İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Merhaba kpss yoldaslarim bu ara baya ihmal ettim calismayi aslında çok güzel başlamıştım

yakınım kaza geçirdi hastanelerdeydim kendimi yeni yeni toparliyorum. ..

Siz neler yaptınız. .. nasıl gidiyor calismalar. ...
yakının ne durumda canım ben de biraz ıhmal ettim ama şuan toparlayacağım buğun temizlik işlerim de bitsin

ben de şimdi tarih çalışmaya başlıyorum tarihin pusulası kitabından bakalım tarihi iyice ayrıntılı çalışmalıyız bilemiyorum tarihten çok korkuyorum

ben de şimdi tarih çalışmaya başlıyorum tarihin pusulası kitabından bakalım tarihi iyice ayrıntılı çalışmalıyız bilemiyorum tarihten çok korkuyorum

birşey sorucağım sizdeki kitap hangi ayın evinin birde 1026 basımı mı memurlar nette okudum da yazıları silik hata var vs dediler bende alıcağım kitabı hangi yayınevinden alsam bilemedm

birşey sorucağım sizdeki kitap hangi ayın evinin birde 1026 basımı mı memurlar nette okudum da yazıları silik hata var vs dediler bende alıcağım kitabı hangi yayınevinden alsam bilemedm
altı şapka yayın evi canım benim aldığın tarihin pusulsı kitabı

paylaşıldı bilmiyorum belki yardımı olur ben bu tabloya göre ilk önce inkılap tarihinden başlamayı düşünüyorum

bende kitapçım yayıneviydi sanırım ondan aldım içerik aynıdır zatende umarım düzgün olur yazılar filan
ben memnunum yazıları düzgün daha yeni başladım zaten tüm sayfalarına da tek tek bakmadım ama sorun yok gibi

arkadaşlar nasılsınız?
dün akşam eltimin kızının doğum gününe gittim akrabalarından memur hanımlar var bazıları sinir etti beni nasipte yoksa olmuyorsa zorlamamak lazım diyorlar bana ALLAH nasip etmeyecekse eğer umut etmem çalışmam dedim ben 35 e kadar deneyeceğim dedim

zorluk çekmeden memur olanlar hiç halden anlamıyor tok açın halinden anlar mı

pegem yayınlarını öneririm kızlar konu anlatımlı ve soru bankalarını eğer dersaneye gitmiyorsanız,,tarih özellikle basım hatalarının çok yaygın olduğunu söyledi dersane hocam:KK17: Allah hepimize kolaylık versin :KK36:

arkadaşlar nasılsınız?
dün akşam eltimin kızının doğum gününe gittim akrabalarından memur hanımlar var bazıları sinir etti beni nasipte yoksa olmuyorsa zorlamamak lazım diyorlar bana ALLAH nasip etmeyecekse eğer umut etmem çalışmam dedim ben 35 e kadar deneyeceğim dedim
iyi demişsin boşver sen tıka öylelerine kulaklarını :KK47:

pegem yayınlarını öneririm kızlar konu anlatımlı ve soru bankalarını eğer dersaneye gitmiyorsanız,,tarih özellikle basım hatalarının çok yaygın olduğunu söyledi dersane hocam:KK17: Allah hepimize kolaylık versin :KK36:
pegemin setini mi aldın canım

zorluk çekmeden memur olanlar hiç halden anlamıyor tok açın halinden anlar mı
öyle canım maalesef yalnız değilsin bende yakın zamanda benzer durumu yaşadım ama artık gurur meselesi yaptım
ben 30 a merdiven dayanım ne yapalım hayırlısı olsun
herkesin şartları aynı değil canım birbirimize destek olalım ben yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum

pegemin setini mi aldın canım
ihtiyaç akademiye gidiyorum ben soru bankası olarak pegemi öneriyor bizim hocalar malum çok soru çözmek gerekiyor ve konu anlatımı konusunda da pegem yayınlarının çok iyi olduğunu duydum henüz almadım alınacaklar listesinde 1 numarada :)

öyle canım maalesef yalnız değilsin bende yakın zamanda benzer durumu yaşadım ama artık gurur meselesi yaptım
ben 30 a merdiven dayanım ne yapalım hayırlısı olsun
herkesin şartları aynı değil canım birbirimize destek olalım ben yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum
ben de 30 yaşındayım canım aralıkta 31 e giriyorum snir oluyorum ya ben de bugünden itibaren daha çok sıkcağım kendimi araya bayram girince aksattık tabii..
benimki de gurur meselesi oldu memuriyeti yakıştırmıyorlar mı aaa ne heyecan yapıyorsun diyor kadın bana ben hiç sınavda sıkılmam panik yapmam dedi sen memursun senin grantin var dedim neden heyecanlanacaksın ki dedim benim ama tutunacak dalım yok ben panik yaparım dedim susuyor sinir

Benim garanti atanmam için 90 almam lazım kızlar aslında formasyonum var ama bölümünden neredeyse atama hiç olmadığı için düz memurluk hedefledim
sizin almanız gereken puan kaç

X