İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Günaydın kızlar tarihten çok iyi gidiyorum Türkçeden de sorunum yok ama matematik başıma bel oldu ya çok sıkıntı yaşıyorum

selam kızlar aranıza yeni katılıyorum ama burdaki çoğu kişi anladığım kadarıyla aylardır çalışıyor ben 1-0 geri olacağım bu haftaiçi gidip kurslardan birine yazılacağım var mı kurs öneriniz acaba

aa kızlar başlığa dikkat etmemişim ben aöf de hala okuyorum siz mezunmussunuz kolay gelsin sizlere

kamu yönetimi canım benim 3 sınıf mezun olmadan kpss ye girmek istiyorum o yüzden dershane araştırıyorum sen dershaneye gidiyormusun
yok canım ben evde hazırlanacağım maddi sorunlarım var ama elimdeki kaynaklar bittikçe bol kaynaktan çalışırım diye düşünüyorum bence de gir

yok canım ben evde hazırlanacağım maddi sorunlarım var ama elimdeki kaynaklar bittikçe bol kaynaktan çalışırım diye düşünüyorum bence de gir
anladım canım hayırlısı olsun kpss ye hazırlanıp kazanmış birinin notu var nette o da dershaneye gitmemiş ama çok sistemli çalışmış inşallah seninde öyle bir hikayesni dinleriz bn çok sıfırım dersle alakam yok eğer kursa gitmezsem asla başaramam evliyim kızım var 3 yasında 10 taksit yapıyolarmış bnde çalışıyorum aydan aya bakıcam bakalım hakkımızda hayırlısı artık :KK66:

anladım canım hayırlısı olsun kpss ye hazırlanıp kazanmış birinin notu var nette o da dershaneye gitmemiş ama çok sistemli çalışmış inşallah seninde öyle bir hikayesni dinleriz bn çok sıfırım dersle alakam yok eğer kursa gitmezsem asla başaramam evliyim kızım var 3 yasında 10 taksit yapıyolarmış bnde çalışıyorum aydan aya bakıcam bakalım hakkımızda hayırlısı artık :KK66:
ben de 2 senelik evliyim kuzum bebek de istiyoruz ama olmadı :KK43: 19 gündür geciktim onun stresi de var

15 aydır istiyoruz ama olmadı:KK61:
üzülme kuzum ya doktora gitmedin mi :KK43: Allah yardımcın olsun çok zor bilirim ya burda sorun olmasın bilgece ile sohbete diye bi yer var ben sana link atıyım orda konuşalım şimdi çalışma sayfası ya kızlar rahatsız olmasın istersen

X