İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili annacım, öncelikle ne olduğunu bilmediğin insanlarla korunmasız ilişki yaşama. Polis, doktor, avukat ... mesleği ne olursa olsun hastalık kapma riskin çok yüksek. 2. Yaşın çok genç neden bu kadar hızlı yaşayıp, hayatı hızlı tüketiyorsun? Herkes tercihlerinde özgür ama konularını okudukça gereksiz yanlışlar yapıyorsun gibi geliyor ...

Zavallı sana denir önüne gelenle yatıp... Bekleyene denir
Yahu herkese saydırmışsınız, biraz sakin olup söylemlerinize dikkat edin lütfen. O kadar Allah kitap diyorsanız, insanlara iftira atmanın ne kadar günah olduğunu da bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin gibi düşünmüyor diye herkesi önüne gelenle yatıyor diye suçlayamazsınız.

Yahu herkese saydırmışsınız, biraz sakin olup söylemlerinize dikkat edin lütfen. O kadar Allah kitap diyorsanız, insanlara iftira atmanın ne kadar günah olduğunu da bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin gibi düşünmüyor diye herkesi önüne gelenle yatıyor diye suçlayamazsınız.
Çanak tutup normal karşılamislar libidosu yüksek o napsin sevişmenin ayıbı yok diyen insanlarami iftira atıyorum

Çanak tutup normal karşılamislar libidosu yüksek o napsin sevişmenin ayıbı yok diyen insanlarami iftira atıyorum

Sanane be, sen sevişme.
Psikolojik sorunların var senin, cinsiyetinin kadın olduğundan dahi şüpheleniyorum açıkçası ama gerçekten kadınsan ve hamileysen karnındaki çocuğa çok üzülüyorum. Tedavi ol.

Sanane be, sen sevişme.
Psikolojik sorunların var senin, cinsiyetinin kadın olduğundan dahi şüpheleniyorum açıkçası ama gerçekten kadınsan ve hamileysen karnındaki çocuğa çok üzülüyorum. Tedavi ol.
Sizin yorumunuzu görmemiştim ama aynı fikirdeyim.Genelde kadınlara böyle nefret içerikli yazanlar erkek oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X