- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Tarih icin sadece evveliyat yeter sana pusulada cok fazla hata varmis tarihte ihtiyacin konu anlatimlisina gerel yok:)
ya bende şimdi gördüm tam bir saçmalık aglayacagim şimdi öf yAkızlar sınav tarihleri açıklandı ve sınav mayısta
inanamıyorum mayısta olmasına ya nasıl yetişecek konularkızlar sınav tarihleri açıklandı ve sınav mayısta
ayarlamaları lazım canım ama üniversitelerde önceden yıllık plan yayınlıyor degistirecekler mi bilemiyorumarkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?
ayna sen nerede yasıyosun?ankaradaysan kpss kıtabı ıcın cok cok cok ucuz bi yer onerıcem sana kitap aradıgını gordumde yardımcı olayım dedım:)
pegem ihtiyac evveliyat bunlar ıyıdır canımBana soru bankası seti lazım. Data dışında. Data Yayınlarını almıştım. Başka önerebileceğiniz soru bankası seti var mı?
pegem ihtiyac evveliyat bunlar ıyıdır canım
Yargida cok iyi ozellikle matematik konu anlatimlisi cok cok iyi ama soru bankasi alacaksaniz farkli yayinlari almanizi tavsiye ederimyargı nasıl peki bunun hakkında bilginiz var mı
tolincim yargı mate konu anlatımlı tek başına var mı yoksa set halinde miYargida cok iyi ozellikle matematik konu anlatimlisi cok cok iyi ama soru bankasi alacaksaniz farkli yayinlari almanizi tavsiye ederim
bende taaa 2013 basımı var canım ben ordan calısıyorum yalnız baktım sımdı netten varmıs tek basınatolincim yargı mate konu anlatımlı tek başına var mı yoksa set halinde mi
Yargida cok iyi ozellikle matematik konu anlatimlisi cok cok iyi ama soru bankasi alacaksaniz farkli yayinlari almanizi tavsiye ederim
canım bende baktım 2015 gördüm. hoş görünüyor yarın kitapcidan da bakacağımbende taaa 2013 basımı var canım ben ordan calısıyorum yalnız baktım sımdı netten varmıs tek basına
bence 2015 al matematikte değişen bişey olmaz ki türkçede oylecanım bende baktım 2015 gördüm. hoş görünüyor yarın kitapcidan da bakacağım
öyle yapacağım tolincim haklısın matematik de bişey değişmez. ..bence 2015 al matematikte değişen bişey olmaz ki türkçede oyleama tabıkı sen bılırsın genede:)
ay ondan bende tutuştum napıcam bılemıyorum sen evdemısın yoksa calışırkenmı hazırlanacaksın?öyle yapacağım tolincim haklısın matematik de bişey değişmez. ..
Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inş.
Sınavda öne alındı tutustum