İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Merhabalar ben de sizdenim.
Öncelikle geç kaldığımızı söyleyen hanımlar hayır asla geç değil.
Eylül'le birlikte çalışma planımızı oturtursak hiiç geç değil.
Hepinize kocaman sevgiler, azmimizin ve kararlığımızın gün be gün artması dileğiyle.

Merhabalar ben de sizdenim.
Öncelikle geç kaldığımızı söyleyen hanımlar hayır asla geç değil.
Eylül'le birlikte çalışma planımızı oturtursak hiiç geç değil.
Hepinize kocaman sevgiler, azmimizin ve kararlığımızın gün be gün artması dileğiyle.
geç kalınmadı ama düzenli çalışmak şart planı oturtmak lazım

canım site olarak kitapseç.com önerebilirim tüm kitap alışverişimi ordan yaparım ve hiçbi sorunla karşılaşmadım. indirimde kitaplarda bulabilirsin. ben 2014 te ihtiyaç yayınlarından çalışmıştım set olarak aldım konu anlatımı olarak memnun kaldım ama bu yıl farklı yayınlar düşünüyorum her ders için özellikle tarih için tarihin pusulası diye bi kitap var hem soru bankası var hem konu anlatımı onu edinicem. sanada tavsiye edebilirim
Saol canım siteye bi bakayım hemen bu modüler set mi daha iyi olur yoksa tel tek almak mi açıkçası benim çalışmam için pek vaktim yok iki tane çocuğum var ve bunların arasında yinede çalışmam lazım elimde 2014 konu anlatımlı bi kaç kitap var onlara boşuna zaman harcamamaliyim dimi yine değişmiştir bi çok şey

geç kalınmadı ama düzenli çalışmak şart planı oturtmak lazım
Bugün pegemin setini sipariş verdim. Şimdiye kadar evdeki kaynaklardan mat çalıştım. Set elime ulaşınca haftalık plan yapacağım. Hedefim 8 kitaplık seti 2 ayda bitirip yeni soru bankaları ve denemelere yönelmek.

Bugün pegemin setini sipariş verdim. Şimdiye kadar evdeki kaynaklardan mat çalıştım. Set elime ulaşınca haftalık plan yapacağım. Hedefim 8 kitaplık seti 2 ayda bitirip yeni soru bankaları ve denemelere yönelmek.
Pegem nasıl canım bende alacağımda tavsiye edermisin şu 8 kitap bi arada olandan mi seninkiside

Slm kizlar kac gundur yazamıyorum cunku çalışamadım ama matematikte bi konu daha bitti oran orantidayim

Pegem nasıl canım bende alacağımda tavsiye edermisin şu 8 kitap bi arada olandan mi seninkiside
Ya ben o nasıl bu nasıl diye hiç düşünmedim. 66 tl'ye 8 kitaplık set satıyor adamlar, bir de isim yapmış bir yayınevi. Muhakkak işe yarar diye düşündüm. Henüz elime geçmedi ama söz konusu KPSS ise çok fazla düşünmeden bir yerden başlamak lazım. Pegem'le kısıtlamayacağım kendimi farklı yayınlardan da mutlaka çözeceğim ama önce seti bitirmeliyim.

Saol canım siteye bi bakayım hemen bu modüler set mi daha iyi olur yoksa tel tek almak mi açıkçası benim çalışmam için pek vaktim yok iki tane çocuğum var ve bunların arasında yinede çalışmam lazım elimde 2014 konu anlatımlı bi kaç kitap var onlara boşuna zaman harcamamaliyim dimi yine değişmiştir bi çok şey
türkçe matematik coğrafyada pek bi değişiklik olmamıştır ama tarih anayasa güncel i 2015-2016 almalısın bence tek tek yada modüler set olması sana kalmış ama bence sadece gk için tek tek kitaplar alabilirsin ben şahsen öyle yapıcam türkçe matematik için yeniden kitap almıycam

inşallah kısa zamanda başlarsın canımm =) bende başladım ama cumaya kadar anca ondan sonra kurban sonuna kadar yine çalışamıycam malesef =((
edit: hangi yayın aldın kitapları set olarak mı aldın ?
Pegem set olarak aldım bunları bitirebilirsem benim için büyük başarı ev işi çocuk derken günler geçiyo

X