İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Çayımı demledim hadi gel ben de bari yaş problemlerini bitireyim bu kitap bittikten sonra hangi kitaba başlasam bakalım

Kızlar çok çalışamasam da sizi takip etmek iyi geliyo gaza geliyorum çocuktan fırsat buldukça bakıyorum şu haldeyerde gayret gösteriyoruz inş, iyi sonuçlar olur

Kızlar çok çalışamasam da sizi takip etmek iyi geliyo gaza geliyorum çocuktan fırsat buldukça bakıyorum şu haldeyerde gayret gösteriyoruz inş, iyi sonuçlar olur
sende benim gibisin. kac yasında cocuk benim ki 8 aylık hiç durmuyor. uyudugu zaman temizlik mi yapayım yemek mi ders mi çalışayım cok zor. ama imkansız değil

sende benim gibisin. kac yasında cocuk benim ki 8 aylık hiç durmuyor. uyudugu zaman temizlik mi yapayım yemek mi ders mi çalışayım cok zor. ama imkansız değil

anaaam kolay gelsin size. ben evde yalnızken zor oturuyorum başına, bebekle nasıl zor olur tahmin edemiyorum bile.
ama bebeği olup da atanan çok kişi biliyorum. hatta bebeği olanlar daha da bir hırslı oluyorlar, bebek uyurken full ders çalışıyoruz diyorlardı. akşama da babaya bırakıp kendinizi odaya kapatırsanız harika olur

95.sayfa faktöriyel çözümlü örneklerdeyim hala. bitmediler bi :))))

bu arada öğlenki karın guruldamam geçti. su içmek iyi geldi ya. hiç açlık kalmadı. mide de kabullendi demek ki akşam yemeğine iki saat daha rahat dayanırım. arkadaşım diyordu mideden ses geldikçe su içiyorum diye cidden işe yarıyormuş

az az da olsun düzenli çalışmaya bakın arkadaşlar o zaman başarılı oluruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komşu kapıda düğün yapıyor bu haftasonı ders çalışamayacağım ağlayacağım ya her haftasonu düğün sevmiyorum şu etimesgutu ya

kulaklarına tıkaç alabilirsin eczanede satılıyor hiç ses geçirmiyor

pazartesi alayım da burada düğünler bitmeyecek
kesin al kesin. eğer öyle düğünlü bir yerse kulaklarının içini tamamen kaplıyor böyle silikonlu gibi olanından var, havuzda kullanılan tıkaçlardan var. ama en iyisi silikonlu gibi olanları. onlar tamamen kapatıyor kulağı. hiç ses geçirmiyor.

acaba diyorum şöyle mi:

9 üzeri n'i 3 üzeri 2n yaparız.

42 bölü devamlı 3 den bölümlerin toplamı 19 oluyor.

2n=19 dan n=9 oluyor ama tam 9 olmuyor. 1 kalan var. ama cevap da 9. böyle mi acaba. böyle galiba.
DUR BAKAYIM SORUYA CANIM

kesin alayım pamuk tıkayım bari biraz

yapmaya çalışmışım ama boş bırakmışım ben de çanım 3ün katlarını aramışım ama olmamış

ay ağlayacağım cumadan düğün mü başlarmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…