İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

selamlaaar :KK25:
Evet iyi oluyo bende sizi takip ediyorum yoksa çocukla çalisasim gelmiyo
siz de katılın ama kaçıncı sayfada olduğunuzu hangi kitapta olduğunuzu yazın. cidden çok iyi oluyor.
biz aaynaa aaynaa ile aynı kitaptan ilerlediğimiz için çok iyi oluyor. yapamadığım soruların sayfasını söylüyorum hemen yapıyor :KK15:
sizin kitaplar farklı da olsa yazın paylaşın bence. çünkü muhakkak biri çıkar onda da vardır sizin çalıştığınız kitap. birlikte çalışmaya karar verirsiniz falan...
misal bizim öyle oldu. tesadüfen ikimizde de aynı kitabın olduğunu öğrendik hadi birlikte çalışalım dedik :KK66: süper oldu :KK66:

siz de katılın ama kaçıncı sayfada olduğunuzu hangi kitapta olduğunuzu yazın. cidden çok iyi oluyor.
biz aaynaa aaynaa ile aynı kitaptan ilerlediğimiz için çok iyi oluyor. yapamadığım soruların sayfasını söylüyorum hemen yapıyor :KK15:
sizin kitaplar farklı da olsa yazın paylaşın bence. çünkü muhakkak biri çıkar onda da vardır sizin çalıştığınız kitap. birlikte çalışmaya karar verirsiniz falan...
misal bizim öyle oldu. tesadüfen ikimizde de aynı kitabın olduğunu öğrendik hadi birlikte çalışalım dedik :KK66: süper oldu :KK66:
bende mikroya çalışıyorum ama soruları çözemiyorum odaklanma problemim var : (

ben iktisat mezunuyum bu sene girmek istemiyorum ama bizimkiler gir diyor o yüzden girecem sanırım bi halt olacağı yok tabi 27 yaşındayım evliyim ve evliyken çalışmak çok zor : (

ben iktisat mezunuyum bu sene girmek istemiyorum ama bizimkiler gir diyor o yüzden girecem sanırım bi halt olacağı yok tabi 27 yaşındayım evliyim ve evliyken çalışmak çok zor : (
Ben de kamu mezunuyum canım 30 yaşındayım bu sene girmeyeceğim a grubuna hazırlığım yok seneye her ikisine de gireceğim önce bakalım gk gy bitirmem lazım ben de evliyim evet zor evliyken çalışma ama elimiz mahkum yoksa daha da 2018 kpss ye hazırlanamam

Mistik başka dersi de araya sokacak mısın? Ben de yarın elimdeki matematik kitaplarını şöyle bir gözümün önüne alayım diyorum

Ben de kamu mezunuyum canım 30 yaşındayım bu sene girmeyeceğim a grubuna hazırlığım yok seneye her ikisine de gireceğim önce bakalım gk gy bitirmem lazım ben de evliyim evet zor evliyken çalışma ama elimiz mahkum yoksa daha da 2018 kpss ye hazırlanamam
Bende sizinleyim artık elimden geldiğince bildirim yapacağım bu sene gireceğim için alana ağırlık veriyorum ama güvenmiyorum pek tabi.. Evet mecburuz çalışmaya başka türlü iş bulamıyorum

Bende sizinleyim artık elimden geldiğince bildirim yapacağım bu sene gireceğim için alana ağırlık veriyorum ama güvenmiyorum pek tabi.. Evet mecburuz çalışmaya başka türlü iş bulamıyorum
aynen canım bu sene olmazsa seneye bir alt yapın olur zaman su gibi geçiyor önemli olan kendine güvenle sınava girmek ya yoksa olmuyor eksik bilgiyle olmuyor

bende mikroya çalışıyorum ama soruları çözemiyorum odaklanma problemim var : (
odaklanma problemini benim aşmam bir ayımı aldı en az.
şimdi bile oturup uzun uzun çalışamıyorum. ama çalışan arkadaşlarla konuştuğuma göre ilk zamanlar bu sorun herkeste oluyor. özellikle uzun süre derslerden uzak kalan kişiler yeniden o sürece zor adapte oluyor.

bunu aşmanın tek bir yolu var: kendini zorlayacaksın. her gün daha fazla kalacaksın kitabın başında. zamanla alışacakmışız öyle diyorlar :KK70: bakalım :KK66:

2016 da bitecek bu iş :KK66:

Mistik başka dersi de araya sokacak mısın? Ben de yarın elimdeki matematik kitaplarını şöyle bir gözümün önüne alayım diyorum

ben de yapacağım o işi. böyle kitapları dizmek istiyorum mat-türkçe-coğ-tarih-vat-geo şeklinde ayıracağım kitapları, sıraya dizip sırayla bitirelim. yarın türkçe de eklemek istiyorum mat yanına çünkü sadece matematikle sıkıldığımı fark ettim. sıkılınca tamamen bırakacağıma türkçeye geçerim, kafayı dağıtmak için.

345. sayfadayım
ben bakmadım başka bugün 86. sayfada kaldım
çünkü yarın yeni bir ben olacağım, bugün kendime tatil verdim :KK66:
çok pis kararlar aldım yani öyle böyle değil :KK70:
hem kpss çalışma olsun hem spor olsun hem yds olsun... çok pis gaza geldim :KK19:
haftanın ilk günü nasıl başlarsam öyle gidecek :KK66:

ben bakmadım başka bugün 86. sayfada kaldım
çünkü yarın yeni bir ben olacağım, bugün kendime tatil verdim :KK66:
çok pis kararlar aldım yani öyle böyle değil :KK70:
hem kpss çalışma olsun hem spor olsun hem yds olsun... çok pis gaza geldim :KK19:
haftanın ilk günü nasıl başlarsam öyle gidecek :KK66:
345. sayfadayım yarın ben de erken kalkıp kitaplarımı düzenleyeceğim gk gy alan kitaplarını falan Türkçeyi de bu hafta bitireyim atayım bir kitap kenara bitirdim diye

X