- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Buldum arkadaşı. Yardımı ona yaptım. Allahım güzel günler e çıkarsın hepimizi inşallah.Ay evet çok üzülmüştüm gencti de eşi her yerde iş ariyodu bulamıyordu işsizlik yüzünden . Çok uzulmustum
Ben de konuyu bulamadım. Bana da gönderebilir misiniz acaba özelden?Burada geçen hafta bir hanımefendi çocuklarıma kahvaltı yaptirmadim diye başlık açmıştı. Keşke onu bulsanız
Çok bunalmış hamile bir anneyi rahatlattiniz . Allah razi olsun güzel kalbinizin karşılığını iki cihanda versin .Buldum arkadaşı. Yardımı ona yaptım. Allahım güzel günler e çıkarsın hepimizi inşallah.
Bulursam söz göndereceğim. Sakaryadaydi sanirim tam olarak hatırlayıp arayamadim bir türlüBen de konuyu bulamadım. Bana da gönderebilir misiniz acaba özelden?
O kadının mesajını okuyanlar üç kuruş olsun yardım etmedi mi??? Pes
Merhabalar doğru mu bilmiyorum ama benim eşim virüs nedeniyle işyeri kapananlardan bende sağlık problemlerim nedeniyle isten çıkmak zorunda kaldım4 ay önce. 9 Aydın evliyiz ve maalesef kirada oturuyoruz . Evet yasa geldi ev sahibi çıkaramaz diye ama bizim ev sahibimiz kira istiyor ve sıkıntılı bir süreçteyiz . Eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri olursa tabi ki istemem ama su an da bunları yazmak çok zor Fakat benim ihtiyacım var . Çok özür diliyorum iyi gecelerMerhaba,
Malum virüs sebebi ile işsiz kalan pek çok insan mevcut. Kendimce yardım etmeye çalışıyorum. Bir aile bulup erzak ve maddi destek sağladım.
Ramazan sebebi ile bir aileye daha ramazan kolisi göndermek istiyorum ama cevremde ihtiyaç sahibi kimse yok maalesef.
Internette gercekihtiyacsahipleri.org isimli bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce bu siteyi kullanmış olan var mı? Bu site güvenilir bir site mi ? Kullanan var ise kıymetli yorumlarını bekliyorum. Yardım çok büyük birşey olmayacak ama gece rahat uyuyabilmek istiyorum.
Ihtiyaç sahibi birine gitmesini istiyorum.
Haluk Levent ahbap platformu var çok organize çalışıyorlarMerhaba,
Malum virüs sebebi ile işsiz kalan pek çok insan mevcut. Kendimce yardım etmeye çalışıyorum. Bir aile bulup erzak ve maddi destek sağladım.
Ramazan sebebi ile bir aileye daha ramazan kolisi göndermek istiyorum ama cevremde ihtiyaç sahibi kimse yok maalesef.
Internette gercekihtiyacsahipleri.org isimli bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce bu siteyi kullanmış olan var mı? Bu site güvenilir bir site mi ? Kullanan var ise kıymetli yorumlarını bekliyorum. Yardım çok büyük birşey olmayacak ama gece rahat uyuyabilmek istiyorum.
B Beyyaz31 bu bayanın da ihtiyaçı var iletişime geçersenizMerhaba,
Iletişime geçtik:) teşekkür ederim
benim de erzak ve kahvaltılık ihtiyacım var ne olur bana da yardımcı olur musunuz 5 yaşında kızım var yalnız yaşıyorum evim kira lütfen. kışlık kıyafetlere ihtiyacım var mont bot üstlere eşortman altlarına vs. bedenim L ayakkabı no 40 giyiyorum yardımcı olun allah rızası içinMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?