İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

canım buralardayım dün rahim filmi çekindim kendime anca geliyorum çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim canım tüplerim açık çıktı kuzum çalışmaya bugünden itibaren başlayacağım kuzum bayramdan sonra tam toparlanırım kuzum ben evet güzel güzel çalışacağız önceki gibi:KK66:
tüplerin açık olması ne demek bilmiyorum ama umarım iyi birşeydir. rahatsızlık ise geçmiş olsun diliyorum.
çok mu ağrın oldu eyvah umarım geçmiştir artık :KK43: çok üzüldüm :KK43:
evet inşallah güzel güzel çalışırız yine birlikte :KK66: çok güzel olacak :KK66:

tüplerin açık olması ne demek bilmiyorum ama umarım iyi birşeydir. rahatsızlık ise geçmiş olsun diliyorum.
çok mu ağrın oldu eyvah umarım geçmiştir artık :KK43: çok üzüldüm :KK43:
evet inşallah güzel güzel çalışırız yine birlikte :KK66: çok güzel olacak :KK66:
rahmim açıkmış yani hamile kalmamda sorun yok canım eğer kapalı olsaydı tek çare tüp bebek olacaktı...
ağrım oldu canım acıdı ama unuttum bugün dinlendim ben de canım...
bugün ders çalıştım az da olsa tarihten not tutmaya başladım ufak ufak :KK66: bayramdan sonra tam rayına oturur

rahmim açıkmış yani hamile kalmamda sorun yok canım eğer kapalı olsaydı tek çare tüp bebek olacaktı...
bugün ders çalıştım az da olsa tarihten not tutmaya başladım ufak ufak :KK66: bayramdan sonra tam rayına oturur
Aa süper o zaman çok sevindim :KK66: demek ki hic sorun yokmuş. Rahat rahat derslere dönebilirsin :KK66: evet bayramdan sonra eski aaynaa yi görmek istiyoruz :KK66:

çok geçmiş olsun çok sevindim tüplerinin açık olmasına. bende klomen kullandım bu ay yarın kontrolüm var. umarım işe yaramıştır. bende anca bayramdan sonra yeniden çalışmaya başlayabilecem inşallah..

çok geçmiş olsun çok sevindim tüplerinin açık olmasına. bende klomen kullandım bu ay yarın kontrolüm var. umarım işe yaramıştır. bende anca bayramdan sonra yeniden çalışmaya başlayabilecem inşallah..
ben de 2 ay klomen kullanmıştım canım yumurtalarım büyüyordu ama hamilelik olmamıştı inş sen de olur canım güzel haberleri veririz birbirimize bakalım şimdi kafam çok rahat tüplerim açık olduğundan gerisini artık ALLAH bilir

ben de 2 ay klomen kullanmıştım canım yumurtalarım büyüyordu ama hamilelik olmamıştı inş sen de olur canım güzel haberleri veririz birbirimize bakalım şimdi kafam çok rahat tüplerim açık olduğundan gerisini artık ALLAH bilir
Geçmiş olsun canım inş. En kısa zamanda Bebis haberlerini de alırız allah isteyen herkese nasip etsin missimsek seninde kontrolün güzel geçer inş. Bizde tatile gittik ordan bayram için memlekete geldik falan hiç kitap acmadim günler geçiyo böyle bir an önce çalışmam lazım benimde

Geçmiş olsun canım inş. En kısa zamanda Bebis haberlerini de alırız allah isteyen herkese nasip etsin missimsek seninde kontrolün güzel geçer inş. Bizde tatile gittik ordan bayram için memlekete geldik falan hiç kitap acmadim günler geçiyo böyle bir an önce çalışmam lazım benimde
ALLAH RAZI OLSUN canım hayırlısıyla inş hem bebiş hem de kariyer yaparız inş amin

Ben vazgeçtim, bi ara iyi hazırlanıp gireyim falan diye niyetlendim ama vazgeçtim. Okulda zaten 7 tane dersi dayamışlar. Yurttayım, ev rahatlığında değilim biraz o da etkiliyor. Ya bi de ne bileyim, ben sınav insanı değilim. Kendimi vere vere belli bir çalışma programı yapıp ona sadık kalabileceğimi sanmıyorum, onu becerseydim üniversite sınavına hazırlanırken becerirdim zaten. :) KPSS A olmayacaksa bi önemi de yok benim için, 4 sene okumuşum, yapacağım iş onunla alakalı bişey olsun bari. Ne torpilimiz var ne dayımız, amcamız. Girebilmek çok zor. O kadar emek verip de mülakatta torpil yüzünden elenme, emeklerimin boşa gitme düşüncesi bile beni öfkeden titretmeye yetiyor. En iyisi hiç bulaşmamak. :) Hele bi mezun olayım, bulabildiğim bir işte çalışmaya başlarım. Güvenemediğim bir şey için zamanımı harcamak istemiyorum. İleride düşüncelerim tabi değişebilir, değişmeyebilir, bunu zaman gösterecek.
Herkese başarılar diliyorum. :)

Ben vazgeçtim, bi ara iyi hazırlanıp gireyim falan diye niyetlendim ama vazgeçtim. Okulda zaten 7 tane dersi dayamışlar. Yurttayım, ev rahatlığında değilim biraz o da etkiliyor. Ya bi de ne bileyim, ben sınav insanı değilim. Kendimi vere vere belli bir çalışma programı yapıp ona sadık kalabileceğimi sanmıyorum, onu becerseydim üniversite sınavına hazırlanırken becerirdim zaten. :) KPSS A olmayacaksa bi önemi de yok benim için, 4 sene okumuşum, yapacağım iş onunla alakalı bişey olsun bari. Ne torpilimiz var ne dayımız, amcamız. Girebilmek çok zor. O kadar emek verip de mülakatta torpil yüzünden elenme, emeklerimin boşa gitme düşüncesi bile beni öfkeden titretmeye yetiyor. En iyisi hiç bulaşmamak. :) Hele bi mezun olayım, bulabildiğim bir işte çalışmaya başlarım. Güvenemediğim bir şey için zamanımı harcamak istemiyorum. İleride düşüncelerim tabi değişebilir, değişmeyebilir, bunu zaman gösterecek.
Herkese başarılar diliyorum. :)
bence olumsuz düşünme yavaş yavaş başla canım

selam kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin ben bu sene işletme mezunu oldum kpss a ya gireceğim seneye daha doğrusu annemler bir dene diyorlar dershane fiyatları almış başını gidiyor birde kazanma garantim yok paraları oraya yatırmak istemiyorum evde hazırlanıyım diyorumda kitap seti alıcağım tek tek almak yerine çok karasız kaldım ihtiyaç ve yediiklim arasında siz ne önerirsiniz

selam millet benim akademisyenlik hayal oldu sanırım yakında yine kapınızı eşelemeye başlarım :KK70:

Merhabalar :KK54:
Ben de bu sene maliye bölümünden mezun oldum okulumda kpss temelini iyi aldık fakat ben kpss ye hazırlanmayı sistemin kölesi olmak olarak gördüğüm için özel düşünüyordum ve söylenen her tavsiyeye kulak tıkıyordum:KK47:
Lakin mezun olduktan sonra işler çok değişti artık ben de bir kpss canavarı oldum devlete sırtımı yaslamam gerektiği dikte ediliyor malesef ve özelin çalışma şartlarını hepimiz biliyoruz:KK14:
Şimdi oturup GkGy mi çalışsam Alan mı çalışsam? Sizler nasıl çalışıyosunuz kendime bi plan belirleyemiyorum ders ders mi gitsem hepsini birlikte mi yürütsem? Yazarak mı okuyup altını çizerek mi? Kafam da deli sorulaar...:rolleyes:

Herkese merhaba kizlar.Bende hazrlanicm bu sene suan hem is ariyorum,hem kpss hazirlanicam bir de hayirlisyla evlilik hazirliklari.Suanda is aradim icin motive olup henuz hazirlanmaya baslayamadim.Bunalimdayim aslinda :KK43:

Herkese merhaba kizlar.Bende hazrlanicm bu sene suan hem is ariyorum,hem kpss hazirlanicam bir de hayirlisyla evlilik hazirliklari.Suanda is aradim icin motive olup henuz hazirlanmaya baslayamadim.Bunalimdayim aslinda :KK43:
herkes bunalımda ya kafa çok karışık oluyor ama çalışmalara çok yoğunluk vermek lazım

Merhaba kpss yoldaslarim bu ara baya ihmal ettim calismayi aslında çok güzel başlamıştım

yakınım kaza geçirdi hastanelerdeydim kendimi yeni yeni toparliyorum. ..

Siz neler yaptınız. .. nasıl gidiyor calismalar. ...

X