hehehe kilolar beni şişirdiiçini yeterince şişirdiğime göre derse dönebilirim93.sayfadayım
çözümlü örnekler
sende benim gibisin. kac yasında cocuk benim ki 8 aylık hiç durmuyor. uyudugu zaman temizlik mi yapayım yemek mi ders mi çalışayım cok zor. ama imkansız değilKızlar çok çalışamasam da sizi takip etmek iyi geliyo gaza geliyorum çocuktan fırsat buldukça bakıyorum şu haldeyerde gayret gösteriyoruz inş, iyi sonuçlar olur
ben de kahve içtim az önce bahçede kediyi mıncıkladım falan, kendime geldimhehehe kilolar beni şişirdihehehehehe çayımı içeyim de kafam çalışsın
Kızlar çok çalışamasam da sizi takip etmek iyi geliyo gaza geliyorum çocuktan fırsat buldukça bakıyorum şu haldeyerde gayret gösteriyoruz inş, iyi sonuçlar olur
sende benim gibisin. kac yasında cocuk benim ki 8 aylık hiç durmuyor. uyudugu zaman temizlik mi yapayım yemek mi ders mi çalışayım cok zor. ama imkansız değil
az az da olsun düzenli çalışmaya bakın arkadaşlar o zaman başarılı oluruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komşu kapıda düğün yapıyor bu haftasonı ders çalışamayacağım ağlayacağım ya her haftasonu düğün sevmiyorum şu etimesgutu yaKızlar çok çalışamasam da sizi takip etmek iyi geliyo gaza geliyorum çocuktan fırsat buldukça bakıyorum şu haldeyerde gayret gösteriyoruz inş, iyi sonuçlar olur
ben de komşuda çay içtim canım sesten ders çalışamayacağım matematik çalışırım gerçi o ses etkilemiyor ama kafam şişecek ya offffffffffffaaynaa 96.sayfa sıra sizdeyi yapamadım ????
kulaklarına tıkaç alabilirsin eczanede satılıyor hiç ses geçirmiyoraz az da olsun düzenli çalışmaya bakın arkadaşlar o zaman başarılı oluruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komşu kapıda düğün yapıyor bu haftasonı ders çalışamayacağım ağlayacağım ya her haftasonu düğün sevmiyorum şu etimesgutu ya
ay bileydim alırdım yakulaklarına tıkaç alabilirsin eczanede satılıyor hiç ses geçirmiyor
acaba diyorum şöyle mi:aaynaa 96.sayfa sıra sizdeyi yapamadım ????
kesin al kesin. eğer öyle düğünlü bir yerse kulaklarının içini tamamen kaplıyor böyle silikonlu gibi olanından var, havuzda kullanılan tıkaçlardan var. ama en iyisi silikonlu gibi olanları. onlar tamamen kapatıyor kulağı. hiç ses geçirmiyor.pazartesi alayım da burada düğünler bitmeyecek
DUR BAKAYIM SORUYA CANIMacaba diyorum şöyle mi:
9 üzeri n'i 3 üzeri 2n yaparız.
42 bölü devamlı 3 den bölümlerin toplamı 19 oluyor.
2n=19 dan n=9 oluyor ama tam 9 olmuyor. 1 kalan var. ama cevap da 9. böyle mi acaba. böyle galiba.
kesin alayım pamuk tıkayım bari birazkesin al kesin. eğer öyle düğünlü bir yerse kulaklarının içini tamamen kaplıyor böyle silikonlu gibi olanından var, havuzda kullanılan tıkaçlardan var. ama en iyisi silikonlu gibi olanları. onlar tamamen kapatıyor kulağı. hiç ses geçirmiyor.