beraber çalışırız ben de zor çalışmaya başladım hala aksatmalarım varMerhaba kızlar bende aranıza katıldım 2016 ya hazırlanacam inşallah yaşına yeni basan bir kızım var halen hiç başlamadım galiba birinin beni durtmesinı bekliyrum
idare ediyor canım bu sıralar biraz yavaşladı ama en azından türkçe falan çalışıyorum yazım kurallarındayım sen neler yapıyorsun ben de sürekli gebelik konularındayımmerhaba arkadaşlar bildirim gelmeyince yazamadım uzun bir vakittir.. bi taraftanda kilo verme topiklerinde yazınca sayfanın bildirimi kayboldu nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
olsun canim yavaş ta olsa birakmaman güzel :) bende bi program yaptm ona göre ilerliyorum türkcede yazim kurallari mat köklü sayilar tarih ikinci ünitedeyim tarihten yavaş ılerliyorum her bir ayrıntıyı ogrenmek için. inşallah istedgn bir vakitte bebişine kavuşursun :)idare ediyor canım bu sıralar biraz yavaşladı ama en azından türkçe falan çalışıyorum yazım kurallarındayım sen neler yapıyorsun ben de sürekli gebelik konularındayım
amin hayırlısıyla inşaallah canım bebiş istiyoruz ama sorun olmamasına rağmen kafama çok taktığımdan olmuyor ALLAH hayırlısıyla versin de herkese ben de ilerleteceğim matematiğe biraz hız vermem lazımolsun canim yavaş ta olsa birakmaman güzel :) bende bi program yaptm ona göre ilerliyorum türkcede yazim kurallari mat köklü sayilar tarih ikinci ünitedeyim tarihten yavaş ılerliyorum her bir ayrıntıyı ogrenmek için. inşallah istedgn bir vakitte bebişine kavuşursun :)
ben de ev temizliği yemek falan zaman alıyor canım bir bebeğim yok şimdilik bakalım bebek de istiyoruz 2016 kpss de başarılı olmayı çok istiyorum yavaş yavaş tempomu hızlandıracağım canım sen de yavaş yavaş başla günde bir saaat olsun hemen sıkma kendini hangi derste eksiğin çoksa ondan başlaslm kızlar bende 2016 ya hazırlanmak istiyorum fakat nasıl yapacam diye düşünüyorum 7 aylık ni kzım va akşama kadar surelki onla ugrşıom. akşam oluyo pert düşüyorum. evdi temzlik yemek derken cogu kez akşama kadar ac gezdmi biliyorum. zamanında ertelemkle hata yapmısım .
hee butun.derslerde.eksigim var yasda.gecio.bu sene.son kez deniyecem sansimiben de ev temizliği yemek falan zaman alıyor canım bir bebeğim yok şimdilik bakalım bebek de istiyoruz 2016 kpss de başarılı olmayı çok istiyorum yavaş yavaş tempomu hızlandıracağım canım sen de yavaş yavaş başla günde bir saaat olsun hemen sıkma kendini hangi derste eksiğin çoksa ondan başla
kamu seninki kesinlikle zordur bebeğinin bakımı ben de istiyorum hayırlısı bakalımSenin bölüm neydi bu arada
BEN DE MATEMATİĞE AĞIRLIK VERECEĞİMBen matematikten başlamayı düşünüyorum temel hiç yok
matematiğin nasıl?benimki işletme. bu sene alandan gireyim demiştim ama gözüm kesmed gy gk zaten eksik alanla birlikte yapamam dedim.
türkçede dil bilgisi eksik benim tam anlayamıom . türkçeden şoyle bi göz atıp soru çözümüyle baslıycam. matematikten çözümlü kitap almam gerekiyor. bu yıl matla türkçeyi halledeyim diorum.