- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.479
- Konu Sahibi Meredith Grey
tanıdıklar sıktı iki kız muhabbeti dinliyelim dedik eski sevgilim çıktı karisma napim
He eminim eski bir "sevgilin" vardır asdfgh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanıdıklar sıktı iki kız muhabbeti dinliyelim dedik eski sevgilim çıktı karisma napim
Sapına kadar erkeğim lan düzgün konus benimle inanmazsan gel deneyelimBence kendisinin kadınsal eğilimleri var,Bület Ersoy tarzı ama yobaz yetiştirilmiş ve bunu kabullenemiyor.Biz kadınları da deli gibi kıskanıyor.Ayrıca geçende siteden atılan yobaz bence bu , aynı üslup ,aynı saldırganlık.
Tatlım buradan sana sesleniyorum ,cinsiyetini değiştirebilirsin biliyorsun ,değil mi?
Bence kendisinin kadınsal eğilimleri var,Bület Ersoy tarzı ama yobaz yetiştirilmiş ve bunu kabullenemiyor.Biz kadınları da deli gibi kıskanıyor.Ayrıca geçende siteden atılan yobaz bence bu , aynı üslup ,aynı saldırganlık.
Tatlım buradan sana sesleniyorum ,cinsiyetini değiştirebilirsin biliyorsun ,değil mi?
Sen olsana yenisi çileğim balımHe eminim eski bir "sevgilin" vardır asdfgh
Kiz sus iki lafın belini kirakHahahahah 2015 ten beri burada umarım tez zamanda bu ergenden kurtuluruzzz
Bir sürü üyeye hakaret ettiniz.Sana ben bisey demedim ki yapmadım ki ama
Önce tarihi oku gel!! Türklerin kültüründe (Göktürk kültüründe) biat, yobazlık vs. yoktur. Bizim asıl kültürümüz yobaz bir kültür değil!! Çok şükür ki Cumhuriyetle beraber gerçek Türk kültürüne kavuştuk. Ben zaten vatanımdayım sen gitsene şeriatla yönetilen ülkelere!!Zoruna mi gitti yürü Yunanistana vatanına
Dokanmayın ergene hdjdjs hesap bılgılerını duzenlıyorBir sürü üyeye hakaret ettiniz.
Gerek var mıydı?
Günde milyarlarca insan evli olmadan cinsel ilişki yaşıyor. Biz sadece kendimizden mesuluz o kadar.
Üzüldüm bu kadar olayın büyümesine ondan pişmanım.
Mesela biri bana zorla evlenmeden cinsellik yaşamalısın, bu özgürlük kesin olmalı dese onu kaale bile almam. Sizinki de o hesap oldu.
O yüzden yazmayın bence artık.
Tamam sustumBir sürü üyeye hakaret ettiniz.
Gerek var mıydı?
Günde milyarlarca insan evli olmadan cinsel ilişki yaşıyor. Biz sadece kendimizden mesuluz o kadar.
Üzüldüm bu kadar olayın büyümesine ondan pişmanım.
Mesela biri bana zorla evlenmeden cinsellik yaşamalısın, bu özgürlük kesin olmalı dese onu kaale bile almam. Sizinki de o hesap oldu.
O yüzden yazmayın bence artık.
Kiz sen taktın bana atsana no özeldenDokanmayın ergene hdjdjs hesap bılgılerını duzenlıyor
Ciddi anlamda polise gitmemi istemıyorsan sus çünkü yaparımKiz sen taktın bana atsana no özelden
Şimdi git karakol sürekli açıkCiddi anlamda polise gitmemi istemıyorsan sus çünkü yaparım
Gitmeme gerek yok polis zaten yanımdaŞimdi git karakol sürekli açık
Hamilelikle ilgili forumda baya baya gezmiş, mesajlar yazmış meselaYalnız öyle bir profil yapmış ki asla suphelenmiyor insan
Polis kocisinmi bende olaydım polis ne vardı ola ola kadın avcısı oldukGitmeme gerek yok polis zaten yanımda
Annen baban korunmamış yapmışlar bir hata ama iyi bir dersi herkes verir kendine gel
Hadsiz
Cok arastirmissin belli tatlım sevdin ssn beniHamilelikle ilgili forumda baya baya gezmiş, mesajlar yazmış mesela
Aboooo Tarkan'a saldırı var erkek hakları devreye girmeliTarkan hakkında da böyle denmişti,erkeklerle resmi çıktı