- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 27
- Konu Sahibi Meredith Grey
Neyin kafasını yaşıyor acaba cidden merak ettim amacı neHamilelikle ilgili forumda baya baya gezmiş, mesajlar yazmış mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin kafasını yaşıyor acaba cidden merak ettim amacı neHamilelikle ilgili forumda baya baya gezmiş, mesajlar yazmış mesela
İlahi sen evlat olsan sevilmezsin gibime geldi son yazdıklarından sonra.Cok arastirmissin belli tatlım sevdin ssn beni
Kadın olmadığını düşünüyorum, işi gücü yok sanırım kadınları kendince Stalklıyor. Daha çok teorim var ama çirkefleşiyor hakkında yazdıkçaNeyin kafasını yaşıyor acaba cidden merak ettim amacı ne
Tamam senin için sırf senin için herkesten özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan öte rahat rahat konuşa bilirsiniz gidiyorum ben senun için sustum ve gidiyorum diğerleri için hiç gitmem ama onlarda az değil durmadan laf yetiştiriyorlar kadın olunca saldırdı ben olunca hepsi miniminnak oldu ama cadi bunların hepsi cadı neyse gittim ben doğrusunu diycem birinin hesabi telefonu geçti elime ve bende fırsatı degerlendirdim baktım kiz kulübü az takılim dedim baktim hepinizin libidosu benim kiz arkadasimdan da yüksek oda bunun gibi önüne gelenle yattı neyse gittim ben@Mune Allah aşkına şu konuyu kapat nolur ya.
Hepimizin başı belaya girecek.
Tövbe estağfurullah ya..
Keşke yazmasaydım..
Ah aptal kafam..
Sen sev beni ama baksana çiçekli böcekli kadınsınİlahi sen evlat olsan sevilmezsin gibime geldi son yazdıklarından sonra.
@Mune Allah aşkına şu konuyu kapat nolur ya.
Hepimizin başı belaya girecek.
Tövbe estağfurullah ya..
Keşke yazmasaydım..
Ah aptal kafam..
Olabilir hersey olabilir tatlım brn oda dinlemezdim sizin gibi cici kızlar gelirdi bize agd yapmaya ah vahlarini dinlerdim sende yapiyinmuYahu takılmayın, boş verin. Banlanacak zaten yakında.
Okulda kızlara "günaydın" derken bile kızaran ergenin teki gelmiş kadınlarla muhabbet etmeye çalışıyor işte.
Annesi gün yaparken de yan odada kulağını duvara yaslıyordur kesin. Yazık asdfgh
Ama birileri şikayet eder korkusuyla ağız değiştiren 9 haftalık hamile bir hanım abla da olabilir kendisi.
Her iki durumda da ciddiye almaya değmez.
Sen sevissene benle ilkim ol sonum olKesin birinin hesabı hesabı eline geçmiştir kesin dkdkddkdkdkdk hep öyle olur
İşte sevgili anneler böyle bir çocuk yetiştirmemek gerek sevişmeyen çocuk değil...
Bundan daha önemlidir vicdan ahlakı
Diyecegım bu
Tamam senin için sırf senin için herkesten özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan öte rahat rahat konuşa bilirsiniz gidiyorum ben senun için sustum ve gidiyorum diğerleri için hiç gitmem ama onlarda az değil durmadan laf yetiştiriyorlar kadın olunca saldırdı ben olunca hepsi miniminnak oldu ama cadi bunların hepsi cadı neyse gittim ben doğrusunu diycem birinin hesabi telefonu geçti elime ve bende fırsatı degerlendirdim baktım kiz kulübü az takılim dedim baktim hepinizin libidosu benim kiz arkadasimdan da yüksek oda bunun gibi önüne gelenle yattı neyse gittim ben
Yahu takılmayın, boş verin. Banlanacak zaten yakında.
Okulda kızlara "günaydın" derken bile kızaran ergenin teki gelmiş kadınlarla muhabbet etmeye çalışıyor işte.
Annesi gün yaparken de yan odada kulağını duvara yaslıyordur kesin. Yazık asdfgh
Ama birileri şikayet eder korkusuyla ağız değiştiren 9 haftalık hamile bir hanım abla da olabilir kendisi.
Her iki durumda da ciddiye almaya değmez.
Haklısın hemen git bul cok basit ahahahahahaHayır bir de o ablaysa bulunması o kadar kolay ki, çarşaf gibi ultrason resimleri koymuş cinsiyet tahmin sayfalarına. Gittiği hastanenin adına kadar yazıyor. Pek adetim değildir böyle internette saldıranlarla uğraşmak, adaleti meşgul etmek filan ama değer mi diye düşünüyorum şu an.
Haklısın hemen git bul cok basit ahahahahaha
Cidden şu durum birazdan sevgilime gidecek ve hiç hoş olmayacak terbiye yoksunu işte aileden görmemiş terbiyeSen sevissene benle ilkim ol sonum ol
Rica etsem bu konuda bana özelden yazarmısınızBen bulmuyorum o durumda, ben şikayetçi oluyorum yakalama kararı çıkartılıyor kolluk kuvvetleri kapınızı çalıyor sonra. Basit tabii herşey ayan beyan ortada. Öyle telefon kimin eline geçmiş, yok benim elimdeydi de birinin eline geçti de, eski sevgilim yaptı filan zırvalarını hakimler yemiyor pek. Tazminat davası açmak çoğumuz için çay içmek kadar kolay olacaktır.
Kiz seninki demi polisti ama soyle onada bak ben özgürce herkesle sevişmeyi seven bir kadınım seni de heran biriyke aldata bilirim de ama unutmaCidden şu durum birazdan sevgilime gidecek ve hiç hoş olmayacak terbiye yoksunu işte aileden görmemiş terbiye
Bizim vatanımız LAİK ve DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'DİR. Bu ülkede kimse kafasına göre kimseyi asıp kesemez. Herkesin hayatı kendine, tasvip etmeyebilirsiniz ancak yargılamak size düşmez.Zoruna mi gitti yürü Yunanistana vatanına
Valla kız yapsana bana hadi ya hemen yap polis hakim hemen senin için mi çalışıyor ne veriyon peki ama söylim benim para yok sen bana VerirmisinBen bulmuyorum o durumda, ben şikayetçi oluyorum yakalama kararı çıkartılıyor kolluk kuvvetleri kapınızı çalıyor sonra. Basit tabii herşey ayan beyan ortada. Öyle telefon kimin eline geçmiş, yok benim elimdeydi de birinin eline geçti de, eski sevgilim yaptı filan zırvalarını hakimler yemiyor pek. Tazminat davası açmak çoğumuz için çay içmek kadar kolay olacaktır.