İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende aşağılık kompleksi mi var acaba arkadasım ilk kez konunu okuyorum daha öncekileri okumadım ama az çok anladım inan beni zerre ilgilendirmiyor yaşam tarzın hayali bile olabilir sadece yorum yapıyoruz. Senin gibi bende burada eğleniyorum o kadar

Ben de yok da, bir tane yorumla hemen böyle savunmaya geçtiysen sen de olma ihtimali birazcık yüksek.

Ben de yok da, bir tane yorumla hemen böyle savunmaya geçtiysen sen de olma ihtimali birazcık yüksek.
Seni de anlıyorum herkes cok üstüne geldi suan saldırı ve savunma pozisyonunda olan sensin istediğin ya da beklediğin yorumu alamadın bir türlü ben henüz savunmaya geçmedim çünkü savunulacak bi durumum yok eleştiriye de açık biri gibi duruyorsun halbuki ama neyse tamam

Ah şu hormonların gözü kör olsun..

Anna hayat tarzını tasvip etmiyorum ama bu sana hakaret edilmesi fırsatını vermemeli insanlara. Herkes yaşamını bir başkasına zarar vermeden dilediğince yaşama özgürlüğüne sahip. Onaylamıyorsanız yorum yapmadan geçersiniz. Hakaretleri olgunlukla karşıladığını düşünüyorum. Bu konuda beni rahatsız eden ve yorum yapma isteği oluşturan konu korunmasız cinsel birliktelik. Bir sağlıkçı ve bir ablan olarak sana kesinlikle kimseyle kondomsuz birliktelik yaşamanı önermem. Bunun Hiv, Hepatit, Hpv si vb var. Hastanelerde de görüyoruz ki çoğunlukla çok partneri olan ve bariyer yöntem kullanmayan kişiler bu hastalıklara yakalanıyor.

Kendimden küçük erkeklerle uğraşmayı sevmiyorum. Sevsem kendim doğurur onu büyütürüm. Bana elin oğlunu büyütmekmiş gibi geliyor. Hahah
Sizin konunuza gelirsek bence çok önemseseydiniz o ayrılık süresince onu düşünmekten başkasına fırsat gelmezdi. Başkasıyla ne cinsel ne duygusal olarak birlikte olmak içinizden gelmezdi. Bir de düşünceleri sabitse yani sizi yargılıyor ve bundan vazgeçmiyorsa boşverin. Çok istediğinde her şeye tamam diyip geliyor erkekler.

Ergen diyosun bebe diyosun dalga geçiyorsun da bu adama neden bu kadar takıksın anlamıl değilim.Adam hayatında kondom kullanmamış diye arkadaş alıp kondom götürmeler, tuhaf tuhaf yaşanan olaylar.
Ne zaman senin bir konuna denk gelsem cinsellikten başka birşey bulamıyorum.Tamam serbest olun istediğinizi yaşayın da bu film tadında amaçsız hayat şeklini ben anlayamacağım hiçbir zaman.
Bu arada bu bebe dediğin adama da ‘EĞRETİ GELİN’ lik yapıyorsun haberin yok.

Eğreti gelinlik?

Zinanın cezası taslayarak öldürmek bilmem anlata bildim mi

Sen zaten rezilsin dahada etme bence din senin şekline gore şekillenmiyor toplum sizin gibi ahlaksızlar yuzunelden bozuldu maalesef normal karşılanmaya başladı oglum yapınca ayni kızım yapsada aynı Allah sizin gibi evlat vermesin yeter bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…