- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
aynı anda yazmışızBugün çalışmalar nasıl gidiyor hanımlar
ay hem çalışmama laf söylüyorlar çok çalışıyorsun sıkılırsın diyorlar bana ya okumuş olmasam tabii umrumda olmaz dedim ama bu benim son şansım dedi biri hamileymiş bana ya canım kıskanmadın demi dior dedim ne alaka çok sebvindim senin adına dedim ALLAH bana da verir elbet yeterki Rabbim çok bekletmesin zaman çok gecikmesin dedim sonra ikisi bir saat bebek bakımıyla ilgili konuştular da konuştular ben de dinledim resmen sabrımı denediler daha da 3 ay çağırmam evime gerçekten de ha ben gelemiyorum çenelerine fesatlık akıyor ağızlarından halbuki bu hamile kalana diğerinin ettiği hatayı demiştim ama aynısını kendi de yaptı
en iyisi daha uzzzzzzzzzzzzzzun bir zaman çağırmam kendimi üzüyorum onlar yüzündenaman aman hiiiiç bulaşma bunlara. evine falan da çağırma. haset fesat insanın sana muhakkak bir gün zararı olur. en iyisi böyle insanlardan tamamen uzak durman.
apartmandan komşularla iletişimim arada karşılaşırsak merhaba merhaba... o kadar. hiçbirini daha eve davet etmedim. kimsenin kpss yorumuyla, yok işsiz misin, yok bebeğiniz yok mu, olmuyor mu muhabbetiyle uğraşamam
2015 e girmeyeceğim canımaaynaa canım kpss başvurunu yaptın dimi, bugün son gün
aman bırak boş ver. onlar üzsün kendilerini. seni görüp de gıpta etsinler. sallaen iyisi daha uzzzzzzzzzzzzzzun bir zaman çağırmam kendimi üzüyorum onlar yüzünden
ben başvurdum bakacağım bir kendime puanıma denemek için. çok yüksek alırım belki2015 e girmeyeceğim canım
evet haklısın en fazla kıskanacak olan benim küçümseyen aklı sıra eltim olacak benim ailem akrabalarımm azsa maddi olarak da iyi değilse benim suçum değil kendi ailesikalabalık mali olarak kuvvetli ama ALLAH istediğine parayı verir ama ilimi de isteyene verir hayırlısı zamanı gelince göreceğizaman bırak boş ver. onlar üzsün kendilerini. seni görüp de gıpta etsinler. salla
sen sonuna kadar bakımlı ol, kilo ver, bu hızda kpss çalışmaya devam et, atan.
bak çevrendeki insanlardaki değişime sonrahepsi nasıl da içten içe kıskanmaya başlıyor, ulaşılmaz kişi oluvereceksin birden insanlar bir değişik acayip... en iyisi kafana hiç birini takmamak ve sadece hedefine odaklanmak
Internetim o kdr az ki ama sirf sana cvp vermek icin girdim:)) cnm bu seneninkine de girsen olsun calismis olma ama gir cik yani ne kaybedersin ki hic belli olmaz hic bisey olmasa sinav deneyimi yasarsin tekrardan hem bu gunde son gunmus baksana2015 e girmeyeceğim canım
Canım psikolojim çok bozuk aslında güçlü olmaya çalışıyorum ama kötü puan bile benim çalışma azmime zarar verecek onun için girmeyeceğim kuzum çalışmalarıma odaklanmalıyımInternetim o kdr az ki ama sirf sana cvp vermek icin girdim:)) cnm bu seneninkine de girsen olsun calismis olma ama gir cik yani ne kaybedersin ki hic belli olmaz hic bisey olmasa sinav deneyimi yasarsin tekrardan hem bu gunde son gunmus baksana
Canım psikolojim çok bozuk aslında güçlü olmaya çalışıyorum ama kötü puan bile benim çalışma azmime zarar verecek onun için girmeyeceğim kuzum çalışmalarıma odaklanmalıyım
ay inşallah 90 alabilir miyim hiç inanamıyorum kendime hayırlısıyla 85 e de razıyım ben ptt falan da olsa olur evde oturmaktan çok çok iyidir borçlarımızı da kapatırız rahat nefes alırız ilk maaşıma da kurban adağım var onu da keserim inşallah hayırlısıylamadem öyle o zaman sen dediğin gibi sadece çalışmalarına odaklan canımhem kpss konularındaki en iyi hazırlanan üye sensin şu anda. bu hızla çalışmaya devam edersen 90 garanti
ay inşallah 90 alabilir miyim hiç inanamıyorum kendime hayırlısıyla 85 e de razıyım ben ptt falan da olsa olur evde oturmaktan çok çok iyidir borçlarımızı da kapatırız rahat nefes alırız ilk maaşıma da kurban adağım var onu da keserim inşallah hayırlısıyla
PC AÇIK MİSTİK BEN ŞU KONUNUN SON SORULARINI ÇÖZEYİM YENİ KONUYA GEÇİYORUM
sen kaçıncı sayfadasın
ay evet canım ya. bunu bebekleri olan herkesten duyuyorum. bebekle çok zor diyorlar hep. hazır özel sektörde de çalışmıyorken, çoluk çocuk da yokken, fırsat bu fırsat bol bol vakit var. tüm gün evdeyim sadece. ama işte o disiplini oturtmak zor oluyor. hala uğraşıyorum ben. odaklanma problemimi tam çözemedim.slm kızlar maşşallah ne güzel çalışıyorsunuz ben bi gun çalışıyorum ıkı gün çalışmıyorum türkçeyi bitirseydim bi. daha iki konu bitirdim. bi başlıyorum çalışmaya hop bebek uyanıyor kalıyor. kızlar şuan çok rahatsınız kıymetini bilin asılın çalışmaya benim gibi yapmayın sakın. bebekle çok zor çalışmak
harika gidiyorsun canım süpersinyaş problemlerindeyim 369. sayfa