- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kiz kaybol seni hiç gozum tutmadı itici sdy seniAy demeden geçmeyim bu sessizol ablanın ilk yazdıklarını beğenen ve bravo kimsenin dile getiremediğini yazmış diyen ablaa napıyon iyimin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kaybol seni hiç gozum tutmadı itici sdy seniAy demeden geçmeyim bu sessizol ablanın ilk yazdıklarını beğenen ve bravo kimsenin dile getiremediğini yazmış diyen ablaa napıyon iyimin
Valla kız yapsana bana hadi ya hemen yap polis hakim hemen senin için mi çalışıyor ne veriyon peki ama söylim benim para yok sen bana Verirmisin
Kiz kaybol seni hiç gozum tutmadı itici sdy seni
Nasılsa kimse uğraşmaz, hadi şikayet eden oldu beni bulamazlar diye düşünüyorPolis hakim benim için çalışıyor tabii, bu ülkenin vatandaşıyım hatta adliyede memurum. Sana dava açmak o kadar kolay olacak ki benim için Pazartesi günü görüşmek üzere :))
Hayır bir de o ablaysa bulunması o kadar kolay ki, çarşaf gibi ultrason resimleri koymuş cinsiyet tahmin sayfalarına. Gittiği hastanenin adına kadar yazıyor. Pek adetim değildir böyle internette saldıranlarla uğraşmak, adaleti meşgul etmek filan ama değer mi diye düşünüyorum şu an.
Şimdi dkdkd hesabın asıl sahibi değil ya xkzkks ne yapsınNasılsa kimse uğraşmaz, hadi şikayet eden oldu beni bulamazlar diye düşünüyor
Nasılsa kimse uğraşmaz, hadi şikayet eden oldu beni bulamazlar diye düşünüyor
Bir de ultrason fotolaro falan misal dkdkdkdkk bence bundan dolayı başkasının hesabı dedi hayır yani hamile kaldıgına göre bu kişi de evli sanırım"Elime telefonu geçti, hesabına öyle girdim" demiş. Telefonu çalmıştır belki. Hırsızın teki de olabilir yani. Asıl üyenin arkadaşı falan varsa burada, başka şekilde haber verebilir kendisine.
Ya da bu hesapla yazdıklarını şikayet ederiz. Hakaret, anayasaya karşı suç vs ne ararsan var zaten.
O ablanın evine kağıt gidip ifadeye çağırılınca "bunları ben yazmadım. telefonum kaybolmuştu ama demek ki çalınmış" deyip o da şikayetçi olur.
Telefonu "ele geçiren" vatandaş bunları hesap etti mi acaba?
"Elime telefonu geçti, hesabına öyle girdim" demiş. Telefonu çalmıştır belki. Hırsızın teki de olabilir yani. Asıl üyenin arkadaşı falan varsa burada, başka şekilde haber verebilir kendisine.
Ya da bu hesapla yazdıklarını şikayet ederiz. Hakaret, anayasaya karşı suç vs ne ararsan var zaten.
O ablanın evine kağıt gidip ifadeye çağırılınca "bunları ben yazmadım. telefonum kaybolmuştu ama demek ki çalınmış" deyip o da şikayetçi olur.
Telefonu "ele geçiren" vatandaş bunları hesap etti mi acaba?
Bak korkudan ortadan kayboldu, sesi soluğu çıkmıyor. O kadar atıp tuttu, arada ben hesabın sahibi değilim dedi sandı ki yanına kalacak. İnşallah hakettiğini bulur.Bu meseleler artık çok kolay. Normalde böyle hakaret davaları filan saçma gelir bana. Sosyal medyada atıp tutmaya bayılır herkes. Ama bu zihniyete karşı uğraşmaya değer diye düşünüyorum. Daha erkek mi kadın mı, cinsiyetine karar veremiyor gelmiş burada herkese hakaret ediyor. Karşılığı olacak elbet :)
Bence o üye erkek.Yahu takılmayın, boş verin. Banlanacak zaten yakında.
Okulda kızlara "günaydın" derken bile kızaran ergenin teki gelmiş kadınlarla muhabbet etmeye çalışıyor işte.
Annesi gün yaparken de yan odada kulağını duvara yaslıyordur kesin. Yazık asdfgh
Ama birileri şikayet eder korkusuyla ağız değiştiren 9 haftalık hamile bir hanım abla da olabilir kendisi.
Her iki durumda da ciddiye almaya değmez.
Bak korkudan ortadan kayboldu, sesi soluğu çıkmıyor. ☺ O kadar atıp tuttu, arada ben hesabın sahibi değilim dedi sandı ki yanına kalacak. İnşallah hakettiğini bulur.
Bunları hesap edecek kadar kafa olsa bu hakaretleri etmeden önce 2 kez düşünürdü
eskiden tecavüzmu vardı bu kadar kadın cinayetlerimi vardı niye var şimdi başına buyruk libidosu peşinde olan kadınlar yüzünden
Bir de ultrason fotolaro falan misal dkdkdkdkk bence bundan dolayı başkasının hesabı dedi hayır yani hamile kaldıgına göre bu kişi de evli sanırım
Ve 2015 yılında en kötü olarak 18 yaşında olsa şimdi 22
Artık kocasına kadar gider bu iş