- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Zaafım bitti bedenine karşı.Ne yaptın bilmiyorum ama sende o adamın bedenine karşı zaaf, o ergende de sorunsuz cinsellik yaşayabileceği daha iyi bir seçenek olmadığı sürece adamın cinsel hayatını bitirmediysen, siz bir tekrar bir iki sefer daha takılırsınız merak etme.
Telefondaydım :)Iyi misin? Sanki bir durgunlaştın ☹
Valla tatlım sen sadece vajinani vermişsin farkında değilsin alan alacağını alıyor böyle tekmeyi basıyor
Buradaki bebe olan kim anlamadım biri anlatsın. Biri genç bir polisten hoşlanıyordu o mu? Bir de allahım böyle evlat verme, evlat katili olurum diyenler var. Benim arkadaşlarımın da böyle aileleri vardı. Üniversite bitene kadar 2-3 kürtaj oldular. Ailelerinin yanlarına döndüklerinde yine evden çıkamayan kız moduna döndüler, mervelere diye başka yerlere gitmeye devam ettiler.
Yahu niye hayal ürünü olsun? Bu forumdan görüştüğüm 3 kişi bile var.
Ne var ki kondom paylaşmanın çok yakın arkadaşımla? Sevişerek kendimizi ispatlayacagimiz bir ortamda değiliz.
Bence gayet anlamlı, tutku dolu bir hayatım var.
Çok istikrarlı konularınız var. Ayda bir buraya giren biri bile mutlaka denk gelir.Yahu ne var ki? Hiç kullanmamış denesin, görsün diye goturdum.
Ayrıca kova burcu olduğumu nereden bildiniz?
Şu yorumumu beğenmeyenler neyi beğenmedikleri konusunda beni aydınlatabilir mi acaba?Kondomumu her zaman yanımda taşırım. Her an her yerde sevişebilecek olmak bana güven veriyor.
konudan alakasız ama türkçe dirty talk nasıl oluyor yahu
AydınlatabilemeyizŞu yorumumu beğenmeyenler neyi beğenmedikleri konusunda beni aydı nlatabilir mi acaba?Sanki yanımda yasak madde taşıyorum
Sevisiyorsun?Şu yorumumu beğenmeyenler neyi beğenmedikleri konusunda beni aydınlatabilir mi acaba?Sanki yanımda yasak madde taşıyorum
Ahaha Biz de bayılmıyoruz ama ahlaksızlık bunu gerektiriyorSevisiyorsun?
Daha ne gerekli begenmemek icin? Aha bunu da begenmeyecekler.
Bir ihtimal de belki kondom sevmiyorlardir.
Cocuga bebe diyorsun da sen de bebesin.