- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
ankarada herkes dershanelere akın ettiği için sanırımBizden bi hafta sonraymis sizinkide yanliz siniflar neden kalabalik okadar verimli olurmu ki oyle
ankarada herkes dershanelere akın ettiği için sanırımsadece benim çevremde bildiğim dolu kişi var dershaneye yazılan.
umarım faydası olur =)Eline sağlık canım
90 kesin şart. başka türlü giremeyiz. alımlar çok çok az. rakip çok çok fazlaDesene rakip cok cnm off ya bide memurlar nete bakinca insanin morali bozuluyor hazirlananda bi surru 90 şart
Herkesin hakkında hayırlısı çok çalışmak kadar verimli çalışmakta önemli herkesi ciddiye alıp olumsuz etkilenmemek lazım daha yolun başındayız90 kesin şart. başka türlü giremeyiz. alımlar çok çok az. rakip çok çok fazla
canım slaytları yolladın mı banaHerkesin hakkında hayırlısı çok çalışmak kadar verimli çalışmakta önemli herkesi ciddiye alıp olumsuz etkilenmemek lazım daha yolun başındayız
Bu cumartesi hocadan tüm konuları alıp yolluycam canım aklımdasın nereye kadar geldin hangi derslerdesincanım slaytları yolladın mı bana
kendimi nazarladım heralde 5 gündür ders çalışamıyorum canm adetim 2 hafta gecikti onun sıkıntısı var tarihe de başlayacaktım işte işe yaramayan kitapları çözülmüşleri atacağım işte öyle oyalanıyorum sen nasılsın çalışmalar nasıl sana bir de Türkçe mantık sorusu yazacağım haftasonu buraya bana anlat diyeBu cumartesi hocadan tüm konuları alıp yolluycam canım aklımdasın nereye kadar geldin hangi derslerdesin
Sen yaz ben çözerim anlatırımda buarada tarihten dershanedekileri tekrar ediyorum bu gün bitirip soru çözmekti niyetim soru çözmek tekrar anca yetişicek gibi yarında matematik tekrar ve soru çözümü yani hafta içi bende en fazla 3gun ayırıyorum turkçe bi gün tarih bi gün matematik bir gün şeklinde hafta sonuda sadece tarih matematik oluyor iki günde sabahtan akşamakendimi nazarladım heralde 5 gündür ders çalışamıyorum canm adetim 2 hafta gecikti onun sıkıntısı var tarihe de başlayacaktım işte işe yaramayan kitapları çözülmüşleri atacağım işte öyle oyalanıyorum sen nasılsın çalışmalar nasıl sana bir de Türkçe mantık sorusu yazacağım haftasonu buraya bana anlat diyeyapamıyorum ya
ben de plan yapacağım böyle olmuyorS
Sen yaz ben çözerim anlatırımda buarada tarihten dershanedekileri tekrar ediyorum bu gün bitirip soru çözmekti niyetim soru çözmek tekrar anca yetişicek gibi yarında matematik tekrar ve soru çözümü yani hafta içi bende en fazla 3gun ayırıyorum turkçe bi gün tarih bi gün matematik bir gün şeklinde hafta sonuda sadece tarih matematik oluyor iki günde sabahtan akşama
tabi benim bölüm için dedim. dil bölümlerinden alım olmuyor. 1-2 kişi anca kafalarına eserse... ikinci şansım düz memurluklar desen onların da puanı çok yüksek... o yüzden 90 üzeri almam şart.Herkesin hakkında hayırlısı çok çalışmak kadar verimli çalışmakta önemli herkesi ciddiye alıp olumsuz etkilenmemek lazım daha yolun başındayız
beni tembell,k vurdu birazKizlarrrr uyuyonuzmu bugun kimseden ses yok
Aynen bende öyle ya bu hafta resmen çok boş geçtibeni tembell,k vurdu biraz
Günaydın hanımlar uykusuz yorgun gecenin ardından nasıl çalışayım ki ben ya oglus gece sürekli uyaniyo agliyo pes etmemem lazım ama uykuya yenik düşüyorum hep
Allah yardimcimiz olsun Bekarlar bu rahatlığın kıymetini bilin çalışınBenim de kizim 11/aylık gece nerdeyse hiç uyumusyos dakka basi ağlayarak uyanıp duruyor çok yorgun ve uykusuzum . çalışmak zor oluyor
aynenAllah yardimcimiz olsun Bekarlar bu rahatlığın kıymetini bilin çalışın