İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yorumları okudukça içim şişti!
Tamam bu üyeyi, yaşadığı ilişki tarzını sevmeyebilirsiniz de hakaret etme hakkını kendinizde nasıl buldunuz?
Bu kadar hakaret ederek ne yapmış oluyorsunuz? En namuslu biziz gösterisi mi yoksa ego tatmini mi?
Beğenmezsin konuyu okur geçersin yazma zahmetinde bulunmazsın maşallah hakaretler havalarda uçuşmuş çok yazık...

Neyse uğrarım bi ara yine ama türkiyenin hali bu maalesef sokak ortasında millet sey yapıyor bazi kadınlar utanmasa ucundan azıcık ben alım diyecek alkis tutuyor cok yazık halimize vah vah
Türkiye'nin hali ne biliyor musunuz? Giysisi yüzünden tekmelenen, bir erkek onu istedi diye tecavüze uğrayıp öldürülen, boşanmak iistedi diye katledilen bir sürü kadın. Çünkü kadın özgür olmamalı. O sizin parmakla gösterilen oğlunuz işine geleni yapabilmeli ama kızınız yapamamalı. Zinaya idaaam diye imza toplayan gençlik sizin yetiştireceginiz çocuk. Dayanamıyorum size.

ay çok sinirlendim konu sahibi tamam yanlışı olabilir isteyen yazar istemeyen yazmaz
bu yorumlar nedir allah aşkına yok senin gibi kızım olmasın. kızın ne alaksızlığı ne dinsizliği kalmış ayıptır.
ne bu üst perdeden konuşup insanların günahını tartma bıktım yemin ederim bu ülkede bu kutuplaşmadan bıktım.
bilmiyorum de bu konuda fikrim yok de ama gelip bunlar yazılmaz nasıl insanlar olduk? yazan hanıma lafım allah seni bildiği gibi yapsın allah bilir kaç yaşında kadınsın utan be. bide sey yazmış beğenmeyenler gocunanlar hee çok gocunum. sevişiyorum sana mı düştü tasası? çok da seviyorum sevgilimi kime ne? ayrıca allaha da inanıyorum dua da ediyorum SANA NE? ay bıktım artık böyle insanlardan.

Ay yorumları okudukça içim şişti!
Tamam bu üyeyi, yaşadığı ilişki tarzını sevmeyebilirsiniz de hakaret etme hakkını kendinizde nasıl buldunuz?
Bu kadar hakaret ederek ne yapmış oluyorsunuz? En namuslu biziz gösterisi mi yoksa ego tatmini mi?
Beğenmezsin konuyu okur geçersin yazma zahmetinde bulunmazsın maşallah hakaretler havalarda uçuşmuş çok yazık...
Vallahi durduramadık. Mune hanım durdurdu ancak. Feciydi. Sormayın.O ana kadar hiç yorum yapmamıştım.Kibarca uyarayım dedim. Bana da sardı. 🙈

Sizin gibi aşırı aktif cinsel hayatı olan kadının korunmadan cinsellik yaşaması, tamam hamilelik için önleminiz vardır muhtemelen, o kadar saf olduğunuzu sanmıyorum ama daha kumaşını bile çözemediği, ne halt yediğinden haberi olmayan adamla, hastalık ihtimalini düşünmeden cinsellik yaşamanız, bu konuda ben şöyle tecrübeliyim , böyle bilgiliyim diyen bir kızın bile böyle bir cahillik yapması, cidden çok düşündürücü. Şimdi siz benden başka cinsel hayatı yoktu diyeceksiniz, ben şimdiden cevap vereyim nerden bilip emin olacaksınız. Yaşam tarzınız bana ters olsa da hayat ve beden sizin sonuçlarına siz katlanacaksınız ama kendiniz için adamların iki lafına inanıp condom olmadan ilişkiye girip kendinizi riske atmayın yoksa çok ağlar, yüksek libidonuza rağmen cinsel hayatınıza tövbe edersiniz sonunda. Sizin bebeye gelirsek, ilişkinizin temelinde aşk , sadakat gibi temeller olmadığı, ikinizinde bunlara takılacak insanlar olmadığınızı düşündüğüm için; ihtiyaçlar karşılıklı hale gelince tekrar bir araya gelirsiniz, zira anlattıklarınızdan anladığım siz adamı değil, performansını ve tipini seviyorsunuz, o da sizinle uğraşmadan cinsellik yaşamayı, çok kafaya takmayın.

Son düzenleme:
Sizin gibi aşırı aktif cinsel hayatı olan kadının korunmadan cinsellik yaşaması, tamam hamilelik için önleminiz vardır muhtemelen, o kadar saf olduğunuzu sanmıyorum ama daha kumaşını bile çözemediği, ne halt yediğinden haberi olmayan adamla, hastalık ihtinalini düşünmeden cinsellik yaşamanız, bu konuda ben şöyle tecrübeliyim , böyle bilgiliyim diyen bir kızın bile böyle bir cahillik yapması, cidden çok düşündürücü. Şimdi siz benden başka cinsel hayatı yoktu diyeceksiniz, ben şimdiden cevap vereyim nerden bilip emin olacaksınız. Yaşam tarzınız bana ters olsa da hayat ve beden sizin sonuçlarına siz katlanacaksınız ama kendiniz için adamların iki lafına inanıp condom olmadan ilişkiye girip kendinizi riske atmayın yoksa çok ağlar, yüksek libidonuza rağmen cinsel hayatınıza tövbe edersiniz sonunda. Sizin bebeye gelirsek, ilişkinizin temelinde aşk , sadakat gibi temeller olmadığı, ikinizinde bunlara takılacak insanlar olmadığınızı düşündüğüm için; ihtiyaçlar karşılıklı hale gelince tekrar bir araya gelirsiniz, zira anlattıklarınızdan anladığım siz adamı değil, performansını ve tipini seviyorsunuz, o da sizinle uğraşmadan cinsellik yaşamayı, çok kafaya takmayın.
Artık bir araya gelmemizin imkanı yok.

Ne yaptın bilmiyorum ama sende o adamın bedenine karşı zaaf, o ergende de sorunsuz cinsellik yaşayabileceği daha iyi bir seçenek olmadığı sürece adamın cinsel hayatını bitirmediysen, siz bir tekrar bir iki sefer daha takılırsınız merak etme.

herkesin doğrusu kendine ya milletçe bunu idrak edemedik helal olsun bize! linç etmeden konuşan arkadaşlarımı tabi ki tenzih ediyorum. M Meredith Grey evet aktif bir cinsel hayatın olabilir hatta ayran gönüllü de olabilirsin kimseye bağlanmak da istemeyebilirsin bunlar bizim doğrularımız değil ama bize sana saldırmaya hak tanımaz. sen kendini bizden iyi bilirsin kendini kullandırtma bunları da yaşarken sağlık açısından önlemini al bize bi şey demek düşmez zaten... ama çocuğa naptığını da merak etmedim değil:KK76:

bu olaylar ne zaman oldu?
sabah başka açtın konuyu şimdi başka..
sabahın üstüne tekrar mı aradın?
neden akıllanmıyorsun hiç.

Utanma canım Allah bağışlasın boyum kadar efendi oglum var herkesin parmakla gösterdiği biri digeride okulunun mahallenin göz bebeği benim evlatlarim parmakla gösterilir sen aynaya bak utanılacak cok şeyin var ondan

Ne kadar buyuk laflar, kocaman kocaman...
Boyleleri hep evladiyla sinanir, merak ediyorum evlatlariniz karsiniza bir gun neyle cikacak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X