İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

345. sayfadayım yarın ben de erken kalkıp kitaplarımı düzenleyeceğim gk gy alan kitaplarını falan Türkçeyi de bu hafta bitireyim atayım bir kitap kenara bitirdim diye

ya çok güzel ben de kenara atmak istiyorum öyle
insanın daha da çalışası gelir

mersi kuzum yarın daha farklı olalım aha mayısında ortasını geçtik
yarın kesinlikle level atlıyoruz erkenden kalkıp buraya yazıyoruz tamam mı ?
sonra da hemen sen kitaplarını düzenle ben de sporumu yapıyorum.
haftaya güzel başlayalım. ya yarın cidden şu zinciri kırmak istiyorum.

hadi bakalım süper olacak
evet ay yarından itibaren kilolarımdan da kurtulma kararı aldım havalar ısındı tuniklerimi giyince yanlarım çok çıkıyor eşimde kilo veremeyeceğime inanıyor gibi umutsuz konuştu moralim bozuldu

evet ay yarından itibaren kilolarımdan da kurtulma kararı aldım havalar ısındı tuniklerimi giyince yanlarım çok çıkıyor eşimde kilo veremeyeceğime inanıyor gibi umutsuz konuştu moralim bozuldu
benimki de öyle. benden hiç umudu yok. evlenirken 50 kiloydum bir daha seni o şekilde göremem diyor
60 ım şu anda. bak sana bir site önereceğim. şuna tıkla.

https://saymat.com/

bu siteye üye ol hemen bir dakikanı almaz. sonra bir tarih atıyorsun, başlık yazıyorsun, o sana geri sayım yapıyor. ister halka açık ister sadece senin görebileceğin şekilde ayarla. ben internet ana sayfam yaptım. interneti her açtığımda ilk o sayfa açılıyor. kpss 2016 geri sayım ve temmuza kadar 10 kilo geri sayım yaptım

hımm yarın inceleyeyim bakalım bana da iyi gelir geri sayım

Günaydın ben biraz geç kalktım adetliyim ya canım halsizim biraz sen kaçıncı sayfadasın

evet bayadır uzağım derslere :O zorlayalım bakalım ne olacak : ))

Çok çalışmalıyız arkadaşlar maddi manevi zorluklarla okuyup da sonra mesleğimin olmaması ve tekrar sıkıntı yaşamak kolay olmuyor en azından bizim çocuklarımız biraz daha rahat yaşasınlar

benim o ihtiyaç matematik kitabı 2009 tarihli canım bu kitap bittikten sonra onun sorularını da çözerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…