İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Sağol tolincim konu anlatimli set alacaktim almayayim mı karar veremiyorum ama tarihten kesin evveliyat alacağım. tek yayindan set yerine ayrı ayrı yayınlardan mi konu anlatimli almak doğru acaba...
mesela tarihten evveliyat mate den data anayasadan datayi cografyadanda evveliyati tavsiye ediyorlar...

Tarih icin sadece evveliyat yeter sana pusulada cok fazla hata varmis tarihte ihtiyacin konu anlatimlisina gerel yok:)

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?

arkadaşlar kpss mayıs ayında yapılacak
aranızda ünide okuyanlara soru sormak istiyorum
final haftasıyla çakışacak gibi acaba üniversiteler sınav tarihlerini kpssye göre ayarlarmı?
ayarlamaları lazım canım ama üniversitelerde önceden yıllık plan yayınlıyor degistirecekler mi bilemiyorum

Bana soru bankası seti lazım. Data dışında. Data Yayınlarını almıştım. Başka önerebileceğiniz soru bankası seti var mı?

kızlar ihtiyacın sihirbaz seti mi prizma seti mi hangisini tavsiye edersiniz. ...
prizmada mate yok...
yarın kaynak alacağım karar veremedim

Yargida cok iyi ozellikle matematik konu anlatimlisi cok cok iyi ama soru bankasi alacaksaniz farkli yayinlari almanizi tavsiye ederim
bende taaa 2013 basımı var canım ben ordan calısıyorum yalnız baktım sımdı netten varmıs tek basına :KK51:
canım bende baktım 2015 gördüm. hoş görünüyor yarın kitapcidan da bakacağım

bence 2015 al matematikte değişen bişey olmaz ki türkçede oyle:KK51:ama tabıkı sen bılırsın genede:)
öyle yapacağım tolincim haklısın matematik de bişey değişmez. ..
Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inş.
Sınavda öne alındı tutustum:KK61:

öyle yapacağım tolincim haklısın matematik de bişey değişmez. ..
Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inş.
Sınavda öne alındı tutustum:KK61:
ay ondan bende tutuştum napıcam bılemıyorum sen evdemısın yoksa calışırkenmı hazırlanacaksın?

X