İhtiyaç mı ? Yargı mı? çok kararsızım:(((

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
merhaba kızlar.. ben ilk defa kpss sınavına gireceğim..matematik ve geometri adına hiçbirşey hatırlamıyorum bilmiyorum..tek başıma kitaplarla yapabilir miyim? hangi yayınları önerirsiniz?

yediiklimin keyifli matematik kitabı var. gerçekten güzel bir kitap. faydası olur.
ihtiyaç da güzel .sıkmadan anlatıyor o da.
konuları unuttum diyorsun , o sebeple yargı biraz ağır gelebilir. zorlar biraz.

yediiklimin keyifli matematik kitabı var. gerçekten güzel bir kitap. faydası olur.
ihtiyaç da güzel .sıkmadan anlatıyor o da.
konuları unuttum diyorsun , o sebeple yargı biraz ağır gelebilir. zorlar biraz.

çok teşekkür ederim canımm..yargıyı alıyordum az kalsın:) ihtiyaç ya yediiklimi alayım o zaman

ben ihtiyaçtan çalıştım tavsiye ediyorum güzel anlatıyor örnekler de var içinde bol bol çözümlü.

bende ikisi de var ama kesinlikle ihtiyacı öneririm.benim gittiğim dershane yargı yayınlarını kullanıyor ama ben ihtiyaç kpss setini kullanıyorum.yargıdan çok daha fazla örnek var.

Son düzenleme:
cnm bencede ihtyaç yayıncılk... matematikte ihtyaç yayıncılığı öneririm yargıya göre....

çok teşekkür ederim kızlae..ihtiyaç yayınlarını aldım..anlatımı keyifli, görsel olarak da öyle:)

ben yargı kullandım çok alıştım beğendim yargıda düzen vardır mesela yaş problemleri der başlık vardır soru çözümü vardır sonra cevaplı test. sonra diğer konuya geçer. her hafta bir konu işlemiştim. soru bankasından çözümlü soruları çözdüm cevaplı testi yaptım. önce konu anlatımlı kitap sonra soru bankası sonra yaprak test bir konu bir haftada güzel pekişti.
ihtiyaç kolay dediler aldım ama konuları arka arkaya vermiş yaş kesir hız hepsi o kadar uzun sayfaki test en sonda düzenli gidemedim bıraktım. yargımı bitirdim her hafta düzenli bir konu olarak. bu haftada ihtiyaçtan en baştan tekrar için başladım. temel kavramlardayım sınava kadar da ihtiyacı bitirmek istiyorum. diğer derslerin tekrarını da ihtiyaçtan yapıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…