- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
kesinlikle katılıyorumaynen canım bu sene olmazsa seneye bir alt yapın olur zaman su gibi geçiyor önemli olan kendine güvenle sınava girmek ya yoksa olmuyor eksik bilgiyle olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorumaynen canım bu sene olmazsa seneye bir alt yapın olur zaman su gibi geçiyor önemli olan kendine güvenle sınava girmek ya yoksa olmuyor eksik bilgiyle olmuyor
mersi kuzum yarın daha farklı olalım aha mayısında ortasını geçtikkesinlikle katılıyorum
elbette olurum canım ne demekyds ye ben de gireceğim ben de 30 mu alırım acaba bana yardımcı olursun mistikcim haaaaaaaaaaaaaa
345. sayfadayım yarın ben de erken kalkıp kitaplarımı düzenleyeceğim gk gy alan kitaplarını falan Türkçeyi de bu hafta bitireyim atayım bir kitap kenara bitirdim diye
kesinlikle şu elimdeki kitapları bitirdikten sonra sene sonunda yeni kaynaklar almak şartya çok güzel ben de kenara atmak istiyorum öyle
insanın daha da çalışası gelir
yarın kesinlikle level atlıyoruz erkenden kalkıp buraya yazıyoruz tamam mı ?mersi kuzum yarın daha farklı olalım aha mayısında ortasını geçtik
yaa ne güzel olur elimizdekileri bitirir yenilerini alırız anaaaamkesinlikle şu elimdeki kitapları bitirdikten sonra sene sonunda yeni kaynaklar almak şart
heee olabilir vallaha kızılaydaki kitapçılara giderim amma bir aralık ocağı buluryaa ne güzel olur elimizdekileri bitirir yenilerini alırız anaaaam
hadi bakalım süper olacakheee olabilir vallaha kızılaydaki kitapçılara giderim amma bir aralık ocağı bulur
evet ay yarından itibaren kilolarımdan da kurtulma kararı aldım havalar ısındı tuniklerimi giyince yanlarım çok çıkıyor eşimde kilo veremeyeceğime inanıyor gibi umutsuz konuştu moralim bozulduhadi bakalım süper olacak
benimki de öyle. benden hiç umudu yok. evlenirken 50 kiloydum bir daha seni o şekilde göremem diyorevet ay yarından itibaren kilolarımdan da kurtulma kararı aldım havalar ısındı tuniklerimi giyince yanlarım çok çıkıyor eşimde kilo veremeyeceğime inanıyor gibi umutsuz konuştu moralim bozuldu
hımm yarın inceleyeyim bakalım bana da iyi gelir geri sayımbenimki de öyle. benden hiç umudu yok. evlenirken 50 kiloydum bir daha seni o şekilde göremem diyor
60 ım şu anda. bak sana bir site önereceğim. şuna tıkla.
https://saymat.com/
bu siteye üye ol hemen bir dakikanı almaz. sonra bir tarih atıyorsun, başlık yazıyorsun, o sana geri sayım yapıyor. ister halka açık ister sadece senin görebileceğin şekilde ayarla. ben internet ana sayfam yaptım. interneti her açtığımda ilk o sayfa açılıyor. kpss 2016 geri sayım ve temmuza kadar 10 kilo geri sayım yaptım
evet bayadır uzağım derslere :O zorlayalım bakalım ne olacak : ))odaklanma problemini benim aşmam bir ayımı aldı en az.
şimdi bile oturup uzun uzun çalışamıyorum. ama çalışan arkadaşlarla konuştuğuma göre ilk zamanlar bu sorun herkeste oluyor. özellikle uzun süre derslerden uzak kalan kişiler yeniden o sürece zor adapte oluyor.
bunu aşmanın tek bir yolu var: kendini zorlayacaksın. her gün daha fazla kalacaksın kitabın başında. zamanla alışacakmışız öyle diyorlar bakalım
Nasipten fazlası olmaz ama çalışmadan da beklemek olmazevet bayadır uzağım derslere :O zorlayalım bakalım ne olacak : ))