- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Hani müfredat değişmiş diyorlar ya
olur canım neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım neden olmasın
müfredat biraz daha bilgi ağırlıklı oldu ama ne değişti müfredat daHani müfredat değişmiş diyorlar ya
onu bende bilmiyorum araştırmak lazımmüfredat biraz daha bilgi ağırlıklı oldu ama ne değişti müfredat da
evet araştıralım bilen varsa söylesin dershaneye gidecekler daha iyi öğrenir dershanede ben evde anca netten bakarızonu bende bilmiyorum araştırmak lazım
bende evdeyim dershaneye verecek para yok : )evet araştıralım bilen varsa söylesin dershaneye gidecekler daha iyi öğrenir dershanede ben evde anca netten bakarız
olsun önemli olan çok çalışmak hepimiz destek olacağız birbrimizebende evdeyim dershaneye verecek para yok : )
İNŞALLAH canım inşallaholsun önemli olan çok çalışmak hepimiz destek olacağız birbrimize
Kızlaaarrr azıcık gaza gelin
Yedi iklim ve pegem izmirde fiyat olarak çok yüksek sınıf kontenjanı olarak 30ve üstü en kötüsüde birebir yok etüt var diye ben radikale yazıldım gk gy alıyorum haftada 2saat matematik tarih birebir hakkım var ve dört haftalık kamp yaptılar şimdi 2haftası kaldı matematikle tarihten genel tekrar temel oluşturma gibi ben şimdilik memnunum sınıflar maksimum 25kişi ama şuan okadar kalabalık değiliz matematik hocamız çok iyi diğerleriyle daha tanışmadım fiyatta ben yazılırken nakit 900 dühangi dershane bu? izmirdesin galiba kardeşim de izmirde dershane arıyor ama bilemedi hangisine gideceğini. kafam çok karıştı diyor bana da kadınlar kulubunde konu aç demişti, izmirde hangi dershane daha iyi diye. kafası çok karışmış
ön hazırlıklı bir dershane olduğuna göre disiplinli ciddi bir yer olmalı. ilk defa duyuyorum dershanede hazırlık derslerini.
ben de daha yazılmadım. ankaradayım. ya yediiklim ya da pegem düşünüyorum,
Yedi iklim ve pegem izmirde fiyat olarak çok yüksek sınıf kontenjanı olarak 30ve üstü en kötüsüde birebir yok etüt var diye ben radikale yazıldım gk gy alıyorum haftada 2saat matematik tarih birebir hakkım var ve dört haftalık kamp yaptılar şimdi 2haftası kaldı matematikle tarihten genel tekrar temel oluşturma gibi ben şimdilik memnunum sınıflar maksimum 25kişi ama şuan okadar kalabalık değiliz matematik hocamız çok iyi diğerleriyle daha tanışmadım fiyatta ben yazılırken nakit 900 dü
Bizimde temel dersler bitince normal eğitim başlıyor yayınlar internet şifreleri falan gelicek zaten dershaneye gidince şunu anladım çok zor birşey değil yeter ki biraz gayret gosterilsin hallolurBende pegeme gidiyorum bizede temel matematikle basladilar son bi haftamiz kaldi haftaya ptesi tum derslerimiz basliyor burda siniflae okadar kalabalik degil suan icin memnunum yayinlarinida bi alsak daha guzel olacak
millet çalıştıkça sen daha fazla gaza geleceksin emin ol canım sana demiştim yaBizimde temel dersler bitince normal eğitim başlıyor yayınlar internet şifreleri falan gelicek zaten dershaneye gidince şunu anladım çok zor birşey değil yeter ki biraz gayret gosterilsin hallolur
İnşallah canım ya çok giremiyorum buraya ama şöyle bir bilgi veriyim matematikten faktöriyel dahil bitirildi soru çözümü yapıldı tarihtende lale devrine gelindimillet çalıştıkça sen daha fazla gaza geleceksin emin ol canım sana demiştim ya
Mufredat değişmemiş artık bilgi ezber ve ayrıntı soruları ağırlıktaymış insanları elemek için ve meb in kendi bastırdığı bu lise tarih 9 10 11.sınıf kitaplarından çıkıyormuş ama bizler o dönemin çok ilersinde olduğumuzdan bilemiyoruz işte bizim hocamız böyle anlattıonu bende bilmiyorum araştırmak lazım
tarih için kitaptan not çıkarmak gerçekten çok yorucu ve zaman kaybı ama ben video dinlerken not alıyorum daha pratik ve akılda kalıcı oluyor o kadar yorucuda değil =)Ayy kolun agrimadimi yazrken bide guzel guzel yazmissin bende not tutmadan calisamiyorum matematikte bile not tutuyorum tarihtede hersey onemli nasil ozet cikaricaz bilmiyorum
açıköğretim kitaplarından da soru geliyormuş artıkmüfredat biraz daha bilgi ağırlıklı oldu ama ne değişti müfredat da
kızlar eğer işinize yararsa tuttuğum notları bu şekilde çekip buraya koyabilirim yararlarınız derseniz?Kızlaaarrr azıcık gaza gelin
Evet evet çok iyi olur canım okunacak şekilde çekersen eğer faydalaniriz tabi kikızlar eğer işinize yararsa tuttuğum notları bu şekilde çekip buraya koyabilirim yararlarınız derseniz?
o zaman çok biriktirmeden çalıştıktan sonra sıcak sıcak çeker atarım günlükEvet evet çok iyi olur canım okunacak şekilde çekersen eğer faydalaniriz tabi ki
Kargo kaç günde gelir ki daha gelmedi kitaplaro zaman çok biriktirmeden çalıştıktan sonra sıcak sıcak çeker atarım günlük