İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

ay ondan bende tutuştum napıcam bılemıyorum sen evdemısın yoksa calışırkenmı hazırlanacaksın?
suan evdeyim canım ama çalışma ortamı yok bir arkadaşla kütüphane de çalışmayı dusunuyoruz.
Kütüphane de eve uzak kitap taşımak zor olcak ama ne yapalım zoru secmeden kolaylik olmuyor...
sen evde misin canım çalışıyor musun

yok canım bende evdeyım calısarak mumkun degıl yapamam 90 üstü almam lazım benım

aynen benimde 90 almam lazım. ..
konuları unutmuşum ya ciddi ciddi çalışmak lazım. ..
plan program şart. .
aynen oyle yalnız lılruba matematiğe sıfırdan başlayacaksan yargı sana agır gelebılır matematıgın yoksa antremanlarla matematık al

ayna sen nerede yasıyosun?ankaradaysan kpss kıtabı ıcın cok cok cok ucuz bi yer onerıcem sana kitap aradıgını gordumde yardımcı olayım dedım:)
ankaradayım canım evet ama şuan elimdekiler bakalım bitirme telaşındayım

kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...
çok mu az acaba ya...

kızlar ben hiç yds sınavına girmedim girmem şart mı

Suan çalışıyor musun canım?Benimde evliligimde sorunlarım var şuan nasıl caliscam bilmiyorum ama çalışmam lazım cunku bu son giriş hakkım olacak.Ve hala hangi kaynak kitapları alacağıma karar veremedim.siz hangi kitaplardan çalışıyorsunuz arkadaslar yardim edin ya?

ben askerı ücretle işe gırdım canım ama çalışacağım yıne de bir pazarım boş işte ama işe adapte olana kadar aksatırım da sonra devam arkadaşlar pegemı çok ovmuşlerdı bence al o setı

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Tarih ve coğrafyada evveliyat yayınları çok iyi diyorlar

kızlar elinde evveliyat tarihin pdf si var mı tarihin pusulası var bende ama onuda merak ettim

hayırlı olsun canım...
işe girmissin
zamanla oturtunca herseyi calisirsin merak etme...

hayırlı olsun canım...
işe girmissin
zamanla oturtunca herseyi calisirsin merak etme...
sağol canım evet ıse gırdım benım ıcın çok ıyı oldu maddı olarak çok sıkışıktık o yüzden evet dedım yoksa kpss ye devamdı ama yıne de calısacağım tam adapte olayım ıse

nasıl gidiyor iş aaynaa memnun musun
alıştım bıraz canım ama çok yoğun oluyor gecen aksam sekız buçukta uyudum sabah erken kalkıyorum ama calısmak ıyı ya evde oturmak ne kadar sıkıcı ama derslere sıkı calısın arkadaşlar ılk günler çıkmayı bıle duşundum işten memuriyet gıbı olamaz asla ıscılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…