- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
ne zaman sipariş etmiştin ? bizim buraya salı ve perşembe geliyor kargo sadece o yüzden en fazla 1 haftada geliyor normalde ama...Kargo kaç günde gelir ki daha gelmedi kitaplar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman sipariş etmiştin ? bizim buraya salı ve perşembe geliyor kargo sadece o yüzden en fazla 1 haftada geliyor normalde ama...Kargo kaç günde gelir ki daha gelmedi kitaplar
kızlar müfredat olarak sanırım bazı ek bilgiler var ve daha önce ki bilgilerimizde yanlış olup değişenler var. mesela islamıyeti kabul eden ilk türk devleti karahanlılar olarak biliyorduk ama itil bulgarlarıymış. bu şekilde yani..
açıköğretim kitaplarından da soru geliyormuş artık
olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum canım bende dershaneye gitmeden evde hazırlanıyorum dinlediğim videolarda duydum bende hoca o kitaplardan karışık anlatıyor videodaCnm peki bu guncellemeler ve açıköğretim kitaplarinfaki bilgileri zaten dershanelerin verdigi kitaplarda olmuyomurmu ayriyetten o kitaplarada mi bakmak lazim kafam karisti oyleyse bi derse bir suru kitap gerekir ama
olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum canım bende dershaneye gitmeden evde hazırlanıyorum dinlediğim videolarda duydum bende hoca o kitaplardan karışık anlatıyor videoda
evet ramazan hocayı dinliyorum. ben çok memnunum, önce hızlı bi şekilde anlatıyor sonra tahtaya tek tek yazarak tekrar ediyor. kaçırdığım yerleri başa alıp tekrar dinliyorum bi yandanda not tututnca güzel pekişiyorRamazan yetgin in videolarinimi izliyorsun bende azcik baktimda sanki cok hizli anlatiyor gibi geldi bana
sendeki slaytlar lale devrine kadar mı canım bana yollayacağın özelden mail atacağım sanaİnşallah canım ya çok giremiyorum buraya ama şöyle bir bilgi veriyim matematikten faktöriyel dahil bitirildi soru çözümü yapıldı tarihtende lale devrine gelindi
Pazartesi sabah siparis ettim o gün kargoya verildi diye mesaj geldi yarın gelir belki öyleysene zaman sipariş etmiştin ? bizim buraya salı ve perşembe geliyor kargo sadece o yüzden en fazla 1 haftada geliyor normalde ama...
daha 1 gün olmuş gelir bu gün yarın merak etmePazartesi sabah siparis ettim o gün kargoya verildi diye mesaj geldi yarın gelir belki öyleyse
Merhaba canım ramazan hocayı bende duymuştum. .evet ramazan hocayı dinliyorum. ben çok memnunum, önce hızlı bi şekilde anlatıyor sonra tahtaya tek tek yazarak tekrar ediyor. kaçırdığım yerleri başa alıp tekrar dinliyorum bi yandanda not tututnca güzel pekişiyor
evet canım güncel videolar 2016 kpss için yeni hazırlanmış ve henüz 2 ünitenin videoları bitmiş zamanla hepsini yayınlayacaklarMerhaba canım ramazan hocayı bende duymuştum. .
anlattıkları güncel mi videolar felan yeni mi acaba
ben hep eski videolar buldum daha önce. ...
Ben de ankara pegemdeyim. İki hafta sonra başlıyor derslerimiz.Bende pegeme gidiyorum bizede temel matematikle basladilar son bi haftamiz kaldi haftaya ptesi tum derslerimiz basliyor burda siniflae okadar kalabalik degil suan icin memnunum yayinlarinida bi alsak daha guzel olacak
Aynen bizim pegem de 35 kişi. Kardeşim pegem yediiklim ya da karacan düşünüyormuş. Radikale de bak diyeyim ama sizin dersler başlamış bileYedi iklim ve pegem izmirde fiyat olarak çok yüksek sınıf kontenjanı olarak 30ve üstü en kötüsüde birebir yok etüt var diye ben radikale yazıldım gk gy alıyorum haftada 2saat matematik tarih birebir hakkım var ve dört haftalık kamp yaptılar şimdi 2haftası kaldı matematikle tarihten genel tekrar temel oluşturma gibi ben şimdilik memnunum sınıflar maksimum 25kişi ama şuan okadar kalabalık değiliz matematik hocamız çok iyi diğerleriyle daha tanışmadım fiyatta ben yazılırken nakit 900 dü
hayırlı olsun canım kitap falan verdiler mi?Ben de ankara pegemdeyim. İki hafta sonra başlıyor derslerimiz.
Eline sağlık canımkızlar tarihten tuttuğum notları paylaşıyorum umarım işinize yarar. ilk konular bunlar, çalıştıkça hepsini paylaşıcam inşallah..
(sırasıyla yükledim)
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bu sene hepimiz için. sadece konu anlatım seti verdiler şimdilik bunlara çalış sonra derslerin başlayınca daha çok kaynak vereceğiz dedi.hayırlı olsun canım kitap falan verdiler mi?
versinler versinler kaynak önemliteşekkür ederim inşallah hayırlı olur bu sene hepimiz için. sadece konu anlatım seti verdiler şimdilik bunlara çalış sonra derslerin başlayınca daha çok kaynak vereceğiz dedi.
Ben de ankara pegemdeyim. İki hafta sonra başlıyor derslerimiz.