suan evdeyim canım ama çalışma ortamı yok bir arkadaşla kütüphane de çalışmayı dusunuyoruz.ay ondan bende tutuştum napıcam bılemıyorum sen evdemısın yoksa calışırkenmı hazırlanacaksın?
yok canım bende evdeyım calısarak mumkun degıl yapamam 90 üstü almam lazım benımsuan evdeyim canım ama çalışma ortamı yok bir arkadaşla kütüphane de çalışmayı dusunuyoruz.
Kütüphane de eve uzak kitap taşımak zor olcak ama ne yapalım zoru secmeden kolaylik olmuyor...
sen evde misin canım çalışıyor musun
aynen benimde 90 almam lazım. ..yok canım bende evdeyım calısarak mumkun degıl yapamam 90 üstü almam lazım benım
aynen oyle yalnız lılruba matematiğe sıfırdan başlayacaksan yargı sana agır gelebılır matematıgın yoksa antremanlarla matematık alaynen benimde 90 almam lazım. ..
konuları unutmuşum ya ciddi ciddi çalışmak lazım. ..
plan program şart. .
canım Sağol matematigim fena değil tm cikisliyimaynen oyle yalnız lılruba matematiğe sıfırdan başlayacaksan yargı sana agır gelebılır matematıgın yoksa antremanlarla matematık al
ankaradayım canım evet ama şuan elimdekiler bakalım bitirme telaşındayımayna sen nerede yasıyosun?ankaradaysan kpss kıtabı ıcın cok cok cok ucuz bi yer onerıcem sana kitap aradıgını gordumde yardımcı olayım dedım:)
Ben Kamu Yönetimi mezunuyum . 2012 de 79 puan aldım fakat alımlar az olduğundan atanamadım sonra evlendim bir çok sorun nedeniyle de çalışamadım 2014 kpss bir hüsran oldu benim için girmesem moralim bozulmazdı diyorum bir de çevre hep bir umut içinde benden daha istekliler nedense sanki emek veren onlar ..Şimdi 2015 var ama bu alandan hazırlanma gerek girsem de başarılı olacağıma inanamıyorum çünkü temel kalmadı kalan 4-5 ayda olacak da iş değil bizi kurtaracak hem alan hem de düz memuriyet için 2016 kpss bir seneden fazla vakiti iyi değerlendirerek çok sıkı çalışmak şart iibf mezunları arkadaşlarımın çok zorda kaldığı yıllar alımlar çok azaldı onun için 85 i garantilemek şart..
ben askerı ücretle işe gırdım canım ama çalışacağım yıne de bir pazarım boş işte ama işe adapte olana kadar aksatırım da sonra devam arkadaşlar pegemı çok ovmuşlerdı bence al o setıSuan çalışıyor musun canım?Benimde evliligimde sorunlarım var şuan nasıl caliscam bilmiyorum ama çalışmam lazım cunku bu son giriş hakkım olacak.Ve hala hangi kaynak kitapları alacağıma karar veremedim.siz hangi kitaplardan çalışıyorsunuz arkadaslar yardim edin ya?
Tarih ve coğrafyada evveliyat yayınları çok iyi diyorlarben askerı ücretle işe gırdım canım ama çalışacağım yıne de bir pazarım boş işte ama işe adapte olana kadar aksatırım da sonra devam arkadaşlar pegemı çok ovmuşlerdı bence al o setı
hayırlı olsun canım...ben askerı ücretle işe gırdım canım ama çalışacağım yıne de bir pazarım boş işte ama işe adapte olana kadar aksatırım da sonra devam arkadaşlar pegemı çok ovmuşlerdı bence al o setı
sağol canım evet ıse gırdım benım ıcın çok ıyı oldu maddı olarak çok sıkışıktık o yüzden evet dedım yoksa kpss ye devamdı ama yıne de calısacağım tam adapte olayım ısehayırlı olsun canım...
işe girmissin
zamanla oturtunca herseyi calisirsin merak etme...
nasıl gidiyor işsağol canım evet ıse gırdım benım ıcın çok ıyı oldu maddı olarak çok sıkışıktık o yüzden evet dedım yoksa kpss ye devamdı ama yıne de calısacağım tam adapte olayım ıse
alıştım bıraz canım ama çok yoğun oluyor gecen aksam sekız buçukta uyudum sabah erken kalkıyorum ama calısmak ıyı ya evde oturmak ne kadar sıkıcı ama derslere sıkı calısın arkadaşlar ılk günler çıkmayı bıle duşundum işten memuriyet gıbı olamaz asla ıscılık