İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zavallı ya zavallı gelse şeriat ve assalar hepinizi oh ne güzel olurdu

Neden?
Ciddi soruyorum neden?
Sizi ne ilgilendiriyor insanların hayatı?

Mesela yeşil zeytin yerine siyah zeytin seven insanların da öldürülmesini istiyor musunuz? Tıp yerine mühendislik yazanların? Coca cola yerine pepsi içenlerin? İstanbul yerine Ankara'ya yerleşenlerin?
İnsanların tercihleriyle ne gibi bir probleminiz var?

Size ne hanımefendi size ne? Bunun tam olarak neresini anlamıyorsunuz acaba?
Size uymayan insanların öldürülmesini istemek asıl tecrit sebebi olmalı.
İnsana, hayvana, bitkiye zararsınız gerçekten.

Neden?
Ciddi soruyorum neden?
Sizi ne ilgilendiriyor insanların hayatı?

Mesela yeşil zeytin yerine siyah zeytin seven insanların da öldürülmesini istiyor musunuz? Tıp yerine mühendislik yazanların? Coca cola yerine pepsi içenlerin? İstanbul yerine Ankara'ya yerleşenlerin?
İnsanların tercihleriyle ne gibi bir probleminiz var?

Size ne hanımefendi size ne? Bunun tam olarak neresini anlamıyorsunuz acaba?
Size uymayan insanların öldürülmesini istemek asıl tecrit sebebi olmalı.
İnsana, hayvana, bitkiye zararsınız gerçekten.
Senin kadar değil malesef zina suç olmadıgi sürece daha çok at koşturur kadınlar

Doğru atılırim gelmiş ya mesaj dini paylaşım yapıldı diye dini paylaşım yasak ama önüne gelenle yatmak bunu açık açık dile getirmek bunu normal karşılamak yasak değil ben hanfendinin unuttuğu bilseyi dedim dinde olan biseyi dedim bilsin yani
Ama burada dini yorum yasak.

Son düzenleme:
Ama burada dini yorum yasak. Ayrıca herkes müslüman olmayabilir. Konu sahibi bizim yaşadığımız değer sisteminden çok farklı. O yüzden hiç ilişki konusuna girmeyin bence. Herkes istediği gibi yaşasın. Zaten konu sahibine o erkek arkadaşınla barışma dediler önceki konularında dinlemedi. Kendi gibi düşünenleri bile dinlemiyor. Boşuna yazıyorsunuz yazmayın bence. Siteden komple atılacaksınız.
Bak bana boyle güzel güzel yazın canımı yiyin canımı verim ama gel gelelim diğer fistiklara olmadı ama

Kadinlar eleştirse de böyle saldırganca yazmıyor genelde.

Ben de kendi adıma annanin yaşam tarzını doğru bulmuyorum, mesele evlilik öncesi ilişki vs değil ama bugüne kadar hiç yorum yapmadım çünkü ne ben onu anlayabilirim ne o benim bir lafımla değişir. Yardım istemiyor bişey yapmıyor, neden saldırayım durduk yere diye düşündüm hep.
Kaldı ki yorum yaparken bile bu kadar takıntılı olmak farklı şeylerin alameti bence. Ya psikolojik problemleri var bu arkadaşın ya da cidden erkek. Ki o daha kötü, hamile takvimi koymuş bir de :KK53:

Senin kadar değil malesef zina suç olmadıgi sürece daha çok at koşturur kadınlar

Kadınlar at koşturmasın ama erkekler koştursun öyle mi?
İsteyen istediğini yapar size ne?

Alenen suç işliyorsunuz şu an.
Hakaret, kin ve nefret, toplumu ayrıştırma, anayasanın değiştirilemez ilkeleri hakkında ileri geri konuşma...
Biri çıkar pişman eder, sonra özür videoları çekerken bulursunuz kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X