Ihtiyaç sahibi bir aile arıyorum

O kadının mesajını okuyanlar üç kuruş olsun yardım etmedi mi??? Pes

Burdan yardım yapmak ve istemek yasak aslında. Suistimal edenler varmış. En güzeli konu sahibinin dediği gibi herkes en yakındakini gözetecek. Muhtarlıklar, bakkallar, okullar çevredeki ihtiyaç sahiplerini iyi bilirler.

Ben agri diyadinde yasiyorum elimden geldikce yapiyoruz esimle ama bi tane aile var yardim etmek isteyen varsa bitane babaanne iki torununa bakiyor anneleri kanserden ölmüş o yardimlarla bakiyor ihtiyac sahibi gercekten

Instagramda hayr köprüsü diye bi sayfa var. Para kabul etmiyolar. Erzak gonderebiliyosun. Depolari var oraya koyuyolar hepsini. Belirli gunlerde ihtiyac sahiplerine dagitim yapiyolar. Ankaradalar bi grup gönüllü insan bunlar.
Zaten resimler falan da paylasiyolar girerseniz görürsünüz. Oraya da yollayabilirsiniz. Veya ihtiyaç sahibi bi ailenin adresini de isteyebilirsiniz. Ama güvenlik nedeniyle verirler mi bilmiyorum

Merhabalar doğru mu bilmiyorum ama benim eşim virüs nedeniyle işyeri kapananlardan bende sağlık problemlerim nedeniyle isten çıkmak zorunda kaldım4 ay önce. 9 Aydın evliyiz ve maalesef kirada oturuyoruz . Evet yasa geldi ev sahibi çıkaramaz diye ama bizim ev sahibimiz kira istiyor ve sıkıntılı bir süreçteyiz . Eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri olursa tabi ki istemem ama su an da bunları yazmak çok zor Fakat benim ihtiyacım var . Çok özür diliyorum iyi geceler

Haluk Levent ahbap platformu var çok organize çalışıyorlar
Face de umudunu kaybetme derneği var

B Beyyaz31 bu bayanın da ihtiyaçı var iletişime geçerseniz

Konu ile ilgili bilgim yok ama sizi tebrik etmek istiyorum. Sizin gibi duyarlı, vicdanlı, kalbinde insan sevgisi olan kişilerin varlığını görmek büyük mutluluk

benim de erzak ve kahvaltılık ihtiyacım var ne olur bana da yardımcı olur musunuz 5 yaşında kızım var yalnız yaşıyorum evim kira lütfen. kışlık kıyafetlere ihtiyacım var mont bot üstlere eşortman altlarına vs. bedenim L ayakkabı no 40 giyiyorum yardımcı olun allah rızası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…