- 12 Şubat 2015
- 6.445
- 15.412
carsıya bıle gıtsem o gun zor motıve oluyorum,huy belledım onu sızde oyle mısınız .. fazla tembelımevet kuzucum günün yorgunluğu çok normal dağılman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carsıya bıle gıtsem o gun zor motıve oluyorum,huy belledım onu sızde oyle mısınız .. fazla tembelımevet kuzucum günün yorgunluğu çok normal dağılman :)
evet girmiştim canım ama puanım hiç iç açıcı değil tarih yüzünden canım ben kozmik oda soru bankasından çözüyorum şimdilik o bitince akıllı adam yayınlarının bi kitabı var sadece paragraf için bi soru bankası ona başlıcam[/QUOT
akıllı adama bakcam bende .. murat turkce dusunuyorum bırde
malesef canım aynı öleyim bende :)))carsıya bıle gıtsem o gun zor motıve oluyorum,huy belledım onu sızde oyle mısınız .. fazla tembelım
Görünen dua ne duası canım sen Türkçeyi bitirdin mi? Ben baştan başladım hem tekrar olur hem de unuttuklarımı hatırlarım diye yazım kurallarında değişiklikler olmuştu çünkü hayırlısı bakalım 2016 da ak mı olacak kara mıcanım bu kitap işte
canım dua derken anlamadım ???? canım ben genel olarak türkçeyi bitirdim ama dediğim gibi hergün paragraf çözüorum onun haricinde de paragraf dışı konulara çalışıorum dilbilgisindeyim konu olarak tekrar yapıorum... inşallah bizler için artık aydınlık olsun tek dileğimGörünen dua ne duası canım sen Türkçeyi bitirdin mi? Ben baştan başladım hem tekrar olur hem de unuttuklarımı hatırlarım diye yazım kurallarında değişiklikler olmuştu çünkü hayırlısı bakalım 2016 da ak mı olacak kara mı
resmini koyduğun kitabın ucunda bir dua var o duayı soruyorum Türkçem benim de iyi ama çok paniğim en baştan sıfırdan almak istiyorum tüm konuları yoksa yine düşük almaya dayanamamcanım dua derken anlamadım ???? canım ben genel olarak türkçeyi bitirdim ama dediğim gibi hergün paragraf çözüorum onun haricinde de paragraf dışı konulara çalışıorum dilbilgisindeyim konu olarak tekrar yapıorum... inşallah bizler için artık aydınlık olsun tek dileğim
yok diğer arkadaşlar hepsini çalışıyor hemen hemen de ben yeni yeni adapte oluyorum şuan Türkçeden başladım dün de matematiğe başladım yavaş yavaş ilerliyorumselam kızlar iyileştim geldim yeniden aranızdayım... sadece türkçemi çalışıyorsunuz . ben tüm derslere başladım. tarihten kültür uygarlık çalıştım bugün yarın tekrar ve sorularını çözüp bitircem. matematikten oran orantıdayım.. internetten videolu sorular çzöüyorum önce iyice pekiştikten sonr asoru banksına geçiyorum... siz neler yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli
Ben de geçende mutfağı iyice temizledim evin işi bitmiyor ben de 30 yaşındayım bebek çok isteyen şuan bebeksizim ben de yazmadan rahat edemeyenlerdenim illa kendi yazımla notum olacak elimde ben a ya çalışmadım ama b yi anca yetiştitiriz diyorum git gide bazen korkuyorum sen hangi yayından çalışıyorsun 2014 e girdin mi önceki senelerde kç aldın
merhaba canım seni ayrı alıntıladım bilerek,,hocalara gelince dün epey bi arastırdım ve ekledim sk kullanılanlara.. link olarak atmaya karar verdim ki herkes faydalansınhepımıze hayırlı olsunn hangı hocayı dınlıyosun canım
merhaba canım seni ayrı alıntıladım bilerek,,hocalara gelince dün epey bi arastırdım ve ekledim sk kullanılanlara.. link olarak atmaya karar verdim ki herkes faydalansın
tarih :
coğrafya :
vatandaşlık :
matematik ve geometri ekol hocadan
türkçe :
dersaneye gidemem 9 aylık kızım var kim bakacak hem zaten maddi sıkıntımız var parada veremem netten halledecez artık
hii bu arada bugun biraz tarih baktımda kesinlikle anlamadım okuyarak.. o sebeple ben bana biri anlatacak yoksa ben hiç bişi anlamam zaten o sebeple video arastırdım..
evimde bulunanlar eski yıllara ait 2011 sanırım ihtiyaç konu anlatım set ,istikrar,7iklim,pegem bi ka.ç şey dahha var ama kızım uyuyor gidemem o tarafa unuttum onlarda çözümlü soru bankası.
aynen oyle canım hayırlısı ıle hesey tek tek yoluna gırer tek ıhtıyacımız zaman...Canım dediklerine tek tek ben de katılıyorum biz de düğünü kendimiz yaptık annem iki bilezik yaptı çeyizimi eksiksiz yaptı işte eşimin ailesi kaynanam 2 yorgan 4 yastık yaptı gerisi hep eşimin üzerindeydi eşyaların en ucuzunu aldık halıları falan hep ben getirmiştim zaten ama belimizi biz de 1.5 yıldır kaldıramadık borca yenş borçlar kattık faiziyle 25 bin liralık kredimiz var işte eşim de sıkılıyor hayırlsıyla atanmam lazım benim de gece gündüz demeden çalışmak lazım komşulara gidiş geliş pek yok zaten kendi halimdeyim bebek istiyoruz ama bazen de diyorum nasıl geçineceğiz..
Anneme bazen diyorum ki anne çeyrek almazsın da bir senelik bezini al diyorum stokla diyorum o da babamdan dul maaşı alıyor benim ona yardım etmem gerekken işin özeti tek maaşlaaaaaaaaaa zor...
Sonra da kaynanam kaynatam gelince yanıma da eşime istedikleri memur kızları sayıyorlar işte
Beni sinir etmek için mi diyeceğim ama beni de seviyorlar bilmiyorum böyle de sevme olmaz ama sıkıntıları deş deş çıkar daha çok bizler elimizden geleni yapmamız lazım o kadar ben de dershaneye gitmeyi düşünüyordum ama şu sıkışıklıkta olmaz ne kadar sıkarsak o kadar iyi olacak bizim için..
Bebeği de ileri tarihe atmak istemiyorum benim yaş 30 eşimin 34 hayırlısıyla sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı bir de uslu bir evladımız olursa ohhh ALLAH'A çok şükür Rabbime bu günlerime hepsi olur diyorum bizim ki bazı insanlardan geç olacak ama olsun herkesin kısmeti ve sınavı aynı anda aynı zamanda aynı yaşta olmuyor
evt kuzum bılıyorum ben unv hazırlanırken bunun matını almıstımm hem fıyatıda ucuzdu
ıste ogrencı psıkolojısı herseyden etkılenıyoruzmalesef canım aynı öleyim bende :)))
aynen zaman canımaynen oyle canım hayırlısı ıle hesey tek tek yoluna gırer tek ıhtıyacımız zaman...