- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
stres yok stres yokmistik tık tık kimse yk mu
her şey çok iyi gidiyor
haydi bakalım bugün üslüler bitecek seninartık stres atmanın yolu gülşenin şarkısı bangır bangırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stres yok stres yokmistik tık tık kimse yk mu
haydi bakalım bugün üslüler bitecek seninartık stres atmanın yolu gülşenin şarkısı bangır bangırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DİNLEYİN HATUNLAR BEN ÇOŞTUM MAT SORULARI KORKUN BENDEN
bilmiyorum kuzum şuan göbek atıyorum kilolarım hop hop zayıflamam lazım yastres yok stres yok
her şey çok iyi gidiyor
haydi bakalım bugün üslüler bitecek senin
canım konular çok birikti ya düzenli bir şekilde tekrar yapmak lazım. yoksa baştaki konuları unutcaz. ne yapalım nasıl yapmak lazım?bilmiyorum kuzum şuan göbek atıyorum kilolarım hop hop zayıflamam lazım ya
canım konular çok birikti ya düzenli bir şekilde tekrar yapmak lazım. yoksa baştaki konuları unutcaz. ne yapalım nasıl yapmak lazım?
haklısın canım inş emeklerimmiz boşa gitmezcanım kpss kaldırılacak olsa bu seneden çok önemli ses getirirdi belki a grubunun kalkar yoksa b grubu kalkmaz kpss sınav parası tercih parasından neden vazgeçsinler ki sen çalışmana bak
dur bakayımaaynaa 60.sayfa 3.soruda kafandan rakam vermeden denklem kurarak çözebilir misin?
tekrar önemli gerçekten de canım ama konuları bir kez bile bitirmeden tekrara girişmeyeceğim ben matematik zaten kalıcı oluyor soruları da çözünde sözeller tekrara çok ihtiyaç duyacak onun için ben kısa kısa notlar da düşünüyorum özellikle korkulu rüyam tarihtenaaynaa
ftemiz
mutlulukgibisiyok
acaba diyorum haftada bir gün sadece tekrara mı ayırsak. yoksa her gün çalışmaya tekrar yaparak mı başlasak
misal her gün aldığımız notlardan 5 sayfa tekrar yapıp öyle mi başlasak çalışmaya. yarın defterden ilk 5 sayfa tekrar edip sonra normal çalışma yapsam. ondan sonraki gün 5-10.sayfalar arası tekrar edip sonra normal çalışmaya dönsek. üçüncü gün defterden 10-15.sayfalar arası tekrar edip çalışmaya öyle başlasak.
bence tekrarlar çok çok önemli internette sınav hazırlanma süreci ile ilgili okuduğum yazıların hepsinde tekrarın önemi vurgulanıyor. çünkü ilerledikçe baştaki konular unutulacak ve unuttuktan sonra tekrar etme şansın olmuyor. yeniden baştan çalışman gerekiyor. bu da çok büyük zaman kaybı. hem tekrar etmek konuları iyice pekiştirmek için tam öğrenmek için de çok gerekli.
çok sağol canım ya denklem kuramadım, ağbim sayı vererek on saniyede çözdü ama ben sayı vererek çözemiyorum ki :)(ab+30-5)=(ab)2-14
10a+b+25=20a+2b-14
39=10a+b
a=3
b=9
3+9=12
BEN DE BAZEN DENKLEM KURMADAN ÇÖZDÜĞÜM SORULAR OLUYOR BAZEN DE DENKLEM KURUYORUM BELLİ OLMUYOR YANİ..çok sağol canım ya denklem kuramadım, ağbim sayı vererek on saniyede çözdü ama ben sayı vererek çözemiyorum ki :)
çözdün mü soruyu canım ya bugün temizlik yaptım balkonları yıkadım hep kuşlar pisletmişti erinmiştim oraları yıkadım genel temizlik yemek derken aha da akşam ettim belim ağrıyor9+9+7 olacakmış şimdi anladım :) abc birbirinden farklı olacak demiyor
çözdüm çözdüm yine de çok teşekkür ettimçözdün mü soruyu canım ya bugün temizlik yaptım balkonları yıkadım hep kuşlar pisletmişti erinmiştim oraları yıkadım genel temizlik yemek derken aha da akşam ettim belim ağrıyor
bugün kesin bitir onları canım yarına köklülere geçüslüler gerçekten bitmeli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım takıldım kaldım
maşallah canım ya işte bekar olsak odaya kitle kendini çalış ama evli olunca evin işi bitmiyor ya genel bir temizlik yaptım balkonlar da güzel oldu çamaşır yıka as kileri toparla aman aman evim biraz küçük bir oraya koy bir oraya koy derken sıkış sıkış oluyor ama yapacak bir şey yok bu akşam mecbur bitmeliçözdüm çözdüm yine de çok teşekkür ettim
evet ya hadi şunu da yapayım bunu da halledeyim derken bir de bakıyorsun akşam olmuş.
devamlı gideyim de ders çalışayım dememiz lazım her fırsatta kaçıp kendimizi odaya kapatmalıyız
bugün kesin bitir onları canım yarına köklülere geç
ben şimdi 64.sayfadayım. üçüncü konuya doğal sayılarda bölmeye geçtim.