Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gidiyor bakalım üç gün aradan sonra güzel dönüş yaptım yds sınavına da yoğunlaşmaya başladım. sen ?mıstık senın calısmalar nasıl gıdıyor
ben yorgunluktan çalışamıyorum canım ama kendımı toparlamam lazımiyi gidiyor bakalım üç gün aradan sonra güzel dönüş yaptım yds sınavına da yoğunlaşmaya başladım. sen ?
yavaş yavaş elinden geldiğince her gün bakmaya çalış 5 dk bile olsa bak tamam mııı?ben yorgunluktan çalışamıyorum canım ama kendımı toparlamam lazım
OY CANIM BENIM NE MORAL OLDU INS HEPİMİZ GUZEL YERLERE GELIRIZ BURADA HEP CALISMAK İÇİN BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLDUK BEN DE YAVAS YAVAS TOPARLANACAĞIM DERS KONUSUNDA...yavaş yavaş elinden geldiğince her gün bakmaya çalış 5 dk bile olsa bak tamam mııı?
nasıl olsa artık çok şükür işin var sigortan var. bu sene olmazsa seneye kesin girersin hem de daha sindire sindire çalışmış olursun. genelde çalışan kadınlar hep öyle yapıyor ya. işten sonra yavaş yavaş sindire sindire çalışıp çok yüksek puan alıyorlar. sonra işinde gücünde çalışır para kazanırken bir de bakmışsın hatun terfi etmiş gibi uzman yardımcısı olmuş
burada o hatun sen oluyorsun
evet inşallah atanacağız bu seneOY CANIM BENIM NE MORAL OLDU INS HEPİMİZ GUZEL YERLERE GELIRIZ BURADA HEP CALISMAK İÇİN BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLDUK BEN DE YAVAS YAVAS TOPARLANACAĞIM DERS KONUSUNDA...
SENIN DERSHANE NASIL GIDIYOR CANIM? KAFA DENGI ARKADASIN FALAN VARSA ÇOK DAHA SIKI CALISIRSIN BEN DE BASLAYINCA YINE YAZACAĞIM SU KONUDAYIM FALAN DIYE TURKCE BITMISTI ZATEN MATEMATIKTE DE KUMELERDEYDIM TARIHE BASLAMIŞTIM İŞTE BAKALIM BIR DE ERKENE ALMASAYDILAR ŞU SINAVI HEPİMİZ ŞURAYA ATANDIK DIYE YAZACAĞIZ BEN INANIYORUM
çalışana muamele nasıl değişiyor hemen bak görüyorsun nasıl değişmişlerCALISMAYA BASLADIM YA ELTIM KISKANCLIKTAN IYI ISIN OLDU BARI DİYOR BENI ISTEMEYEN BUYUK GORUMCEM DE NEREDEYSE HERGUN ARADI ILK HAFTA ALISTIN MI ALISMADIN MI GIBISINE AZ DA OLSA EVE PARA GETIREN OLUNCA KIYMETLENIYORSUN HEMEN BUNU ANLADIM NE TUHAF YA IYISIN KARAKTERLISIN KIYMET BILENSIN AMA KIYMETLI OLMUYORSUN PARA GIRINCE ISIN İÇİNE HEMEN YUMUSUYORLAR
ye kürküm ye boşa demiyorlar ıste canımçalışana muamele nasıl değişiyor hemen bak görüyorsun nasıl değişmişler
ıns canım ben de ınanıyorum çalışmalara bır başlayayım ben de kendımı toparlayacağımevet inşallah atanacağız bu sene
hoşgeldın canım aramıza çalışmalara başladın mıMerhabalar ben de katılabilir miyim
İlk deneyimim olacak 2016 kpss
hoşgeldın canım aramıza çalışmalara başladın mı
selam kızlar
bende katılabilir miyim aranıza. ilk deneyimim olacak 2016 kpss. şuanda bir işte çalışıyorum ama arada boş vakitlerim oluyor ders çalışarak değerlendirmek istiyorum ,
hoş bulduk :)Benim de ilk girişim olacak. Hoş geldin sen de
hoş bulduk :)
inşAllah güzel bir giriş yaparız kpss ye :=)
bende bikaç kitap var ama onlar eski biraz. tarihe falan baktım biraz ama düzenli bir çalışma programım yok :/inşAllah :) nasıl gidiyor peki çalışmalar :)
bende bikaç kitap var ama onlar eski biraz. tarihe falan baktım biraz ama düzenli bir çalışma programım yok :/
bugunden itibaren oluşturmayı düşünüyorum akşam eve gidince kitabı konularını inceleyeceğim. birde ihtiyaç yayınları tavsiye ediliyor yeni bikaç kitap almam gerekecek sanırım onu haftasonu haleldeceğim haftasonuna kadarda elimdeki kitaplara bakınacağım öyle. ön alıştırma olsun diye :)
çok düzensiz çok....
sen ne durumdasın çalışmaya başladın mı
bende işletme mezunuyum ama ben b grubuna girmeyi düşünüyorum ... uzun bir ara verdiğim için alan bana zor geliyor ,Evet başladım ben de. Tarih ve coğrafyadan evveliyat kitaplarını aldım. video da izliyorum. Baya faydasını gördüm. ama soru bankası almam lazım daha. vadandaşlık için de video izleyip sürekli soru çözeceğim. Bir de alan sınavına gireceğim için baya dersim var. işletme mezunuyum da