- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet cnm eskiden yapana hayat kadını derlerdi onunda mesleği o olurdu ama simdi önüne gelen hayat kadını olmuş da adı özgürlük cinsel istek olmuş fantazi olmuş diye diye evli adamları yoldan çıkardılar simdi kadınlar adamların üstüne atlıyor çıkarmışlar bir kadin özgürlüğü kadın neredeyse kocasının yanında eve adam alacak yine de haklı olacak sonumuz kıyamet ve kıyamet bu toplum bu zihniyet yüzünden yok oldu eskiden tecavüzmu vardı bu kadar kadın cinayetlerimi vardı niye var şimdi başına buyruk libidosu peşinde olan kadınlar yüzündenHelal olsun şu sayfaya kadar biri de mertlik yapıp ayıplamış mı acaba diye okudum senin bu yorumunu görünce sevindim artık edep yok canım günah mı ? o çoktan unutuldu.. işte böyle aşikâr yaşanıyor ve normelleşti eskiden zinanında kendine göre bir raconu vardı insanlar utanır gizli yapardı şimdi durum bu... onlar taşlanması ve dışlanması gerekirken şimdi senin benim gibileri taşlarlar daha bide beğenmezler şikayet ederler vs.vs.Beğenmeyenlere şimdide söyleyim şunu iyi anlayın artık. siz nasıl düşüncenizde özgürseniz bu da benim düşünce özgürlüğüm.
Hanımefendi;Zinanın cezası taslayarak öldürmek bilmem anlata bildim mi
Korkmuyorum insan yetiştirdim mi korkmamKonudaki kiz lezbiyen deģil ki. O da erkeklerle sevisiyor.
Erkek cocuk dogurmaktan da korkuyor musunuz??
____
Konu sahibi, adam hayatinda kondom kullanmamis diyorsun. Böyle bir insanla nasil kondomsuz birlikte oldun defalarca? Hastalik kapman bir anlik birsey. Bir kisiden gecen hastalik aninda aile agaci gibi onum hayatina gireni-hayatina girenin hayatina gireni-onlari hayatina gireni... herkesi etkiler.
Nasil bu kadar cahil olabiliyorsun bu kadar "sex on the beach,ne ozguruz biz,cok moderniz" diye takilirken?
Tek cinsel hastalik aids de degil, oldurmez süründürür yüzlerce hastalik var. Kendini-sagligini düşünmüyorsan cinsel gelecegini düşün, kendine bu kötülüğü yapma!
Ayrica bir baska kamu spotu; kondom,o ise hic baslamadan iki deli bir araya gelmeden takilirdefalarca temas ettiktten sonra bosalmadan hemen once takilmaz.
Keske amerikan filmlerindeki gibi muzla vs uygulamali ogretseler-oneminden bahsetseler ortaokul cagindan itibaren de bu cehalet sona erse
Ve son olarak devletin butun hastanelerinde hiv testi ucretsiz (ve sanirim gizli) sabah veriyorsunuz kani-oglen temizsiniz diyorlar mutlu oluyorsunuz. Daha once bir kere bile riskli iliskiye gidenler bir gorunmeli...
Doğru atılırim gelmiş ya mesaj dini paylaşım yapıldı diye dini paylaşım yasak ama önüne gelenle yatmak bunu açık açık dile getirmek bunu normal karşılamak yasak değil ben hanfendinin unuttuğu bilseyi dedim dinde olan biseyi dedim bilsin yaniHanımefendi;
Valla yeter artık ya..
Bende evlilik dışı cinsellik durumuna karşıyım ama sırf kendim için. Burada dikte edemeyiz bizi aşar bunlar. Düşünce özgürlüğü denen bir şey var..
Yapmayın. Siz zina yapmayın tamam ama konu sahibi farklı düşünüyor bu belli.. biz buradan değiştiremeyiz. Ayrıca burası cumhuriyet taşlamak nedir yahu..
Kimse kimseyi taşlayamaz.
Siteden atılmanız yakındır.
Kiz cocuktan neden korkuyorsunuz o zaman? Siz insan gibi yetistirin de..Korkmuyorum insan yetiştirdim mi korkmam
Hanımefendi;
Valla yeter artık ya..
Bende evlilik dışı cinsellik durumuna karşıyım ama sırf kendim için. Burada dikte edemeyiz bizi aşar bunlar. Düşünce özgürlüğü denen bir şey var..
Yapmayın. Siz zina yapmayın tamam ama konu sahibi farklı düşünüyor bu belli.. biz buradan değiştiremeyiz. Ayrıca burası cumhuriyet taşlamak nedir yahu..
Kimse kimseyi taşlayamaz.
Siteden atılmanız yakındır.
Reis yine tüm iticiliginle geri donmussun kocan cocuklarin ne b*klar yiyecek ama senin ruhun duymayacak sen böyle büyuk konusup sallamaya devam etKorkmuyorum insan yetiştirdim mi korkmam
Olsun istemezsin çünkü önüne gelene vermene izin vermezdim başlardım senin libidonaKiz cocuktan neden korkuyorsunuz o zaman? Siz insan gibi yetistirin de..
Karninizdaki bebeginizi allah bagislasin,ama sizin gibi annem olsun ister miydim bilmiyorum. Insallah oglunuz olur
Eee onu diyorum ben de. Din kimseye göre şekillenmiyor kuralı belli. Bana bi tane peygamber gösterin mesela evladı hayırsız diye onu öldüren? Gösteremezsiniz ama ben size Nuh peygamberi örnek verebilirim. Son anına kadar kendi doğrusunu evladına usulünce anlatmış sizin gibi ağzından zehir saçmadan. Siz kimsiniz de böyle hadsiz konuşuyorsunuz. Peygamberden daha üst bir mevkiniz mi var böyle asıyosunuz kesiyosunuz hayırdır?Sen zaten rezilsin dahada etme bence din senin şekline gore şekillenmiyor toplum sizin gibi ahlaksızlar yuzunelden bozuldu maalesef normal karşılanmaya başladı oglum yapınca ayni kızım yapsada aynı Allah sizin gibi evlat vermesin yeter bana
Çok seni bir köşede sıkıştırıp muak yapacakReis yine tüm iticiliginle geri donmussun kocan cocuklarin ne b*klar yiyecek ama senin tuhun duymayacak sen böyle büyuk konusup sallamaya devam et
Bos yapma dolu gel dini üstüne mini etek gibi kesme açsın sonuna kadar hakkı hatta hepiniz bir olun acinEee onu diyorum ben de. Din kimseye göre şekillenmiyor kuralı belli. Bana bi tane peygamber gösterin mesela evladı hayırsız diye onu öldüren? Gösteremezsiniz ama ben size Nuh peygamberi örnek verebilirim. Son anına kadar kendi doğrusunu evladına usulünce anlatmış sizin gibi ağzından zehir saçmadan. Siz kimsiniz de böyle hadsiz konuşuyorsunuz. Peygamberden daha üst bir mevkiniz mi var böyle asıyosunuz kesiyosunuz hayırdır?
Amiiiin Allah inşallah size benim tam zıddım bir evlat verir çünkü ben tam sizin istediğiniz evladımSiz konuştuğunuz büyük büyük lafları yutarken aklınıza şu yazdıklarınızın gelmesini diliyorum.
Ve sevgili M Meredith Grey lütfen bu kadına dava aç da görsün dünya kaç bucak.
Asfghkjl ne diyon bacimCok
Çok seni bir köşede sıkıştırıp muak yapacak
Zavallı ya zavallı gelse şeriat ve assalar hepinizi oh ne güzel olurduKonuştuğunuzda düşüncelerinde az da olsa değişiklik, esneme olabilecek insanlar için efor sarfedin. Bu şahıs umutsuz vaka. Lütfen besleyip durmayın zavallıyı.
Zinanın cezası taslayarak öldürmek bilmem anlata bildim mi
Hani bir film vardı ya Nurgül Yeşilçay oynuyorduu.Bir anne nişanlı ve yeni yetme oğlu cinselliği öğrensin diye kendin yaşça büyük bir kadınla evlendirip daha sonra gerçekten evlenmesini istediği kızla evlendirmeyi planlarken oğlu eğreti gelin diye tabir ettikleri Nurgül Yeşilçay ‘ a aşık oluyordu.Bana göre bu çocuğun senden aldığı tek şey bu.Seni kıskanması vs. hiçbirşey ifade etmiyor.Eğreti gelinlik?
Kos yetiş seni ancak mune hanımın kurtarır yalaka
Ac kitabı bir oku ama incili değilKim diyor? nerde yazıyor?