Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilbilgisi çok gıcık cidden. soru çöze çöze olacak sanırım. çünkü konuyu çalışsam da soru çözerken konular birbirine giriyorSlm kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar ben bu ara calismiyorum hala türkçede yım dilbilgisi hariç konular bitti de soru kitabi m bitmedi daha. Dilbilgisinde yapamiyorum ya .
dilbilgisi çok soru çözerek oturur zaten canımdilbilgisi çok gıcık cidden. soru çöze çöze olacak sanırım. çünkü konuyu çalışsam da soru çözerken konular birbirine giriyor
evet ya pratik lazım.dilbilgisi çok soru çözerek oturur zaten canım
mistik sabah kaçta kalkıyorsun ben de bugün yedi buçukta kalktım ama hala uykuluyum
geometriyi hangi yayından .alışıyorsun canım6'da uyanıyorum. Ooo harika sen de erken kalkmışsın. Sabah erkenden kalkınca çok verimli geçiyor. Hem Antrenmanlarla Matematik 2.Kitabından hem de Pegem Matematikten bugün bitirmem gereken yerleri bitirdim. Şimdi geometriye geçiyorum
hepsini pegemden çalışıyorum. bu kitap bitsin murat geometriden devam edeceğim. buradan öğrenip murattan soru çözerim. murattan öğrenmek çok zor.geometriyi hangi yayından .alışıyorsun canım
murat yayınını beğenmedim Türkçesini de beğenmedimhepsini pegemden çalışıyorum. bu kitap bitsin murat geometriden devam edeceğim. buradan öğrenip murattan soru çözerim. murattan öğrenmek çok zor.
türkçe kitabının başındaki deyimler sözlüğünü görünce cümlede anlama geçemeyip orada takılıp kalmıştımmurat yayınını beğenmedim Türkçesini de beğenmedim
beğenmedim ben anlatımınıtürkçe kitabının başındaki deyimler sözlüğünü görünce cümlede anlama geçemeyip orada takılıp kalmıştım
buralardayım ama bugün hastanedeydim adetim gecikmişti adet söktürücü verdi doktora ade olduktan sonra rahatlayacağım inşKizlarrrr nerdesiniz yahu
buralardayım ama bugün hastanedeydim adetim gecikmişti adet söktürücü verdi doktora ade olduktan sonra rahatlayacağım inş
Hayit tohumunu denedinmi cnm ben onunla oluyorum artik adet ayrica yumurtlamayida duzene sokuyor tavsiye ederim yoksa söktürücüler bi ay kullan sona ginw aynı oluyor en azindan benim icin oyle
evet canım kullanacağım ilacı kuzum intihap için fitil kullandım dün gece az kanama olmuş adet mi oluyorum yoksa intihaptan mı acaba bilemedimBen de hayıt tohumu ile rahatlamıştım. Sadece bir kere bu sorunu yaşadım hemen hayıt tohumu iç anında geçer dediler. Sadece iki bardak içtim ve cidden hemen düzene girdi. Hatta eskisine göre artık daha düzenli regl oluyorum. Önceden hangi gün olacağım belli olmuyordu artık tam 30.gün rahatlıyorum :) O kadar çok aldım içinden sadece iki tatlı kaşığı iyileştirdi, gerisi aynen duruyor kaç zamandır.
Ama aaynaa cım sen verilen ilacı iç çünkü doktora gittin o elbet daha iyi bilir. Ben doktora gitmeye üşenmiştim. Bir de senin bebek olayları var. Şifalı bitkiler kültürü her ne kadar içimize işlemiş olsa da sen doktor kontrolünde yap her şeyi, bilimsellikten şaşmamak lazım
canım buralardayım dün rahim filmi çekindim kendime anca geliyorum çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim canım tüplerim açık çıktı kuzum çalışmaya bugünden itibaren başlayacağım kuzum bayramdan sonra tam toparlanırım kuzum ben evet güzel güzel çalışacağız önceki gibiaaynaa nerelerdesin gel artık. eskisiden ne kadar güzel çalışıyorduk birlikte bizleri yalnız bıraktın.