- 3 Ekim 2007
- 14.575
- 36.293
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
İnstagramda Gönüllü İyilik Hareketi sayfası var, oraya da bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google arama motoruna "çocuklarıma kahvaltı yaptırmadım kadınlar kulübü "yazarsanız bulursunuz benceO kişi burayı okuyor ise iletişime geçerse sevinirim
.. ben genelde bulunduğum.ilcede belli mahalle var kendim götürüp veriyorum... Çok güzel keşke herkesi heveslendirse .. 10bin maaş alıp 2 liranın hesabını yapan, bırak yardım etmeyi .. aklına bile gelmeyen benim.tanidigim.iki kişi özellikle bu mesajı okur da aklına gelir yardım etmek birilerine şu günlerde..Merhaba,
Malum virüs sebebi ile işsiz kalan pek çok insan mevcut. Kendimce yardım etmeye çalışıyorum. Bir aile bulup erzak ve maddi destek sağladım.
Ramazan sebebi ile bir aileye daha ramazan kolisi göndermek istiyorum ama cevremde ihtiyaç sahibi kimse yok maalesef.
Internette gercekihtiyacsahipleri.org isimli bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce bu siteyi kullanmış olan var mı? Bu site güvenilir bir site mi ? Kullanan var ise kıymetli yorumlarını bekliyorum. Yardım çok büyük birşey olmayacak ama gece rahat uyuyabilmek istiyorum.
Ihtiyaç sahibi birine gitmesini istiyorum.
Uyenin adini bana da ozelden yazar misiniz?Burada geçen hafta bir hanımefendi çocuklarıma kahvaltı yaptirmadim diye başlık açmıştı. Keşke onu bulsanız
Izmir'de bir aile var teyzemin komşusu kocası hapiste 2 küçük çocuğu var kirada oturuyor çalışmıyorMerhaba,
Malum virüs sebebi ile işsiz kalan pek çok insan mevcut. Kendimce yardım etmeye çalışıyorum. Bir aile bulup erzak ve maddi destek sağladım.
Ramazan sebebi ile bir aileye daha ramazan kolisi göndermek istiyorum ama cevremde ihtiyaç sahibi kimse yok maalesef.
Internette gercekihtiyacsahipleri.org isimli bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce bu siteyi kullanmış olan var mı? Bu site güvenilir bir site mi ? Kullanan var ise kıymetli yorumlarını bekliyorum. Yardım çok büyük birşey olmayacak ama gece rahat uyuyabilmek istiyorum.
Neden hapise girmiş acabaIzmir'de bir aile var teyzemin komşusu kocası hapiste 2 küçük çocuğu var kirada oturuyor çalışmıyor
Evlenmeden önce bir kavgaya karışmış mahkemelere gitmemiş kamu davasına dönüşmüş. 4 yıl ceza aldı aile çok zor durumda çocuğunun birinin kulagindan ameliyat olması lazım hattaNeden hapise girmiş acaba
Arayamadim dün ama bugün özellikle bakacağımUyenin adini bana da ozelden yazar misiniz?
Googleda da aradim ama cikmadi bu konu![]()
Ay evet çok üzülmüştüm gencti de eşi her yerde iş ariyodu bulamıyordu işsizlik yüzünden . Çok uzulmustumYa burda bir üye vardı eşini işten çkartmşlar hamile ev sahbi kra istiyor.. Ona bir bakn istersenz ben bulursam söylerm sze km olduğunu
Evet bende çok üzülmüştüm konu sahibinin paylaşımını görünce direk aklıma o geldi. Bu zamanda.çok zor işsizlik ve çocuk olacak Rabbim yardmcıları olsuun inşaALLAH biranönce iş.bulur eşiAy evet çok üzülmüştüm gencti de eşi her yerde iş ariyodu bulamıyordu işsizlik yüzünden . Çok uzulmustum
Haydielele diye bir grup var. Erzak yada kıyafet gönderiyorsunuz aile ile iletişime geçip. BakabilirsinizMerhaba,
O kadının mesajını okuyanlar üç kuruş olsun yardım etmedi mi??? PesBurada geçen hafta bir hanımefendi çocuklarıma kahvaltı yaptirmadim diye başlık açmıştı. Keşke onu bulsanız
Dönem sağımızdaki solumuzdaki insanları kollama donemi. Artık sokaklarda güvenli değil. Insanları evde tutabilmek için ihtiyaçlarını karşılamak gerekiyor.O kadının mesajını okuyanlar üç kuruş olsun yardım etmedi mi??? Pes