İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

hadi bir molaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu cumartesi hocadan tüm konuları alıp yolluycam canım aklımdasın nereye kadar geldin hangi derslerdesin
kendimi nazarladım heralde 5 gündür ders çalışamıyorum canm adetim 2 hafta gecikti onun sıkıntısı var tarihe de başlayacaktım işte işe yaramayan kitapları çözülmüşleri atacağım işte öyle oyalanıyorum sen nasılsın çalışmalar nasıl sana bir de Türkçe mantık sorusu yazacağım haftasonu buraya bana anlat diye yapamıyorum ya

S Sen yaz ben çözerim anlatırımda buarada tarihten dershanedekileri tekrar ediyorum bu gün bitirip soru çözmekti niyetim soru çözmek tekrar anca yetişicek gibi yarında matematik tekrar ve soru çözümü yani hafta içi bende en fazla 3gun ayırıyorum turkçe bi gün tarih bi gün matematik bir gün şeklinde hafta sonuda sadece tarih matematik oluyor iki günde sabahtan akşama

ben de plan yapacağım böyle olmuyor

Herkesin hakkında hayırlısı çok çalışmak kadar verimli çalışmakta önemli herkesi ciddiye alıp olumsuz etkilenmemek lazım daha yolun başındayız
tabi benim bölüm için dedim. dil bölümlerinden alım olmuyor. 1-2 kişi anca kafalarına eserse... ikinci şansım düz memurluklar desen onların da puanı çok yüksek... o yüzden 90 üzeri almam şart.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar uykusuz yorgun gecenin ardından nasıl çalışayım ki ben ya oglus gece sürekli uyaniyo agliyo pes etmemem lazım ama uykuya yenik düşüyorum hep

Günaydın hanımlar uykusuz yorgun gecenin ardından nasıl çalışayım ki ben ya oglus gece sürekli uyaniyo agliyo pes etmemem lazım ama uykuya yenik düşüyorum hep

Benim de kizim 11/aylık gece nerdeyse hiç uyumusyos dakka basi ağlayarak uyanıp duruyor çok yorgun ve uykusuzum . çalışmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…