Ihtiyaç sahibi bir aile arıyorum

İnstagramda Gönüllü İyilik Hareketi sayfası var, oraya da bakabilirsiniz

Mrb, Öncelikle şu corona illeti milletin başına musallat olup, bir çok insanın işini kaybettirdi. Eger dünya dönüyorsa sizin gibi güzel insanların sayesinde dönüyor. Neyse uzatmayım bulunduğununuz şehirde kenar mahaleler vardır mutlaka şöyle bir gezerseniz mutlaka bulunur.

Allah sizden razı olsun.

Sevgiyle kalın

Bence bulunduğunuz ilde güveneceğini insanlara yada derneklere sormak daha mantıklı. Zira en yakınınızdakine ulaşmaya imkan oluyor.

Instagrama " koyokullariyardimprojesi " yazin ama buna benzer çok hesap var. Bu şekilde yazıp çıkan hesaptaki kişilere gönül rahatlığıyla yardim edebilirsiniz. Bunun dışında hesap ismi " 1yardim.sever " bu hesaba da guvenebilitsiniz. Gonderdiigm kişilerdir ve hep yerlerine ulaştı. Incelerseniz sizde de güven oluşacağını düşünüyorum ❤

Yardım etmek artık gerçekten çok basit.
telefonla bile şipşak halledebiliyoruz.
instagram üzerinden arkadaşlar yazmış zaten öyle çok var ki.
yüzyüze de yapmak isterseniz aklınızda olsun,
Bir okula gidip müdürle görüşseniz eminim yardıma ihtiyacı olan çocuklar çıkar.
her Türkiye’ye gidişim de okullara gitmeye çalışıyorum aslında o kadar çok yardıma muhtaç çocuklar var ki anlatamam.

bu yaz Türkiye’ye gidemeyecek olmama tek üzüldüğüm çocuklar. Tatil filan aklıma bile gelmiyor.
şu virüs felan derken milletin hali perişan oldu.
yediğim çeşit yemek boğazıma dizilir oldu.
Bir an önce ülkem kurtulsun,insanlar bolluğa,feraha kavuşsun

.. ben genelde bulunduğum.ilcede belli mahalle var kendim götürüp veriyorum... Çok güzel keşke herkesi heveslendirse .. 10bin maaş alıp 2 liranın hesabını yapan, bırak yardım etmeyi .. aklına bile gelmeyen benim.tanidigim.iki kişi özellikle bu mesajı okur da aklına gelir yardım etmek birilerine şu günlerde..

Ahbap dernegine guveniyorum ben bu konuda.
Kendi sehrimdekilerle iletisime geciyorum.
Belgelerini de gorme sansim oluyor hem.
Allah hayrinizi kabul etsin

Izmir'de bir aile var teyzemin komşusu kocası hapiste 2 küçük çocuğu var kirada oturuyor çalışmıyor

Ya burda bir üye vardı eşini işten çkartmşlar hamile ev sahbi kra istiyor.. Ona bir bakn istersenz ben bulursam söylerm sze km olduğunu
Ay evet çok üzülmüştüm gencti de eşi her yerde iş ariyodu bulamıyordu işsizlik yüzünden . Çok uzulmustum

Bizim eski mahallede bir kadın var obezite ve kalp hastası.. Kızıda psikolojik hasta..bir de Torunu var ve evde çalışan hiçkimse yok.Yardımlarla geçiniyorlar.Isterseniz tel verebilirim özelden,gidip kendiniz görür yardımınızı ona göre planlayabilirsiniz..Yer istanbul anadolu yakası

Ay evet çok üzülmüştüm gencti de eşi her yerde iş ariyodu bulamıyordu işsizlik yüzünden . Çok uzulmustum
Evet bende çok üzülmüştüm konu sahibinin paylaşımını görünce direk aklıma o geldi. Bu zamanda.çok zor işsizlik ve çocuk olacak Rabbim yardmcıları olsuun inşaALLAH biranönce iş.bulur eşi

Haydielele diye bir grup var. Erzak yada kıyafet gönderiyorsunuz aile ile iletişime geçip. Bakabilirsiniz

O kadının mesajını okuyanlar üç kuruş olsun yardım etmedi mi??? Pes
Dönem sağımızdaki solumuzdaki insanları kollama donemi. Artık sokaklarda güvenli değil. Insanları evde tutabilmek için ihtiyaçlarını karşılamak gerekiyor.
Ben çıkıyorum evden çünkü çalışmak zorundayım. Iyi kötü bir kazancım var. Bunu ihtiyacı olan insanlarla paylaştıkça eminim ki güzel günler gelecek. Yoksa insanlar ya coronadan ya da açlıktan ölecekler.
Hepimize görevler düşüyor hepimiz komşumuzu gözetlemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…