

sırf bu yüzden bile yediiklime yazılabilirim

dün gördüm yargının yerini necatibeyde .. orayada giden arkadaşım var o da memnun..

benimde sadece genel kültür genel yetenek matematiğim zayıftır. bakalım nasıl olacak çok istiyorum.

çalışıyorum işimide çok seviyorum satınalma personeliyim fakat özel sektör.. ben boşandım 2 çocuğum var memur olmalıyım diye düşünüyorum evlatlarıma yük olmadan yaşamalıyım yaşım ilelediğinde.. bu yüzden bugüne kadar azmetmediğim kadar azmedeceğim.

inşallah herşeyin hayırlısı olur.

inşallah hayırlısıyla atanırız dershane sorması ayıp ne kadar istedi

dersaneye 900 tl ye yazıldım 12 taksit 75 tl ödüyorum aylık. ödemeye başladım bu aydan itibaren..

erken kayıt olduğum için 900 geçen hafta gittim dershaneye ödeme yapmaya yeni kayıt fiyatı 1300 dü. sanırım giderek artacakmış.

ciddi misiiiiin şok şok şok
arada çok fark var yahu

evet erken kayıt indirimi 23 nisana kadardı..

şuan bile hala erken kayıt diyorlar bu fiyata biraz acele etmelisin zarar edersin

şimdiden başarılar diliyorum sana o zaman çok iyi çalışmalısın
bu azmini hiç bırakma
benim de matematik çok zayıf yaa

çocuklar akşam uyuyunca benimde çok uykum geliyor. mutfağı topluyorum çocukların dağıttığı yerleri topluyorum gece 12 oluyor zaten uyuyakalıyorum ne zaman ve nasıl çalışacağım inan bende onu soruyorum kendime..

ramazanda sahura kadar oturup çalışsam ne güzel olur aslında.. ama ertesi gün iş yerinde zombi olurum kesin

ya senin işin çooook zormuş gerçekten de
iki tane çocuk... diğer yandan işe gidiyorsun...
dershaneye hafta sonuna yazılmışsındır yoksa nasıl vakit bulacaksın dershaneye

ama bi şey diyim mi? senin gibi çok meşgul olan, yapacak işi çok olan kişiler daha başarılı oluyorlar.
misal ben.. tüm gün yapacak hiç işim yok, çocuk yok bebek yok, işe gitmiyorum, ama daha matematik ilk konulardayım...

EVET İŞİN ZOR BEN DE SAHURA KADAR UYUMAYACAĞIM YOKSA ORUÇKEN DERS ÇALIŞAMAM ZATEN SAHURA KADAR NE ÇALIŞTIM O İYİ GELECEK SİZ İKİNİZ DERSHANEYE GİDECEKSİNİZ BEN NOTLARINIZDAN YARARLANIRIM ARTIK

Bende bugün paragraf konusuna çalıştım 20 tane de soru. Ancak bu kadar oluyor. Kiİmda hasta 4 gündür bisi yemiyor moralim se bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…