- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen zaten çok ilerdesin boşver çalışma bizi bekle gerçi farklı derslerden başladık ama bu hafta sonu dershane biraz gaza getirir umarım beniben bugün ders falan çalışamam heralde yorgunluktan
senin 80 alman lazımken ama canım benim 85 i garantilemem lazım bir de yaş 30 seneye sınava girerken de 31 olacak kaynaklarım çok değil zaten bakalım hayırlısıSen zaten çok ilerdesin boşver çalışma bizi bekle gerçi farklı derslerden başladık ama bu hafta sonu dershane biraz gaza getirir umarım beni
Şaka yapıyorum tabi ki haklısın bana 80yetmiyor fazla bile bizim 70lerle doğu atamaları ama ben garanti olsun istiyorum ve temelim matematikle tarihten zayıf olduğundan korkuyorumsenin 80 alman lazımken ama canım benim 85 i garantilemem lazım bir de yaş 30 seneye sınava girerken de 31 olacak kaynaklarım çok değil zaten bakalım hayırlısı
bende korku daha çok canım yaş da var stres sıkıntı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kuzumŞaka yapıyorum tabi ki haklısın bana 80yetmiyor fazla bile bizim 70lerle doğu atamaları ama ben garanti olsun istiyorum ve temelim matematikle tarihten zayıf olduğundan korkuyorum
Böyle cümle düşük oluyor gibi gelmişti bana teşekkür ederim canım sağolcevap: 2 4 1 5 3
Amin inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alalım aahtekarlıkla dolandırıcılıkla kopyayla hileyle biyerlere gelmeye çalışanlar kimsenin hakkını yemesinler yazın bu sıcağında çalışıyoruz seneye rahat ederiz umarımbende korku daha çok canım yaş da var stres sıkıntı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kuzum
hoş geldin canım birbirimize destek olalım istiyorum ya çok fena çalışanlar var biz biraz ağır ilerliyoruz gibiiibf li değilim ama sayfanı takip edeceğim başladığımda tekrar gelebilirim sanırım :) ?
Haklısın bende bundan korkuyorum dediğin gibi deli gibi çalışanlar var nasıl yetişirim bilmiyorum ekimden öncede başlayamam düzenim burda değil gidince hemen kitaplarımı soru bankalarımı alıp çalışmayı düşünüyorum. Evde de değil gidip kütüphaneye çalışmak var aklımda.hoş geldin canım birbirimize destek olalım istiyorum ya çok fena çalışanlar var biz biraz ağır ilerliyoruz gibi
hehe ben de bebek istiyorum 14-15 aydırhem evlıyım hem bebek arayısı içindeyiz hem adaletten derslerim var hem avukat yanında çalışıyorum bırde kpss önlisans hepimize başarılar şimdiden baslamak alazım ertelemedenn
Fiyatları ne kadar dershaneden dershaneye fiyatları değişiyor sanırım ben de denemelere gireceğim artık birindeMerhaba kizceler, ben de kpss ye hazirlanacagim kismetse. Ankaradaki arkadaslar hangi dershaneyi sectiniz. ben yargi ihtiyac ve yediiklim arasinda kararsizim suanda.