- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
benim ihtiyaç 2012benim o ihtiyaç matematik kitabı 2009 tarihli canım bu kitap bittikten sonra onun sorularını da çözerim heralde
Ben de bugün temizlik falan yaptım ben de ders çalışamadım benim ihtiyaç 2009 un ama onu da çözeceğim güzel anlatmıştı soruları çözerim ya çok soru çözmek lazımya yarın çok işim var hiç çalışamayabilirim
bugün de çalışamadım zaten gıcık oldum ya
hep bir şeyler çıkıyor
Ben de bugün temizlik falan yaptım ben de ders çalışamadım benim ihtiyaç 2009 un ama onu da çözeceğim güzel anlatmıştı soruları çözerim ya çok soru çözmek lazım
Bakalım inşallah bu kitabı bir kenara atayım bugün kitaplarımı şöyle bir toparlayacağım akşam ütü yaparım ama bakalım Türkçeyi de bitirmek istiyorum çok çalışmamız lazım çok kendini deli gibi derse verenler varAynen canım ya çok soru çözelim
hadi bakalım sen bu hızla iki haftaya muratı bitirirsin
Ben anca 7 gibi evde olurum akşam. Yemek falan 8de otururum kitabın başına. Bu akşam fonksiyonlara gelmek istiyorum.
Sabah 8de kalktım. Erken uyandığım için gece de çok geç vakte kadar kalamam. Yarın da 6da kalkacağım.
dün çok erken yattım bugün de çok erken kalktımmistik kaçıncı sayfadasın bugün çalışamadın sanırım
Hadi bakalım ben yeni bir konuya geçtim 352. sayfadayımdün çok erken yattım bugün de çok erken kalktım
şimdi geçiyorum derse
aynen öyle canım ya. ben de bugün pek çalışamadım. ya ne oldu bize offf...daha da çok ders çalışacağım ya derslerden başka dost yok
353. sayfadayım ben de bugün komşuları çaya aldım ben de moralimi bozdular aman uzun bir zaman daha kimseyi çağırmamaynen öyle canım ya. ben de bugün pek çalışamadım. ya ne oldu bize offf...
hele bana ne oldu saldım kendimi. ya bak yarın sabah erkenden oturacağım başına. bu sefer cidden başlıyorum çok ciddi çok pis çalışmaya başlıyorum
vıdı vıdı yapmışlardır dimi, yok geçti artık, yok ne kpss si..353. sayfadayım ben de bugün komşuları çaya aldım ben de moralimi bozdular aman uzun bir zaman daha kimseyi çağırmam
ay hem çalışmama laf söylüyorlar çok çalışıyorsun sıkılırsın diyorlar bana ya okumuş olmasam tabii umrumda olmaz dedim ama bu benim son şansım dedi biri hamileymiş bana ya canım kıskanmadın demi dior dedim ne alaka çok sebvindim senin adına dedim ALLAH bana da verir elbet yeterki Rabbim çok bekletmesin zaman çok gecikmesin dedim sonra ikisi bir saat bebek bakımıyla ilgili konuştular da konuştular ben de dinledim resmen sabrımı denediler daha da 3 ay çağırmam evime gerçekten de ha ben gelemiyorum çenelerine fesatlık akıyor ağızlarından halbuki bu hamile kalana diğerinin ettiği hatayı demiştim ama aynısını kendi de yaptıvıdı vıdı yapmışlardır dimi, yok geçti artık, yok ne kpss si..
hep aynı şeyler