- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
hangi şehir hangi dershaneye yazıldın ben de yazılmak istiyorum daben coğrafyayı bitirmek üzereyim son konu bölgeler kaldı ve en önemli konu galiba..
soru çözümünde de nüfus konusuna kadar ihtiyaç ve data nın soru bankasından ilerledim. sonrada tarihe geçicem bir temel oluşturayım istiyorum.
dershane ekimde başlayacak inşallah.
çocuklar hastlandı falan derken çalışamadım
hayır lisansa gireceğiz canım lisanslar önlisansa giremezler kikızlarrr bende sizi takip ediyorum ama halklailişkiler önlisans mezunuyum
sizler 4 yıllık lisans mezunumusunuz? önlisasn sınavına mı gireceksiniz?
çalıştıklarını bizimle paylaşırsın hem heveslenrsin hem de hırslanırsın sen seneye mi gireceksin ben seneye gireceğimben coğrafyayı bitirmek üzereyim son konu bölgeler kaldı ve en önemli konu galiba..
soru çözümünde de nüfus konusuna kadar ihtiyaç ve data nın soru bankasından ilerledim. sonrada tarihe geçicem bir temel oluşturayım istiyorum.
dershane ekimde başlayacak inşallah.
çocuklar hastlandı falan derken çalışamadım
hangi şehir hangi dershaneye yazıldın ben de yazılmak istiyorum da
sen bayağ ilerlemişsin konularda
çok geçmiş olsun[/QUOT
ben tek ders ile başladım 1,5 ay önce o yüzden ilerledim.
ankara yediiklim dershanesi fiyat olarak uygun geldi birde gitmiş arkadaşım vardı tavsiye ettiler..
dershane notlarımı tabiki paylaşırım:)
2016 da ki önlisans sınavına gireceğim. dershane söz veriyor biz her sene mayısta bitiriyoruz konuları diye inşallah öyledir zaman gösterecek bakalım
inşallah hayırlısıyla atanırız dershane sorması ayıp ne kadar istediben tek ders ile başladım 1,5 ay önce o yüzden ilerledim.
ankara yediiklim dershanesi fiyat olarak uygun geldi birde gitmiş arkadaşım vardı tavsiye ettiler..
2016 da ki önlisans sınavına gireceğim. dershane söz veriyor biz her sene mayısta bitiriyoruz konuları diye inşallah öyledir zaman gösterecek bakalım
biz de ankaradayızben tek ders ile başladım 1,5 ay önce o yüzden ilerledim.
inşallah hayırlısıyla atanırız dershane sorması ayıp ne kadar istedi
ciddi misiiiiin şok şok şokdersaneye 900 tl ye yazıldım 12 taksit 75 tl ödüyorum aylık. ödemeye başladım bu aydan itibaren..
erken kayıt olduğum için 900 geçen hafta gittim dershaneye ödeme yapmaya yeni kayıt fiyatı 1300 dü. sanırım giderek artacakmış.
şimdiden başarılar diliyorum sana o zaman çok iyi çalışmalısındün gördüm yargının yerini necatibeyde .. orayada giden arkadaşım var o da memnun..
benimde sadece genel kültür genel yetenek matematiğim zayıftır. bakalım nasıl olacak çok istiyorum.
çalışıyorum işimide çok seviyorum satınalma personeliyim fakat özel sektör.. ben boşandım 2 çocuğum var memur olmalıyım diye düşünüyorum evlatlarıma yük olmadan yaşamalıyım yaşım ilelediğinde.. bu yüzden bugüne kadar azmetmediğim kadar azmedeceğim.
inşallah herşeyin hayırlısı olur.
evet erken kayıt indirimi 23 nisana kadardı..
şuan bile hala erken kayıt diyorlar bu fiyata biraz acele etmelisin zarar edersin
ya senin işin çooook zormuş gerçekten deçocuklar akşam uyuyunca benimde çok uykum geliyor. mutfağı topluyorum çocukların dağıttığı yerleri topluyorum gece 12 oluyor zaten uyuyakalıyorum ne zaman ve nasıl çalışacağım inan bende onu soruyorum kendime..
ramazanda sahura kadar oturup çalışsam ne güzel olur aslında.. ama ertesi gün iş yerinde zombi olurum kesin
EVET İŞİN ZOR BEN DE SAHURA KADAR UYUMAYACAĞIM YOKSA ORUÇKEN DERS ÇALIŞAMAM ZATEN SAHURA KADAR NE ÇALIŞTIM O İYİ GELECEK SİZ İKİNİZ DERSHANEYE GİDECEKSİNİZ BEN NOTLARINIZDAN YARARLANIRIM ARTIKçocuklar akşam uyuyunca benimde çok uykum geliyor. mutfağı topluyorum çocukların dağıttığı yerleri topluyorum gece 12 oluyor zaten uyuyakalıyorum ne zaman ve nasıl çalışacağım inan bende onu soruyorum kendime..
ramazanda sahura kadar oturup çalışsam ne güzel olur aslında.. ama ertesi gün iş yerinde zombi olurum kesin
sağolun inşallah hayırlısıyla atanırızkızlar şansınız bol olsun