- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Normaldir kuzucuk ya bazen ben de keşke basit, uyduruk bir yaşantım olsaydı diye iç geçirmiyor değilim.Evet şükür sebebi de bir yandan bizim gibiler için
Her güne aksiyon yoruyor insanı :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldir kuzucuk ya bazen ben de keşke basit, uyduruk bir yaşantım olsaydı diye iç geçirmiyor değilim.Evet şükür sebebi de bir yandan bizim gibiler için
Sende aşağılık kompleksi mi var acaba arkadasım ilk kez konunu okuyorum daha öncekileri okumadım ama az çok anladım inan beni zerre ilgilendirmiyor yaşam tarzın hayali bile olabilir sadece yorum yapıyoruz. Senin gibi bende burada eğleniyorum o kadarAy ben bir lafla ölür müyüm? Konularımı okuyup hala bunu anlamamışsanız üzülürüm. Ben ne yangınlar gördüm mood on.
Ya normalde böyle gönderileri yanıt vermem de şu an trafikte, toplu taşımadayım. Sıkıntıdan saracak bir şeyler bulmaya çalışıyorum
Ben de yok da, bir tane yorumla hemen böyle savunmaya geçtiysen sen de olma ihtimali birazcık yüksek.Sende aşağılık kompleksi mi var acaba arkadasım ilk kez konunu okuyorum daha öncekileri okumadım ama az çok anladım inan beni zerre ilgilendirmiyor yaşam tarzın hayali bile olabilir sadece yorum yapıyoruz. Senin gibi bende burada eğleniyorum o kadar
Seni de anlıyorum herkes cok üstüne geldi suan saldırı ve savunma pozisyonunda olan sensin istediğin ya da beklediğin yorumu alamadın bir türlü ben henüz savunmaya geçmedim çünkü savunulacak bi durumum yok eleştiriye de açık biri gibi duruyorsun halbuki ama neyse tamamBen de yok da, bir tane yorumla hemen böyle savunmaya geçtiysen sen de olma ihtimali birazcık yüksek.
Ah şu hormonların gözü kör olsun..Seni de anlıyorum herkes cok üstüne geldi suan saldırı ve savunma pozisyonunda olan sensin istediğin ya da beklediğin yorumu alamadın bir türlü ben henüz savunmaya geçmedim çünkü savunulacak bi durumum yok eleştiriye de açık biri gibi duruyorsun halbuki ama neyse tamam
Dimi hepsi hamileliktenAh şu hormonların gözü kör olsun..
Bence basit veya uyduruk bir hayat isteme daha normal ( her anlamda) bir hayat iste o zaman belki milleti güldürmezsin lolNormaldir kuzucuk ya bazen ben de keşke basit, uyduruk bir yaşantım olsaydı diye iç geçirmiyor değilim.
Her güne aksiyon yoruyor insanı :/
Ya işte senin normal diye adlandirdigin bana basit, uyduruk daha doğrusu yavan geliyor tatlışko.Bence basit veya uyduruk bir hayat isteme daha normal ( her anlamda) bir hayat iste o zaman belki milleti güldürmezsin lol
Eğreti gelinlik?Ergen diyosun bebe diyosun dalga geçiyorsun da bu adama neden bu kadar takıksın anlamıl değilim.Adam hayatında kondom kullanmamış diye arkadaş alıp kondom götürmeler, tuhaf tuhaf yaşanan olaylar.
Ne zaman senin bir konuna denk gelsem cinsellikten başka birşey bulamıyorum.Tamam serbest olun istediğinizi yaşayın da bu film tadında amaçsız hayat şeklini ben anlayamacağım hiçbir zaman.
Bu arada bu bebe dediğin adama da ‘EĞRETİ GELİN’ lik yapıyorsun haberin yok.
Ah ah sen o normallerin gözünde hangi etiketleri taşıyorsun acaba. Acıdım da şu an sana.Ya işte senin normal diye adlandirdigin bana basit, uyduruk daha doğrusu yavan geliyor tatlışko.
Eğreti gelinlik?
Zinanın cezası taslayarak öldürmek bilmem anlata bildim miTürkiye'nin hali ne biliyor musunuz? Giysisi yüzünden tekmelenen, bir erkek onu istedi diye tecavüze uğrayıp öldürülen, boşanmak iistedi diye katledilen bir sürü kadın. Çünkü kadın özgür olmamalı. O sizin parmakla gösterilen oğlunuz işine geleni yapabilmeli ama kızınız yapamamalı. Zinaya idaaam diye imza toplayan gençlik sizin yetiştireceginiz çocuk. Dayanamıyorum size.
Sanane neyle çıkarsa çıkar derdi seni mi gerdiNe kadar buyuk laflar, kocaman kocaman...
Boyleleri hep evladiyla sinanir, merak ediyorum evlatlariniz karsiniza bir gun neyle cikacak...
Seninki gibi herkese verilmediği kesinvajina nasıl veriliyor?
sizin ki portatif mi ilginç..
sen böyle dua ettin die hemen kabul olup her sey senin istedigin sekilde mi ilerleyecek yani.. kabul olur olmaz orasi allahin bilecegi bir sey ama kesin kabul oluyor die bu kadar rahat ve buyuk konusmak cok tehlikeli..
ben bu hayatta kimseyi kinamayi birak aaa nasil yapar die icimden gecirmeyi bile biraktim ogrendim. hayat oyle guzel ogretiyor ki malesef..size de tavsiye ederim çünkü soyleyip söyleyip buyuk konusmayayim demekle olmuyor gayet de buyuk laflar ediyorsunuz. Allah affetsin.
[/QUOTE senide etsin inşallah ben büyük laf etmedim yapacağım biseyi söyledim ama sen etmiş boyunun ölçüsünü almışsın
Sanane
Sen zaten rezilsin dahada etme bence din senin şekline gore şekillenmiyor toplum sizin gibi ahlaksızlar yuzunelden bozuldu maalesef normal karşılanmaya başladı oglum yapınca ayni kızım yapsada aynı Allah sizin gibi evlat vermesin yeter banaYorumu okuyunca cinlerim tepeme geldi. Allahaşkına biraz inancınız varsa böyle Allah kitap diye diye kendinizi temize çekmezsiniz. Bugün müslüman insanlara önyargı varsa sizin gibi kendini bilmezler yüzünden. Kendisine kötülük yapan insanlara bile hoşgörüyle davranmış bir peygamberin dinine inanıyorsunuz ve evlat katili olmaktan bahsediyorsunuz. Sadece kız evlat ama oğlunuz yapsa sırtını patpatlarsınız eminim. Konu sahibinin yerinde olsam sizinle büyük uğraşır rezil rüsva ederim umarım o da uğraşır da alırsınız boyunuzun ölçüsünü. Ayrıca büyük ihtimale kınadığınızla sınanacaksınız, sınanın da zaten, bundan bi 20 yıl sonra bu yazdıklarınız aklınıza gelsin de dank etsin kafanıza sözlerinizin nelere yol açtığı.
Allah herkesi evlatlarınız da dahil, sizin gibi dili zehir saçan insanlardan(!) korusun.