İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Beynim durdu bu cümleyi bi tamamlarmısınız kızlar cevap işaretli boş bırakmıştım çözerken

Eklentiler

• WP_20150819_011.jpg
    WP_20150819_011.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 64
Sen zaten çok ilerdesin boşver çalışma bizi bekle gerçi farklı derslerden başladık ama bu hafta sonu dershane biraz gaza getirir umarım beni
senin 80 alman lazımken ama canım benim 85 i garantilemem lazım bir de yaş 30 seneye sınava girerken de 31 olacak kaynaklarım çok değil zaten bakalım hayırlısı

senin 80 alman lazımken ama canım benim 85 i garantilemem lazım bir de yaş 30 seneye sınava girerken de 31 olacak kaynaklarım çok değil zaten bakalım hayırlısı
Şaka yapıyorum tabi ki haklısın bana 80yetmiyor fazla bile bizim 70lerle doğu atamaları ama ben garanti olsun istiyorum ve temelim matematikle tarihten zayıf olduğundan korkuyorum

Şaka yapıyorum tabi ki haklısın bana 80yetmiyor fazla bile bizim 70lerle doğu atamaları ama ben garanti olsun istiyorum ve temelim matematikle tarihten zayıf olduğundan korkuyorum
bende korku daha çok canım yaş da var stres sıkıntı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kuzum

bende korku daha çok canım yaş da var stres sıkıntı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kuzum
Amin inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alalım aahtekarlıkla dolandırıcılıkla kopyayla hileyle biyerlere gelmeye çalışanlar kimsenin hakkını yemesinler yazın bu sıcağında çalışıyoruz seneye rahat ederiz umarım

Buarada turkçeden hedefim cümlede anlam sorularımı tamamlamaktı son testimide bitirdim bundan hedefim şimdilik tamam ama matematik yetişir mi bilmem zaten konsatrede olamıyorum olmadı gece bakıcam

hoş geldin canım birbirimize destek olalım istiyorum ya çok fena çalışanlar var biz biraz ağır ilerliyoruz gibi
Haklısın bende bundan korkuyorum dediğin gibi deli gibi çalışanlar var nasıl yetişirim bilmiyorum ekimden öncede başlayamam düzenim burda değil gidince hemen kitaplarımı soru bankalarımı alıp çalışmayı düşünüyorum. Evde de değil gidip kütüphaneye çalışmak var aklımda.

hem evlıyım hem bebek arayısı içindeyiz hem adaletten derslerim var hem avukat yanında çalışıyorum bırde kpss önlisans hepimize başarılar şimdiden baslamak alazım ertelemedenn

merhaba kızlar sizden acıl yardm istiyorum daha önce kpss girmişliğim var fakat ev cocuk derken cok uzak kaldım kpss de neler degişti hic bilgim yok 2016 bende kpss ye girmek istiyorum bir an öncede baslamam lazım işletme mezunuyum sadece gy gk olarak hazırlanmayı dusunuyorum hangi kitapları onerirsınız nerden başlamalıyım cocuklardan fırsat buldukça sizi takip edip ders calışmaya calışacagım

2015 2016 hepimize uğurlu gelsin ve seneye bu konuşulanları mutlulukla hatırlayalım inşallah benim de okul var ama yılmak yok ilk senende atanıp gitmek için gerekirse uykusuz kalıp çalışacağım ağustos ayı biraz rehavetle geçiyor çoka hızlı değiliz ama emin olun eylülde toparlanıcaz sıcakkar yakamızı bırakır umarım

merhaba kızlar bende fikir edinmek için sırf bu konu için üye oldum.İnşallah hepimiz atanırız,ben daha yeni başlıcam ders çalışmaya,mate.sıfır,işletme mezunuyum,sizce nasıl kendi kendime yapabilirim bu mateyi,hamileyim, ders çalışmak için geç mi kaldım ki,birde 2016 başvuru tarihlerini göremedim nette bilen varmı yoksa geçtimi :KK43:((

Merhaba kizceler, ben de kpss ye hazirlanacagim kismetse. Ankaradaki arkadaslar hangi dershaneyi sectiniz. ben yargi ihtiyac ve yediiklim arasinda kararsizim suanda.

Merhaba kizceler, ben de kpss ye hazirlanacagim kismetse. Ankaradaki arkadaslar hangi dershaneyi sectiniz. ben yargi ihtiyac ve yediiklim arasinda kararsizim suanda.
Fiyatları ne kadar dershaneden dershaneye fiyatları değişiyor sanırım ben de denemelere gireceğim artık birinde

X