- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
- Konu Sahibi Meredith Grey
Cokmu hosuna gittim durmadan komik yapıyon kizErkekmis ahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokmu hosuna gittim durmadan komik yapıyon kizErkekmis ahahahaha
Sen seni ver bana gerisine karışma tatlım kondomu unutma yeterKondom değil de Türkçe gramer kitabı versek daha çok işine yarar bence :d
Cok üzülme cicim birinin hesabı geçti elime sadece ve cok üzülecek sizden ayrıldı diye
Senmi edicen çilek kız ette göreyim hadi adresle gel bana adresiz kabul etmiyorumKadınlar at koşturmasın ama erkekler koştursun öyle mi?
İsteyen istediğini yapar size ne?
Alenen suç işliyorsunuz şu an.
Hakaret, kin ve nefret, toplumu ayrıştırma, anayasanın değiştirilemez ilkeleri hakkında ileri geri konuşma...
Biri çıkar pişman eder, sonra özür videoları çekerken bulursunuz kendinizi.
Hic umrumda değil eden etsin bedelini ben ödemem cunki şekerimOlurda şikayetçi olan olursa ben yazmadım demek için mi bu R
Sende de var demek patlama ah cnmSeni çok baskılamışlar sanırım, baskılanan libidonun patlayışı bu nerede görsem tanırım.
Hic umrumda değil eden etsin bedelini ben ödemem cunki şekerim
Kos kos mune hanimina yetişMune acil konuyu kapatır mısın?
Kardes İnci sözlük yan tarftaCokmu hosuna gittim durmadan komik yapıyon kiz
Senmi edicen çilek kız ette göreyim hadi adresle gel bana adresiz kabul etmiyorum
İtici geliyorsun sen bana seni beğenmedimŞekerin miyim gerçekten
İçimden geçeni yazmışsınız, bencede kesinlikle erkek.Sizin yorumunuzu görmemiştim ama aynı fikirdeyim.Genelde kadınlara böyle nefret içerikli yazanlar erkek oluyor.
tanıdıklar sıktı iki kız muhabbeti dinliyelim dedik eski sevgilim çıktı karisma napimNormal hayatında kadınlarla 2 cümle kuracak cesaretin olmadığı için buralarda takılman ne kadar acınası, keşke biraz farkında olsan. Yazık.
Bu konuya yazdığıma çok pişmanım.Kos kos mune hanimina yetiş
Sana ben bisey demedim ki yapmadım ki amaBu konuya yazdığıma çok pişmanım.
Seni çok baskılamışlar sanırım, baskılanan libidonun patlayışı bu nerede görsem tanırım.
İtici geliyorsun sen bana seni beğenmedim