- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatları ne kadar dershaneden dershaneye fiyatları değişiyor sanırım ben de denemelere gireceğim artık birinde
ben de kamu mezunuyum canım alan da içindemi bu fiyatların sadece gk gy değildir sanırımfiyatlar yargi ve yediiklimde ayni 3100 ihtiyacin fiyati 3500
siniflar ihtiyacta daha kalabalik ama. yargi 30 yediiklim 25 kisilik siniflar. murat dershanesine gitmeyi planliyordum ama orasi hem cok pahali hem de alani ilk donem bitiriyor gky 2. donem basliyor sistemleri bir garip geldi hepten aklimdan cikardim orayi.
iktisat mezunuyum bu arada.
evet canim alan+gky icin bu fiyat.ben de kamu mezunuyum canım alan da içindemi bu fiyatların sadece gk gy değildir sanırım
haftaiçi hergün müevet canim alan+gky icin bu fiyat.
hatta oglen gidersen yediiklimde 2000 ihtiyacta 2600 fiyat, ama ben sabah acik zihinle gitmek istedim.
evet, dersler cok oldugundan anca biter zaten , evde mi calisacaksin sen. ben kendime hic guvenemedim dershaneye yazilicam bu yuzden. gunde bir saatim yolda gecicek umarim degerhaftaiçi hergün mü
canım ben de kendimi zorlayacağım a grubuna da bakmak istiyorum ama b grubuna daha çok asılacağım dershaneye maddi nedenlerden dolayı gidemeyeceğim artık çözemediğim mat soruları ve diğer derslerden bana yardımcı olursunuz ben soruları yazarımevet, dersler cok oldugundan anca biter zaten , evde mi calisacaksin sen. ben kendime hic guvenemedim dershaneye yazilicam bu yuzden. gunde bir saatim yolda gecicek umarim deger
canım ben de kendimi zorlayacağım a grubuna da bakmak istiyorum ama b grubuna daha çok asılacağım dershaneye maddi nedenlerden dolayı gidemeyeceğim artık çözemediğim mat soruları ve diğer derslerden bana yardımcı olursunuz ben soruları yazarım
Ben matematik turkçe üzerine yaptım ama çok sadık kalamadım yarın dershanemde matematik tarih derslerim temel konularla başlıyor onlara uygun bir program daha ypıo sağlamlaştırmak ve takip etmek istiyorum disiplin olmayınca ilerleme çok yavaş oluyor zamanda su gibikızlaaaarrr artık toparlanmamız lazım eylül kapıya dayandı ders programı yaptınız mı nasıl çalışıyorusunuz ??
dershaneler başladı mı ????Ben matematik turkçe üzerine yaptım ama çok sadık kalamadım yarın dershanemde matematik tarih derslerim temel konularla başlıyor onlara uygun bir program daha ypıo sağlamlaştırmak ve takip etmek istiyorum disiplin olmayınca ilerleme çok yavaş oluyor zamanda su gibi
Ekim de zaten benimki ekime kadar temel tarih temel matematik koymuş hafta sonu ön hazırlık gibi sonra ekimde yine cumartesi pazar olan programla devam edicemdershaneler başladı mı ????
anaaam hangi şehir hangi dershane ??? eyvah ben ekimde başlarlar diye ağırdan alıyordum
haklısın program yapmak lazım ben de sözel derslerden birine başlayacağımkızlaaaarrr artık toparlanmamız lazım eylül kapıya dayandı ders programı yaptınız mı nasıl çalışıyorusunuz ??
hangi dershane bu? izmirdesin galiba kardeşim de izmirde dershane arıyor ama bilemedi hangisine gideceğini. kafam çok karıştı diyor bana da kadınlar kulubunde konu aç demişti, izmirde hangi dershane daha iyi diye. kafası çok karışmışEkim de zaten benimki ekime kadar temel tarih temel matematik koymuş hafta sonu ön hazırlık gibi sonra ekimde yine cumartesi pazar olan programla devam edicem
canım site olarak kitapseç.com önerebilirim tüm kitap alışverişimi ordan yaparım ve hiçbi sorunla karşılaşmadım. indirimde kitaplarda bulabilirsin. ben 2014 te ihtiyaç yayınlarından çalışmıştım set olarak aldım konu anlatımı olarak memnun kaldım ama bu yıl farklı yayınlar düşünüyorum her ders için özellikle tarih için tarihin pusulası diye bi kitap var hem soru bankası var hem konu anlatımı onu edinicem. sanada tavsiye edebilirimHanımlar konu anlatımlı kitap almak istiyorum gy GK olarak hangini önerirsiniz fiyat olarak da indirimde şuan varmıdır netten alacağım önerdiğimiz bi site var mı kitaplarım gelsin bende başlayacağım inş