İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

kızlar dün anayasa ve matematik çalıştım ama çok ağır ilerliyorum genelde konu çalıştım ama soru olarakta çok az. ..
ciddi ciddi zaman ayırmak lazım. ..

ya kızlar birşey sorucağım osmanlıda sultan unvanını kullanan ilk padişah Orhan bey mi I.Murat mı
Ramazan yetkin hoca I.murat diyor kitaplarda orhan bey yazıyor

tamam arkadaşlar yeni videosunda düzeltiyor orhan bey

günde kaç saat ayiriyorsun canım
saat olarak bilmiyorum da her vakti değerlendirmeye çalışıyorum. malum evli barklı olunca ev işlerinden kalan vakitleri değerlendirmeye çalışıyorum. ama her gün şu kadar saat çalışmalıyım moduna daha giremedim.

merhaba canlar ihtiyaç soru bankası seti alan var mı ya da başka bir yayın önerisi olan
uzman kariyeri yedi iklimi ve pegemi set halinde 2014te çözmüştüm tekrar aynı yayanları almak istemiyorum
off yine zorlu bir süreç bizi bekliyor Rabbim yardımcımız olsun

ben data soru bankası setini aldım ama bana onu en son çöz diyorlar. çok sert olurmuş soruları moralin bozulur dediler.

ben data soru bankası setini aldım ama bana onu en son çöz diyorlar. çok sert olurmuş soruları moralin bozulur dediler.
data nın matematik ve tarihini çözmüştüm çok zor değildi hem tavsiyemdir önce cöz sonra cöz diyenlere aldırma önemli olan konuyu tamamen kavramak bir konuyu calış sonra elinde ne var ne yoksa çöz sonra ya bırakacağın tek şey denemeler olsun

aynen buna ben de inanmaya başladım. ilk zamanlar öyle çok şey duydum ki sonra sonra çalıştıkça insanların çok fazla abarttığını anladım. sonuçta atla deve değil. konuyu çalışıp soru çözeceğiz. ilk zamanlar kpss çalışmak imkansız gibi gelirdi. artık güzel bile geliyor. kendimi daha bile iyi hissediyorum.
evet konuyu bitirince elimde ne var ne yoksa çözeceğim

kısmet biraz da ben 2014te çok fazla çalıştım sınavda heyecanlandım kitlenip kaldım son yarım saat kalem oynatamadım aslında sıralamam yinede iyi ama kadro verilmeyince çalışmaya devam 2016 kpss beni bekler hayırlısı olsun hepimiz için biz elimizden geleni yapalım yeter ki bu arada dershaneye ggidiyormusunuz

Evet gidiyorum pegeme. Öyle gerçekten de biz elimizden geleni yapalım hayırliysa olsun değilse olmasin. Demek ki 2014de olmaması geremiyormuş bir sebebi vardır muhakkak. Hem sana bu sene çok yardımcı olacak iste temelin var istediğin yere atanırsın bu sene sen gidiyor musun dershaneye

kızlar selamlar. ...
elimde eski yılların kaynakları var ama yeni kaynakta almak istiyorum. ...
arastirdigimda pegem ve ihtiyaç konu anlatımı tavsiye ediliyor genelde birde tarihte ekstra olarak evveliyat ve tarihin pusulası hangisini tavsiye edersiniz. ...
eski kaynaktan çalışmak vakit kaybı olur diye korkuyorum tüm kaynaklari almakta masraflı. ..
mesela pegem mi ihtiyaç mi karar veremiyorum
ihtiyaç görsel olarakta anlatımı güzelmiş. ..

Tarih icin sadece evveliyat yeter sana pusulada cok fazla hata varmis tarihte ihtiyacin konu anlatimlisina gerel yok:)

yok canım ben ilçede yaşıyorum dershane yok burada ama uzaktan eğitim alıyorum bu yıl canlıders inşallah işime yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…