İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

senin sayende ben de gaza geliyorum çok teşekkür ederim
Artık saygı görmek istiyorum canım ünv mezunuyum diyorum neredeyse inanmayacaklar ya boş kavanoz gibi oldum evde otura otura insan elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor kimseye yardımcı da olamıyorum annem beni ne zorluklarla okuttu bir yazma bile alamadım kendi paramla olmuyor böyle canım bugün sen de beni gaza getirdin 90 alırsın diyince kendime güvenim arttı resmen

canım olur mu hiç ben eminim senin en az 90 alacağından. yoksa senin kendine güvenin cidden yok muydu? çok şaşırdım. çünkü ben yüzde yüz eminim senin 2016 sınavında en az 90 alacağına. çok iyi ilerliyorsun. koca tuğla kalınlığında kitabın yarısına geldin bu kadar kısa sürede. sen boşuna moralini bozma. sadece evde kaldığın için ve çevrende vıdı vıdı yapanlar çok olduğu için bunaldın bu ara. yoksa kendine güvenin tam olsun sen benim idolümsün. seni örnek alıyorum ben

oy canım inşallah çok çalışalım da hayırlısıyla kazanalım ben evet oturmaktan çok sıkıldım çevremdekilerin de davranışları sen de bana gaz veriyorsun sana burada yazmasam etmesem sıkılıyorum çalışırken senin de çalıştığını biliyorum o mutlu ediyor beni daha çok çalışacağız kuzum çalışanları düşünüyorum da ter basıyor bana ben de bugün erken kalktım hayret hehehe

çünkü iyice ısındın sen artık. aklında sadece çalışmak olmaya başladı, odaklandın. artık istesen de istemesen de erkenden kalkıp dersin başına oturacaksın
öğlen dışarı çıkacağım öğlene kadar full matematik

TAMAM KAÇINCI SAYFADA OLDUĞUNU YAZ HA

GEL BERABER İÇEK AMA GELİRKEN SİMİT AL

Ya sabah kahvaltıyı 9da yaptım. karnım şu an acıktı. normalde başlardım abur cubur yemeye ama tutuyorum kendimi
karnım guruldadıkça su içiyorum şunun şurasında ne kaldı akşam yemeğine, dayanacağım
midemi küçültmek istiyorum ya. bir de sabah spor yaptım falan. bugün birinci günüm bakalım diyet kaç gün sürecek :)))))

şu kilo çizelgeleri neden iptal oldu ya çok gıcık oldum. her mesajın altında çıkacaktı kilom ne güzel 60 diye... yavaş yavaş 50ye inecektim falan.

HEHEHE AH ŞU KİLOLAR BEN DE MİDEMİ KÜÇÜLTME ÇABASINDAYIM BAKALIM SIKILDIM ARTIK KIYAFETLERİN OLMAMASINDA

HEHEHE AH ŞU KİLOLAR BEN DE MİDEMİ KÜÇÜLTME ÇABASINDAYIM BAKALIM SIKILDIM ARTIK KIYAFETLERİN OLMAMASINDA
ya bak evden dışarı çıkmamak için devamlı bahane üretmemin tek sebebi bu zaten. insan dışarı çıkarken özenmek istiyor, giyinmek istiyor. giysi olmayınca da tüm keyfi kaçıyor. hadi boşver diyosun. çıkmayayım diyorsun.
ne bileyim akşam eşimle gezmek tozmak istiyorum ama rahat olamıyorum şişkoluktan vazgeçiyorum

OFFF OFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…