İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaafım bitti bedenine karşı.

Buradaki bebe olan kim anlamadım biri anlatsın. Biri genç bir polisten hoşlanıyordu o mu? Bir de allahım böyle evlat verme, evlat katili olurum diyenler var. Benim arkadaşlarımın da böyle aileleri vardı. Üniversite bitene kadar 2-3 kürtaj oldular. Ailelerinin yanlarına döndüklerinde yine evden çıkamayan kız moduna döndüler, mervelere diye başka yerlere gitmeye devam ettiler.

.

ay pardon bosuna yükselmişim size özür dilerim

Forumda birileri ile görüşmen varlığına delil, yasadiklarına degil :) kimseye ispatlamak zorunda degilsin de gercekligini..
Ama troll değilim diyorsan,
Iyiligine söylüyorum,
Ara ver.
Bir 6 Ay sevismedin diye olmezsin.
Neleri eksik hissettiğine bir bak.
Kendini dinlemeye fırsatın olsun.
Burada anonim olduğun icin bir tik daha her aey ortaliga dokuluyor ve surejli konu seksmis gibi oluyor
Ama bence başka şeyleri bununla kapatıyorsun.
Ya begenilmek, arzulanmak, dişiliğini kullanmak, elde etmek gibi hırsların var,
Ya özgürlük anlayışında bir miktar sıkıntı var, yapabilirim demek yapmak zorundasın demek değil.
Başka ayrıntılar yazmayacağım eskiden hatırladıklarımdan, ama mesele istedigim gibi sevisirim degil.
Biraz dinlen.

Yahu ne var ki? Hiç kullanmamış denesin, görsün diye goturdum.
Ayrıca kova burcu olduğumu nereden bildiniz?
Çok istikrarlı konularınız var. Ayda bir buraya giren biri bile mutlaka denk gelir.
Emin olmamakla birlikte, bir konuda denk geldiğimi anımsıyorum.

Profil bilgilerinizin açık olduğu bir zaman da görmüş olabilirim ama şu konuda netim, kova burçlarını hemen ayırt edebilirsiniz konuşmalarından.

İnsancıl olduğunuzu biliyorum ama özel ikili ilişkilerde de fazla paylaşımcı davranıyorsunuz bana kalırsa ve kastettiğim bedeniniz. Bu durum çok hümanist, açık görüşlü ve özgür insan tanımlamasına uymuyor. Sapkın ve takıntılı duyguları normalleştiriyor, cinselliği güç olarak görüyor olabilirsiniz.

Bunlar eleştiri değil, yorum.
Yoksa istediğinize yeni şeyler denetebilirsiniz.

Bu zamana kadar hic bir arkadasimla cinsellik ve ya baska bir sey konusmadigim icin kondom konusu tuhaf geldi.
Sorun her halde bendedir.
Sorunuza gelirsek bence o erkeye az bile yapmissiniz. Size bir sey demeden ortadan kaybolmus. Keske barismasaydiniz. Kafasinda kurana kadar sorsaydi. Baskasiyla konusuyorsa konussun, birakin gitsin. Siz de bir kac ay kafa dinleyin

Bu zamana kadar hic bir arkadasimla cinsellik ve ya baska bir sey konusmadigim icin kondom konusu tuhaf geldi.
Sorun her halde bendedir.
Sorunuza gelirsek bence o erkeye az bile yapmissiniz. Size bir sey demeden ortadan kaybolmus. Keske barismasaydiniz. Kafasinda kurana kadar sorsaydi. Baskasiyla konusuyorsa konussun, birakin gitsin. Siz de bir kac ay kafa dinleyin

Konu sahibine neden bu kadar hakaret edildi anlamadim. Kendi hayati kendisi bilir. Kimseyi ilgilendirmez, hastalik kapma konusuna falan girmiyorum cunki cok kisi bununla ilgili konusmus.
Yanilmiyorsam konu sahibinin hayatiyla ilgili bir yazi okumustum, cok zorluk cekmis, okurken cok uzulmustum. Oyuzden piskolojisi bir az bozuk ola bilir ve ya sevgiye, ilgiya aç ola bilir.
İnsanlari yargilamasak keske ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…