- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Zavallı sana denir önüne gelenle yatıp... Bekleyene denirKonuştuğunuzda düşüncelerinde az da olsa değişiklik, esneme olabilecek insanlar için efor sarfedin. Bu şahıs umutsuz vaka. Lütfen besleyip durmayın zavallıyı.
Seni gerdi derdi kondom tuttucusu seni
Ac kitabı bir oku ama incili değil
Hocam haklı dusuncelerin olabilir de insanlara hakaret ederek onları ancak dinden sogutursun bu şekilde olmaz bir fikrin varsa bunu karşı tarafı rencide etmeden dile getirAc kitabı bir oku ama incili değil
Yahu herkese saydırmışsınız, biraz sakin olup söylemlerinize dikkat edin lütfen. O kadar Allah kitap diyorsanız, insanlara iftira atmanın ne kadar günah olduğunu da bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin gibi düşünmüyor diye herkesi önüne gelenle yatıyor diye suçlayamazsınız.Zavallı sana denir önüne gelenle yatıp... Bekleyene denir
Puhahahaha evinde ilan et sen sorun yok kendi çapınızda birbirinize ceza verinZavallı ya zavallı gelse şeriat ve assalar hepinizi oh ne güzel olurdu
Çanak tutup normal karşılamislar libidosu yüksek o napsin sevişmenin ayıbı yok diyen insanlarami iftira atıyorumYahu herkese saydırmışsınız, biraz sakin olup söylemlerinize dikkat edin lütfen. O kadar Allah kitap diyorsanız, insanlara iftira atmanın ne kadar günah olduğunu da bilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin gibi düşünmüyor diye herkesi önüne gelenle yatıyor diye suçlayamazsınız.
Cehennemde çekerler sana bir puhahayi bu ülke İslam ülkesi beğenmeyen yürüsün Yunanistan'aPuhahahaha evinde ilan et sen sorun yok kendi çapınızda birbirinize ceza verin
Kendi kendine uzakta oyna abla
Çanak tutup normal karşılamislar libidosu yüksek o napsin sevişmenin ayıbı yok diyen insanlarami iftira atıyorum
Hahaha senin gibi hayat kadını değilBen cezalandirilana kadar o uyeyi sessize aldım. Nick'i bile ona teneke kafalı bir yobaz oldugunu söylüyor .
Sende ol libidon azalsınSanane be, sen sevişme.
Psikolojik sorunların var senin, cinsiyetinin kadın olduğundan dahi şüpheleniyorum açıkçası ama gerçekten kadınsan ve hamileysen karnındaki çocuğa çok üzülüyorum. Tedavi ol.
Umarım ödetirler sana bu hakaretlerini.Hahaha senin gibi hayat kadını değil
Ben cezalandirilana kadar o uyeyi sessize aldım. Nick'i bile ona teneke kafalı bir yobaz oldugunu söylüyor .
Cehennemde çekerler sana bir puhahayi bu ülke İslam ülkesi beğenmeyen yürüsün Yunanistan'a
Zoruna mi gitti yürü Yunanistana vatanınaMune lütfen şu üyeye bakar mısınız? Konu sahibini ben de tasvip etmiyorum ama burada kimse kalkıp da şeriatı savunamaz.
Bir de burada geçende yine böyle nefret sacan bir uye erkek cikmisti.Bunun da erkek olmasından şüpheleniyorum.
Sizin yorumunuzu görmemiştim ama aynı fikirdeyim.Genelde kadınlara böyle nefret içerikli yazanlar erkek oluyor.Sanane be, sen sevişme.
Psikolojik sorunların var senin, cinsiyetinin kadın olduğundan dahi şüpheleniyorum açıkçası ama gerçekten kadınsan ve hamileysen karnındaki çocuğa çok üzülüyorum. Tedavi ol.